2008. okt. 30.

Zashley: Nincs vonzódás!

Igaz már a hónap elején szemezgettem Ashley Seventeen magazinbeli interjújából, most véletlen újabb adagra találtam, ami érintené a blog alanyait, azonbelül is egészen pontosan Zachary-t.

Ugyan köztudott, Zac Efron, alias Mr. Szívdöglesztő világszerte tinidzsérek szívét dobogtatja meg, High School Musical-beli kolléganőjére, és barátjára, nincs különösebb hatással.

Ashley Tisdale állítja: "Soha nem vonzódtam Zac-hez, és ő soha nem vonzódott hozzám - ami ráadásul bámulatosabb! Ha! Mindig azt mondja, hogy jól nézek ki, és erre csak annyit mondok: 'Aww, köszönöm Zac!" - folytatta 23 éves színész-énekesnő. "De igazán, ez jobban testvéries, mint egy flörtölős kapcsolat, - ő komolyan olyan, mint a testvérem."

Miss Tizzy azt is elmondta, gyakran fordul ahhoz az úriemberhez tanácsért, aki a szintén munkatárs Vanessa Hudgens-szel alkot egy párt.

"Király, ha van valakid, aki teljesen őszinte veled, és aki egy pasi véleményét tudja adni." -mondta Ash. "És ha van egy problémám, tudom, hogy bármikor felhívhatom őt."

Azért ne hívja akármikor, de én már rég áldásom adtam erre a testvéri kapcsolatra!

Forrás: US Weekly.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Érdekes! Ha Ashley vonzódást nem érzett Mr iránt,akkor egy címeres ökör! Ha a kapcsolatot testvériesnek gondolja,akkor teljes kivizsgálást kellene kérnie,tetőtől-talpig!
És ha mindezt még királynak nevezi,
Már is vehetne magának egy klinikát,csupa-csupa gumis csodával!!
(f.é.)

xdittax írta...

Először elnevettem magam, mert olyan lehengerlő ahogy írsz, amilyen szavakat használsz, aztán rájöttem, vagy legalábbis szeretném hinni, hogy nem gondoltad százszázalékosan, véresen komolyan. :)

Névtelen írta...

Ash nem idősebb Z-nél?

xdittax írta...

De igen, pontosan. Ő 23, Zac pedig nem is oyan régóta, 21.

Névtelen írta...

Ezt a megjegyzésemet tényleg csak
viccnek szántam!:) De azok a jelek
valahogy tegnap nem akartak a számra jönni! De ez akkor is egy kissé őrült dolognak hangzik. Minden esetre én bírom az őrült dolgokat,ígyhát éljen a Testvériség!
Remélem ők nem őriznek 3oo éves titkokat!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Meg én úgy tudtam hogy Ashley járt Zac-el... Szóval...

ades írta...

igen én is ugy tudtam zashley járt szoval valami vonzodást éreznie kellet nem?

Névtelen írta...

Most aza bámulatosabb, hogy Zachy nem vonzódik Ashhez? Sztem inkább fordítva...ahogy már sokszor mondtam, elhiszem neki, mivel nem kételkedem Zanessában és annak sincs értelme, hogy ezt az agyament témát megint felvessük...viszont én is úgy tom, hogy jártak...lehet, hogy az annyira nem volt komoly, de jelentett vmiféle vonzódást, nem?

xdittax írta...

Igazából még nem ismertük úgya kkor őket, mint most, és nem is foglalkozott velük annyit a méfida, hogy ezzel foglalkozott volna. Szerintem soha nem jelentették ki, hogy jártak. És figyelembe véve, hogy Zac és Vanessa már az első forgatáskor nagyon közel kerültek egymáshoz...Komoly kapcsolat nem jöhetett köztük létre. Igaz, akkoriból sok a Zashleys kép...

Névtelen írta...

Örülök, f.é., hogy csak viccnek szántad itt az esti kommentedet, meg is lepődtem kissé, mondom mi van már, f.é. a nagy pihenés közepette elfelejtett lazulni? :)
Ashley: nem kell ezen annyira meglepődni szerintem, még ha tetszik is neki, nyilván elfogadta, hogy a legjobb barátnőjével jár.
Ha volt is köztük valamilyen kapcsolat az már rég volt, még "Ditta előtt 3" környékén :)
F.é.! Milyen volt a partra szállás? Tudod, engem érdekel a véleményed! Legalább annyi, hogy elégedett vagy-e. Bár aggódom kissé, láttam a lufik épségben maradtak... :)
Persze, ha úgy döntesz, nem osztod meg velünk a véleményedet azt is elfogadom.

Fant

Névtelen írta...

És ha volt is valami?
Mit számít az ma már?
A fiatalságot ki kell használni, csapongani pedig jó. Őrült jó dolgok történhetnek az emberrel, mire megtalálja azt, akivel a legesleg....
Nem vagyok biztos benne, hogy Zac és V együtt maradnak mindörökre, de vígasztal a tudat, hogy most és már 3 éve (?) nagyon boldogan és kiegyensúlyozottan élnek.
(f.é)nek pedig igaza van: Valami nagy gáz van azzal a nőnemű lénnyel, aki a közelébe kerülhet ennek a pasinak és nincs rá hatással!
;o)

Névtelen írta...

Ez is Zasley kép, nem?

xdittax írta...

Igen az, Zashley-s kép.Egy remek kis hangulatú Zashley-s kép.

Fant, időszámításhoz kötöd a nevem? Ez nagyon megtisztelő!:))) *belepirulésvigyorogmintállat*