2008. aug. 1.

Cha-cha-cha:)


Talán a "Happy Birthday" című dal is rajta lesz a HSM3 soundtrackjén?

Mindenesetre a film főbb szereplői elénkelték(és Efron "táncolta" is cha-cha-cha-s mozdulatokkal) Ashley Tisdale-nek a malibui DKNY Beach House-nél tartott születésnapi köszöntésen, ahol természetesen Miss Tizzy kedves, a hawaii születésű Jared Murillo is jelen volt.

Az ünnepelt bevalotta a vendégeknek: Ez az a party, amit mindig is akartam!"

Közben viszont a 20 éves Efron is valott, és elárulta, "Ashley az egyik legszebb lány, akivel valaha találkoztam." - és még hozzátette: "Ő édesebb, mint ez az aprósütemény!"

Természetesen a falatozás és az ünneplés után, jöhetett a party medencés része, és mindenki fürdőruhára váltott. Erről azonban, még nem érkezett se kép, se videó. :)

Forrás: People.

*Nem emlékeztem, hogy Zachy táncolt volna... Ti észrevettétek a videón? Megyek, megnézem!:)

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia ditta én megnéztem még egyszer a videot és nem táncol zac benne .ja képzeld mit láttam ma kiirva a jetixen azt hogy hétfön 9:30kor hsm 3 music video premier
igen igen video klipp premier lesz a jetixen szerintem a now or never lesz gondoltam szolok hogy te is tudj rolla de már biztosan tudod puszi Laura

Névtelen írta...

Zac Ashlyt tartja a legszebbnek? És ezt ott ki is mondta? Ez érdekes! Én azt hittem Vani a legszebb számára akivel valaha is találkozott....!?

Névtelen írta...

Még a nevét is elírtam....,szóval
Ashley?

ades írta...

igen ezérdekes de szerintem ness soksal de sokkal de szebb mint ashley

Névtelen írta...

Én csak abban reménykedem, hogy valahol, valami kicsit rosszúl lett értelmezve...hiszen egy újságban valóban azt írhatnak le amit csak akarnak!

Névtelen írta...

Helló,halló,sziasztok. Kedves névtelen!! "Ashley az EGYIK" legszebb lány van oda biggyesztve,és nem az,hogy az egyetlen,vagy az,hogy a legszebb lány. Az,hogy édesebb lett volna,mint az aprósütemény,már mást is jelenthet.Pl: jól elcseszték azt a sütit(talán sós),vagy nem túl édes. Na mindegy,nagyon helyesen teszed,hogy reménykedsz.Csak így tovább!!(f.é.)

xdittax írta...

F.É., köszönöm, hogy vagy nekem! Tökéletesen leírtad azt, amit én is akartam volna. :)

Névtelen írta...

Ditta,én köszönöm,hogy vagytok nekem!!(f.é.)

Andi írta...

Hurrá! Akkor mindenki köszön mindent, mindenkinek....!

Névtelen írta...

Ez így korrekt!!!

xdittax írta...

Haha, mi így együtt. Kész! Cuppppp!