2008. aug. 1.

"Ez bámulatos!"

Ott van a TV-ben. Ott van a kishúgod pólóján. Ott van a magazinokban, a posztereken, és hamarosan a nagy képernyőn is. Végül személyesen láthatod a Hamburg Fairgrounds-nál, amikor is a 19 éves Vanessa Hudgens augusztus 9-én, este fél 8-tól ad koncertet az Erie County Fair-nél.

A NeXt nemrég meginterjúvolta Hudgenst, hogy még többet fedezhessünk fel az újonnan kibocsátott második albumáról, az Amerikában október 24-én debütáló High School Musical 3-ról és eddigi sikeréről.

NeXt: Mikor döntöttél úgy, hogy a show business-ben akarsz elhelyezkedni?
Vanessa: Már kisgyerekként mindig szerettem énekelni és táncolni, szóval ez nekem eléggé olyan volt, mint a második temészet. Amikor kicsi előadásokat csináltam színpadon, vagy közösségi színházakban, mindig otthon voltam a színpadon. Ez olyan hely volt, ahol önmagam tudtam lenni.

NeXt: Hogyan lettél a High School Musical része?
Vanessa: Csak elmentem a meghallgatása, ahogy mindeki más tette. Hallottam róla, énekeltem egy dalt, eljátszottam egy jelenetet és onnantól ez egy vad utazás volt, mivel utána még volt három visszahívásunk, és én csak mentem és mentem.

NeXt: Hogyan írnád le a High School Musical-es tapasztalataidat?
Vanessa: Nagyon szürreális. Szerintem nagyon ritka, hogy valami olyanná válik, amelyinné a High School Musical vált. Ez egy forgószél. Annyira szerencsések vagyunk, hogy ennek a részei lehetünk, és minden ami történt, ajtókat nyitott ki mindegyikünk számára. Együtt nőttünk fel. A High School Musical az otthonunk, a mi igazi középiskolánk és mi mind annyira szeretjük egymást.

NeXt: Gondoltad valaha is, hogy a High School Musical el fogja érni a sikernek ezen szintjét?
Vanessa: Egyáltalán nem. Aláírtam egy Disney Channel filmre, és azt gondoltam, ez ugyanolyan, mint 60 másik Disney film. Elégedett voltam azzal, hogy mennyire jól szórakoztam, miközben csináltam. Soha nem számítottam arra, hogy ebből az lesz, ami lett, különösen most, miután a moziba kerül. Ez bámulatos.

NeXt: Izgulsz a HSM3 miatt?
Vanessa: Ennél izgatottabb nem is lehetnék. Tényleg minden energiánkat beleadtuk. Most 17 dal van. Az egész összeállítás sokkal hatalmasabb. A táncos számok túlmennek a csúcson és túloznak. Tényleg mindent megtettünk, ami hatalmunkban állt, hogy a
legjobb tudásunk szerint csináljuk. Az előzetest kb. 10-szer láttam, mert nagyon izgatott vagyok a végeredmény miatt.

NeXt: Most miken dolgozol?
Vanessa: A második albumom, az Identified most jelent meg. Hamarosan túrnéra megyek. Forgattam egy filmet, aminek a címe, nos a címe Rock On volt, de szerintem megint meg fogják változtatni a címet, és szerintem februárban jelenik majd meg. Nagyon izagtott vagyok miatta, mert más szerepet kell játszanom, hiszen a High School Musical-ben egy boldog, kedves lányt játszom. A Rock On-ban darkos, különc, komor, és barát nélküli lány vagyok.

NeXt: Mi tetszik az új albumodban, az Identified-ban?
Vanessa: Azért szeretem, mert több rész és darab van benne belőlem. Abból a szempontból más, hogy többféle változatát hallod a hangomnak. Csak játszom, szórakozom, kipróbálok új dolgokat, próbálom ezt kreatívan tenni. Néhány része ennek felnőttesebb. Ez nem csak pop. Van egy táncos szám, és van néhány funky-sabb szám. Úgy érzem, ebbe kicsit jobban beleszólhattam, és kicsit több időm volt rá, mint amikor az elsőt készítettem.

NeXt: Vannak tervek a High School Musical folytatására?
Vanessa: Nincsenek. Ez az utolsó évünk, diplomázunk, és miután diplomáztunk, a High School Musical már nem High School Musical. Ha rólunk szól, akkor nem.

(Ez egy nemrégiben készült remek interjú Vanssával, amit egy fiatal lány készített.)
Eredeti cikk: ITT.
Fordította: LinkLuvor és Ditta, pontosan fele-fele arányban.:)

19 megjegyzés:

ades írta...

találtam egy uj vidit nemis olyan uj de akit érdekel nézze meg érdemesVanessa at Smashbox Studio in Los Angeles - 17/07/2008

Andi írta...

Tetszik az interjú mert végre a kérdések nem ZV-kapcsolat orientáltak...bár gondolom "ott" lehetett a kíváncsiság is...így Vanessa-nak nem kellett kitérnie az elől!
Olyan jó lenne egy kis betekintés a V koncertekre (majd)!:)

Névtelen írta...

Vanessa.org galériája!!!
Vantasztikuuuuuuuuus képeek!
Molly

Nóryyy írta...

Húúúú Molly! Jól fogalmaztál!:D Ténleg elképesztően fantasztikusak ez Elle képei!:D:D

Névtelen írta...

Ó Jézus!! Kemény az az édes hármas,nagyon kemény!! Erre nem számítottam!! (f.é.)

Névtelen írta...

ditta menj ide:http://gallery.vanashbrenique.net/displayimage.php?album=857&pos=2
ashley,zac ,vanessa hármukrol vannak képek de olyanok hu ezekre nincsenek is szavak
laura

Névtelen írta...

Hát ettől beindult bennem a vérkeringés rendesen,!! Tiszta AMERIKA?? Nem,Tiszta EROTIKA!!!!!(f.é.)

Andi írta...

Ezek a képek nem véletlen készültek így...tudatos..háromszög!
Mennyivel jobb lenne, ha Ashley nem szerepelne ezeken a képeken csak Zanessa....annyira forró és annyira jók együtt!!!...egy bizonyos fokig igazoltnak érzem magam Ash-el kapcsolatban mikor azt taglaltam, hogy szeret ott lenni ZV körül...hát ezt most is tartom...tessék...ennél közelebb már csak akkor lenne
Zanessa-hoz,ha a gyertyát is ő tartaná...ha ha!
Valamilyen szempontból izgalmas lehet számukra ez a hármas felállás...végül is megértem
Ash-t...nem könnyű beletörődni, hogy Zac Vanival van...viszont izgalmas lehet számára ott lenni Velük...ahogy Nekünk is izgalmas nézni Őket csak kicsit más szempontból!
Rengeteget tudnék még erről írni, de azt hiszem a képek önmagukért beszélnek!
Ash-nek inkább Jarred oldalán kellene pózolnia, mint Zac irányában,bár egyértelműen látszik, Zac Vanihoz húz....!

Nóryyy írta...

Andi én is észrevettem, amit Ashley-ről írtál, de nem ezeken a fotókon, mert ezeket valaki beálította, meg Ashley mindíg jobb akar lenni Vanessa-nal... Videókon ezt megfigyeltem... De épp ezaz, h Ashley-nek ott van Jared, meg Vanessa a legjobb bnője!! De lehet hogy nem is legyeskedik annyira Zanessa körül, mint gondoljuk, mert akkor leállították volna gondolom...

Névtelen írta...

Sziasztok!!!!
Én ezt az egészet teljesen más szemmel látom!!Egyrészt mert én Ashley rajongó vagyok, de ZaNessát is nagyon bírom főleg azért mert iszonyúan össze illenek és nagyon édesek együtt!!Másrészt sztem Ash nem hinném hogy legyeskedik köröttük,de ahogy Nóri mondta ha ezt tette volna biztos szóltak volna neki!!Harmadrészt pedig mind a hárman nagyon jóban vannak és ugye köztudott hogy Ash és Nessa legjobb barátnők!!És hát mint minden normális emberek között lehet hogy van egy kis rivalizálás, de reméljük ez nem áll a barátságuk közé!!!És végül még jó hogy Zac jobban húz a fotókon Ness felé hiszen a szerelme!!!!:D
További szép napot!!!!
Üdv.:Zill

Névtelen írta...

Szijasztok!
Lehet hogy többen láttátok ezeket a vidiket...de hátha vki nem...régebbiek...youtube-on Vanessa Hudgens in New York City Paparazzi Video 07/01/08 néven,a másik az egy rövidebb vidi,az pedig Vanessa in New York part 2 (07/01/08) néven:)

KlauC

dorka írta...

Sziasztok!A képek valóban édeseg meg aranyosak,de véleményem szerint Ashley nem kéne azokra a képekre,hiszen olyan igazi Zanessa képek lennének.Ezzel nem akartam bántani senkit,hiszen szeretem Ashleyt (de nem annyira,mint Zanessát) viszont egy kicsit furcsák így ezek a képek.

XXoo nessa

Nóryyy írta...

Húúúúú képzeljétek! Celebrity Gossip-on vannak képek Vanessa koncertjérőőőől!:D Anyira széééépek!:D

Nóryyy írta...

Hihi most, hogy közelebbről megnéztem őket kicsit furcsának találom a ruha-összeállítást, viszont az annak nagyon örülök, hogy V mindíg mosolyog!:D:D (Hihi az ásványvízes képek se semmik...:P)

Andi írta...

Jól mondtad Zill " reméljük nem áll a barátságuk közé"!
Nos igen...a legjobb barátnők...a helyében én is a legjobb barátnője lennék az ex-pasim szerelmének..!!!
Dehát fiatalság bolondság...és ebbe sok minden belefér...Ti még oly fiatalok vagytok...:), hogy "ezt", ahogy mondod másként látjátok...de ez így van rendjén!Én sem láttam meg "akkor azt" amit Ma!Úgyhogy igazad..igazatok van..onnan nézve!
Sajnos "néha a látszat csal és nem mind arany ami fénylik, de nem fér meg két dudás egy csárdában"!..és én....Mi Zanessa fanok bízunk abban, hogy.....Zanessa4ever...az összes többi Zanessa-ra van bízva!!!!!

És Nóri örülök, hogy egyezik a meglátásunk....!:)

xdittax írta...

Andi, kívánségod azthiszem teljesült!

1ébként Nóri, Andi 1et is értek, meg nem is. A képek fotósorozathoz készültek, így akarta a magazin, így akarta a fotós, de témája nagyon, öhmm, igaz, direkt, valóban, de fantasztikus. ettől még nem erősödik fel az, hogy Ashley mindenképpn bekavar, bár persze a fotókon ez alapul szolgál, mert az igen, tökéletesen 1értelmű, hogy Zac Nessához húz!

Az egészre még mindig próbálom keresni a leginkább megfelelő szavakat, de úgy gondolom, amievl jellemeztétek nagyon konkrétan leírják a láttotakat, amiket azthiszem, még jóideig fogok bámulni. És jaja, Andi, szintén jósokáig tudnám kommntelni a fotókat. De

Ruha, smink, póz, kutya, kocsi, haj, tekintet...minden profi. Imádom!×]

Andi írta...

Ditta, ne keresd a szavakat, csak hagyd, hogy sodródj az árral....Zanessa is valószínű ezt teszi mostanság...és jól teszi..!!!!...sodródnak és a lényeg, hogy mind ezt együtt tegyék meg...!

Névtelen írta...

Szisztok.
Nem láttam a képeket, meg semmit még (jó néhány napig nem volt alkalmam rá), de A 3szögről az a gondolatom - már jó ideje -, hogy Ashley hiába újított be egy pasit, aki táncos meg szerepelt, meg ismerhető, meg minden, a kutya nem kíváncsi rá/juk, hiába nyaralt Hawaii-on, stb. Kénytelen ilyesmikhez folyamodni, hogy ne Zanessa uralja a hsm akárhanyat is. Szóval szerintem féltékeny, pl szakmai és bulvár okok miatt is.
Sokáig szerintem nem lesznek barátok V-Z-vel.

Andi írta...

Szia Kedves névtelen! Csatlakozom a commentedben leírtakhoz és örülök, hogy a hasonlóan bennem is kavargó érzések ezzel kapcsolatban és a kimondatlan szavak általad most felszínre törnek....!