2008. aug. 2.

V-tour: 2.állomás

Augusztus 1. - Alabama; Bessemer (Alabama Adventure) - kipipálva!:)

Természetesen a High School Musical filmkben tud énekelni és táncolni is. De vajon élőbn tud olyan jól Miss Hudgens? Tegnapi koncertjének felvillanyzott rajongói szerint erre a válasz egy elsöprő IGEN!

A barnahajú bombasiker profimódon tette a dolgát a színpadon, a dalok között mindig hagyott elég időt arra, hogy a rajongóival foglalkzozzon. A nagyon mozgékony Vanessán tisztán látszott, hogy minden pillanatot élvez, bármelyik lenyűgöző szerelését fitogtatta is meg.

Vanessa nemrég elmondta a sajtónak, nagyon hálás rajongóinak, hiszen ők azok, akik ismrtté teszik őt. "A rajongóid azok, akik támogatják a filmjeidet. Nélkülük a karrierednek vége van. Ebben az évben 20 éves leszek, úgyhogy természetesen nekem fel kell majd nőnöm. De csak akkor, ha az idő megfelel."

Képek és forrás: Celebrity Gossip.

3 megjegyzés:

Andi írta...

Go Vani Go...!!!!

Névtelen írta...

Igazad van Andi! Gyerünk kislány,hiszen elég volt a durcizásból,és különben is ehhez értesz a legjobban,és imádod csinálni,és ebből van az a kis megélhetés parányi darabkája is!! (f.é.)

xdittax írta...

Remélem miután visszatér a koncertjéről, föl lesz annyira engedve és doppingolva, hogy kacéran mosolyogni fog, minden vele szembe jövő fotósra...:)