2008. aug. 1.

V-tour: 1.állomás

Július 31. - St Louis, MO; Old Glory Amphitheater, SixFlags - kipipálva!:)

V és húga, Stella, aki ezen a hosszú úton sem hagyja magára nővérét, még Vanessa nyári túrnéjának megkezdése előtt föl ült csütörtökön egy kis szórakozásért az Evel Knievel attrakcióra(ez amolyan hullámvasút lehet, talán. Szóval mindenképp az élménypark része) a Six Flags-nél, még gyorsan első koncertje előtt. (Zachy is volt már ilyen parkban, ha emlékeztek, még tavaly.)

A koncertől azonban még sajnos nem érkeztek képek, viszont annyi tudvalevő, hogy ingyenesen zajlott a St. Lous-i parkban, az Old Glory Amphiteátrumban 7 órai kezdéssel, a Starburst Thursday Night koncertsorozat keretében.

És ezzel hivatalosan is kezdetét vette a nyári V-tour. Büszkék lehetünk a lánykánkra, aki augusztusban végig utazza Észak-Amerikát és új albumáról énekelve kápráztatja el a népet!:)

Forrás: Just Jared.

41 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát ez a kép igazán megható!! Eszembe jutott,hogy rólam,és a tesómról,az idén alig készült közös kép.Az a hülye távolság!!(f.é.)

xdittax írta...

Akkor húzzatok bele! Ha nem is hullámvasúton, de 1 kép min. szülessen!:)

Névtelen írta...

Befogom pótolni,az tuti!!(f.é.)

xdittax írta...

Szavadon foglak!:)

És ne garahudj, hogy egyelőre nem küldtem semmit, de tudo rossz időzítés el vagyok havazva. Sajnos azonban nem a mozi miatt. Nem miattam, de holnapra lett halasztva, viszont ma még elrobogok megvenni a jegyeket, ezzel lefixálva a dolgokat!:)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Semmi gond édes,megértem,hogy elfoglalt vagy. Ezt az egy napot,pedig már majdnem kibekkelted,holnap pedig jól fogod érezni magad! Kíváncsian várom majd a véleményed,habár majdnem biztos vagyok az érzéseidben e felől. Nem haragszom,hogy nem küldtél semmit,ha majd úgy gondolod,bármiben,akármiben,akár milyet,bár milyet,megtalálsz ott!!(f.é.)

xdittax írta...

Ójajj, F.É., szerintem is tökéletesen tudhatod már előre a véleményem, elvégre zenés film, és Te is ajánlod, hehe:)

Köszönöm. Nem tudom mi többet mondhatnék mérhetetlen kedvességedre, mint azt, hogy köszönöm! Elcsépelt egy szó, és talán nem is gondolod, milyen hangsúllyal, milyen érzelmekkel mondom, de remélem sejted, és elég ennyi Neked!

Hálás vagyok - csak ne menjek az agyadra!;)

Pussz: Dittus

xdittax írta...

Nagy bánatom van. Nem enged e-mailt küldeni. 1szerűn valami hibát ír ki, és tanácsolja már vagy 1 fél órája, hogy próbálkozzak pár perc múlva...Mit tegyek? Annyira akarom Neked ezt küldeni!

xdittax írta...

Huh, találtam valamit! :)
Nagyon fontos ez nekem, úgyhogy kuatkodtam, és találtam egy egyszrűbb módszert arra, hogy eljutassam Neked azt, amit e-mail-ben nem tudtam, de nagyon akartam. Íme! Ha IDE kattintasz, letudod magadnak tölteni, és Te is tudod utána élvezni a javából!:)

Remélem minden sikerül, és tetszeni fog! Majd értesíts!;)

Pusssszzzi!×]

Névtelen írta...

Na csá! mire kell kattintanom a letöltéshez,melyikre,mert nem tudom így élvezni a semmit!??(f.é.)És milyen volt?????

Névtelen írta...

Na most már nem is tölti be!! Mit csináljak?? Annyira sajnálom kicsim,de nem megy,majd később megpróbálom. Az e-mail-re semmit nem enged elküldeni?? Add meg a tied,mert nem tudom,kinek,hová írtad már le,had ne keressem,hátha én tudok neked küldeni valamit.Most megyek,de majd késő este még jövök,és megpróbálom.(f.é.)

xdittax írta...

Jajj, ne már. Ez így nem fair. Most elszomorodtam. De kérlek próbáld újra, mert egyelőre ez az egyetlen módja... Ha behozza, meg kell várnod a visszaszámlálást, kb. 60 másodperc, utána kijön a link, és már mentheted is le.

A másik út, szerintem csak odafelé nem működik, de nem miatta. Mivel nagy a fájl, amivel megszeretnélek lepni, így gondot okoz még a korlátlan tárhelyes G-Mail rendeszernek is a postázása, és ezmiatt van gubanc. De máshogy nem tudom megoldani, de majd töröm a fejem.

De először jobb szeretném letudni ezt a kis "dolgot", utána majd önfeledten kivesézhetjük és "élvezkedheteünk"!:)

A címem egyébként: xdittax@gmail.com

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Na én ehhez igazán hülye vagyok!!Megvártam az adott időt,beadta azt a kék valamit,rákattogtam,és onnan elvesztem!! nem merek rámenni már semmire,mert nem értek semmit!!Ditta,mit kell keresnem?? Játékot is találtam,meg tallózást,stb. Nem beszélem én ezt a nyelvet!! SOS!! Zene!!!!!!(f.é.)

xdittax írta...

Ööö, hát elvileg drága, onnantól kezdve sínen vagy. Megvárod, még kiadja azt az ablakot, amin lementheted, kiválasztod hova akarod, azt mondod mentés. Ha pedig végzett a mentéssel, csak ki kell csomagoldnod a tömörített fájlt, és utána azt kezdesz vele amit akarsz.;)

Hmm, az SOS-ről beugrott valami....;))) Amúgy az e-mail-edet megkaptam. Öhm, köszönöm, szép napom lett.×P Te őrült vagy!×P×DDD

Pussssza: Ditta×××

Névtelen írta...

Csá! Tudom,igen őrült vagyok,de nem tudtam mit küldeni még,így ezt az amúgy tesótól kapott valamit küldtem el!Engem feldobott a látvány,remélem téged is!? Ja és köszi a sok mindent,nagyon pazar az élmény!!(f.é.)

xdittax írta...

Remélem a pazar élményt, azt takarja, hogy már élvezed azt, amit szántam Neked! Mert ha igen, akkor azt nyilvánvalóan élvzd, mivel saját magamon tapasztalom, hogy nem lehet nem élvezni. Még azoknak a hapsikáknál is jobb!×P×D

Névtelen írta...

Hát persze,hogy élvezem a dolgot!!Azért remélem,nem bántottam meg a lelki világod azzal a kép fergeteggel?? Majd kitalálok valami mást is. Sajnos igen kezdő vagyok ezen a téren,kérlek nézd ezt el nekem.Puszi:(f.é.)

xdittax írta...

Jajj, Istenem úgy örülök. Nem vagyok egyedül az őrületemmel! Igaz, a Nővérem is egész nap ezt hallgatja. Kántáljuk egyfolytába. Veled is énekelném. Baromi jó!

De szerintem azt Te sem gondolod komolyan, hogy ilyet ne tudnék elnézni...Neked! Ne hülyéskedj!:)

Pusszillak!
Dittus×××

Ui.: A lelki nyugalmam teljesen ép is egészséges...igaz, mégcsak most jön az éjszaka...hehe;))) Jesszus, ez se én voltam!xD Cupp!

Névtelen írta...

Nocsak,nocsak!!Vigyázni azokkal a piros karikákkal!! Ha a lélek rendben,akkor jön maga a test!!Ha-ha(f.é.)

Névtelen írta...

Ó,jaj az éneklés!!?? Szörnyű bár hangom van,de ha 2-3-4...piát legurítok,már nem érdekel,tehát benne vagyok,lennék!!Mikor,és hol??(f.é.)

xdittax írta...

Nem tudom mi bújt belém, de ne aggódj. Jól vagyok. Jól leszek. És a képeket is csak egyszer futottam át. Tudod, vigyázok!;)

xdittax írta...

*kuncog* Háát azért én se szívesen állnék ki szívsn rögtön a nagy publikum elé, de ha akarod, fontolóra veszem. 1ébként is a legkülönbözőbb helyeken és helyzetekben szoktam énekelni. Mindig. Örökké. Ez egy lételem számomra.

Névtelen írta...

Én már énekeltem szórakozóhelyen,kissé kapatosan,tudod a szöveg fut,a dallam adott.Király!! Nagy buli volt!! Ja és fütyülni szoktam inkább,mert mindig röhögnek a srácok a melóhelyen a hangomon.Így hát,imádok fütyülni!!(f.é.)

Névtelen írta...

E-mail!!Próbálkozom,remélem megkaptad?!!(f.é.)

xdittax írta...

Wow, csak ámulok. Karaokeztál? Na és mit?:) És kaptál-e nagy tapsot? (Tőlem kaptál volna!;)

Nem,még nem kaptam semmit Tőled, most néztem épp az előbb. De majd még ellenőrzöm, csak nem leszek ma olyan sokat itt a gép előtt. Habár, kitudja...

Ó, és a fütyülés...tudok én, de abban nem különösebben remekelek. Na nem mintha az éneklésben igen, de szorgalmasan gyakorlok - szinte mindig. :)

Szép napot: Ditta×××

Névtelen írta...

Csá. Megpróbáltam az e-mailt még egyszer. Remélem sikerült. Hogy mit énekeltem?Neoton :Holnap hajnalig, Nótár Mary:Nyugtalan érzés.Tapsot is kaptam,de most a te "tapsod"most jó lesett.(f.é.)

xdittax írta...

Semmi.:(
De miért nem sikerül, a csudába is!

1ébként az első "dalodat" temészetesen ismerem, mikor elolvastam a címet, azonnal fülemben csengett a dallama, azonban a másik... nos úgynézki tudatlan vagyok!;)))

Névtelen írta...

Csá!! Pedig magamat küldtem,neked!! Ja és persze egy két mondatot. Már azt hittem,hogy beparáztál,és nem akarsz írni. Igen bevallom,ez járt az eszembe!!A másikat nézd meg a youtube-n. De a nagy kedvemcem ilyenkor,bulikor, Takáts Tamás: POCSOLYÁBA LÉPTEM c száma!!(f.é.)

Névtelen írta...

NEM ADOM FEL!!!!!!!!!!!!!!! OPTIMISTA VOK,ISMÉT TETTEM KÍSÉRLETET!!!! Ha most sem semmi,akkor kidobom ezt a szart innen,esküszöm.Pedig minden úgy csinálok,ahogy le van írva!!(f.é.)

xdittax írta...

Nem kell F.É, nem kell! Látlak. Az egyik legjobb módon.:) Bár megleptál, eszembe se jutott, hogy most ez is következhet. De gondolom most meg én Téged, mert már mondtam, hogy nem tudok reagálni, gondoltam egyet, és fogtam magam. Hiszen, rámmsolyogtál!;)

A videót megfogom nézni, és azt a posolyás dalocskát is, mivel az is ismeretlen ezidáig számomra. Ó, és "parád"... tök fölösleges volt.:);)

Pussz: Ditta×××

xdittax írta...

Habár, tőlem "félhetsz". Hehe:)

Névtelen írta...

Nagy kő esett le a szívemről baby! Nem kell kidobnom ezt a drága gépet!Oly régóta "beszélgetünk",hogy úgy gondoltam nevezzük nevén a gyermeket. Ja és igen csupa meglepetés vagyok!! De tudtam,hogy nem hagyod annyiban a dolgot,és reagálni fogsz rá,tudod,rugó!!Kiolvastad az a könyvet?? Biztosan 9879 oldalból áll,az ilyen könyvek,isten ments!!

Névtelen írta...

Parád a másik irányban van!! Imádom a horrort!! De a valóság más!!! Szupi!!!Ja az előző is én volnék.(f.é.),és akkor még 1-szer(f.é.)

Névtelen írta...

Csak tudd, nem áll annyi oldalból, őszintén sokkal többől áll! Nem-nem, sokkal kevesebből, és egyébként nem nagyon szoktam ilyen könyveket olvasni, max. a neten baraongolok nagyritkán ilyen témában, mert azért vonz valaemennyire. És tudod arra jók az ilyen 'tézisek' vagy nevezhetjük akárminek, hogy kialakítság a saját képedet. Szerintem hasznos.

A horror viszont... na jó nem, megtudom nézni őket, de szívesebben nézek meg egy jó thrillert. Van az olyan jó, mint egy rémfilm.:)

Oh, és alárírás nélkül is tudom, Te voltál az. De lássuk, Te rámismersz-e...:)

Névtelen írta...

Ó!Kicsit gondolkodnom kellet,vajon ki ez? Szóval valaki játszik velem. Nem! De aztán mégis igen.(Ha-ha). Oké azok a tézises izék gyakran hasznosak,de majdnem mindig csak az elméletben passzolnak.Gyakorlatban ritkán jönnek be ezek a feltevések. Tudod én a kézzel fogható dolgokat jobban kedvelem. (nem rosszra gondolni!)Filmek terén pedig mindenevő vagyok,jelenleg most inkább light-os filmeket nézek(tinédzser lány gyerekkel) de imádom ezeket is. Hát most nem is tudom,aláírjam,vagy aláírjam! Én voltam!!(f.é.)

xdittax írta...

Háát F.É. levetem leplem, és bevallom én voltam az, de ez egyébként is magátótl értetődő. Én, aki szintén nemcsak a sötétebb filmeket csípi, sőt, igen, széleslátókörűnek mondhatom magam, így aztán én is mindent megeszek. Csakúgy, mint zeneileg, egy-két kivétellel persze. A rap-től mondjuk kíméljenek egy örök életre, úgy nagyátlagba.:)

Ha Te nagyon földhözragadt vagy, azért csak nem mondom, hogy én meg az ellentettje, inkább a kettő közé helyezeném magam. Nyitott vagyok, amennyire annak kell lenni. És tudok rosszra gondolni....;)

Pussz: Ditta×××

Névtelen írta...

Igen,talán földhöz ragadt vagyok.De a nyitottság valami más,valami olyan dolog,hogy kell valami,valaki,aki utat adjon ezeknek a dolgoknak. Érted?? Tehát vevőnek kell lenni rá!!Na ez igen hosszú,és hepe-hupás,ingoványos talaj.Majd holnap,talán több,és jobb is eszembe jut,addig is puszi.(f.é.)

Névtelen írta...

Csá Dittus!! Napok óta el vagy veszve!!Csak nincs valami baj?? Itt vagy,és rögtön lécelsz is el,vagy én látom rosszul?? Kérlek,csak annyit írj,minden ok,és én megnyugszom majd. Üdv:(f.é.)Hiányzol ám!!

xdittax írta...

Szija Drága! Nem, nem látod rosszul. Kicsit hanyagolom a gépezést, és ezt ezernyi dologra tudom fogni, bár nem mindig saját magamra. Szóval jönnék én, ha tudnék, pléne Miattatok, Miattad. Azért, hogy ne nyugtalankodj. Nincs semmi baj, illetve volt, de az most nem számít. Inkább nekem kéne aggódnom miattad, és szégyelnem magam, amiért tegnap én nem voltam ott Neked. Elmondod mi volt a baj? Elég e-mailben. Nemsoká' ott is jelentkezem, addig pusza Neked!

És nekem is hiányoztak a beszélgetéseink!

Névtelen írta...

Ok,itt vagy. Jó kifogás,sose rossz,szokták mondani,de én ezt nem teszem,mert tudod(megértő vagyok). Megnyugodtam, a többit pedig majd megbeszéljük. Voltam e-mail-en. Puszi(f.é.)

xdittax írta...

Köszönöm, ez a jó tulajdonságod már valóban sokszor megmutatkozott! És lehet, hogy még szükszég lesz rá!;)
Én pedig leszek e-mail-en,most. Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Szükség lesz rá,itt lesz!! Ott is volt!! Hol nem volt??(f.é.)