2008. aug. 1.

HSM3 hírek

Sziasztok!

Megérkezett augusztus hónap első napocskája, és egyúttal megérkezett a 'Now or Never' jobb minőségű videója! Pazar!:) A hónap kezdéséhez a vidi megtekintele azt hiszem, elengedhetetlen!;)



Most pedig, hogy belemelegedtünk, további HSM3-hoz kapcsolódó hírekkel folytatnám elsőre!

1. A People magazinnak már a HSM2-vel is volt különszáma, és úgy néz ki, ez most sem lesz másképp. Minden valószínűség szerint, októberre lesz várható a HSM3-centrikus szám, hiszen ezen hónapban kerül mozikba a várva várt szenzáció!

2. A szereplők a film forgatása közben készítettek egy rövid kis reklámszerűséget Sara Lee-nek, erről valószínűlg szeptemberben fogunk hallani.

3. A Just Jared-től számazik a következő információ, ők céloztak arra, hogy a szereposztás több tagja Európában is elő fogja léptetni a filmet, mint ahogy az várható volt. Annyi bizonyos, hogy Ashley Tisdale szeptember 29-től október 9-ig lesz az Öreg Kontinensen. További és bővebb információka azonban még várnunk kell, hiszen még kicsit odébb van a promóciós hadjárat.

4. Utolsó hírnek még annyit, augusztus 11-én jelenik meg Amerikában a szeptemberi Elle, amlyeben a 3 fő vadmacsek, Zac, Vanessa és Ashley is helyet kap, bár ez nincs megemlítve a címlapon.

Kizárólagos forrás: VABN.

Közben viszont képekkel is szolgálhatok Nektek, IDE kattintva nézhettek meg új, eddig nem látott HSM3 posztereket!

Credit: Zefron.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

iylen az én szerncsém, pont a vidi érkezésekor kell lépnem...na mind1, további jó gépezést nektek, majd holnap ismét jelentkezem valszeg a forddal együtt
xoxoLL

Nóryyy írta...

Húú Ditta tényleg nem akarok tolakodó lenni, de ZA Angelsen tényleg sok érdekességet látok... és új képeket...:D

xdittax írta...

*Nóri*!
A képeket már itt is láthattad, d azért van még ténylg pár dolog, amiről nm számoltam be. 1 fordítást már lkedztm, közbn jön majd gy kis scan is, és néhány vidi, azt hiszm. Csak kibírhatatlan a meleg itt a szobámban, ráadásul a billntyűzetmis most akar fölmondnai, ezért elég kinkeserevsen kell gépelnem, mivl nincs, vagy használhatatlan pár betűm. Így is csak másolom a btűkt, de remélm megértitk, hogy így lassan haladok. Ráaádul hétvégén nagyon kvés időm lesz, ugyanis szülinapi party lesz nálunk, persze nem olyan, mint Ashley-nk volt!:)

Névtelen írta...

tök jo ashley pont a születés napomon fog promozni a hsm 3 -mal
laura

Névtelen írta...

Ó Dittám,persze megértünk,de ne kelljen már annyit várnunk!!,hogy kinyisd végre az ablakod,hiszen oltári jó a levegő járása(felénk). Most ebben a percben.Szóval buli a hét végén?? Bocsika party!! Ezt nevezem! Légyszíves,add át így ismeretlen világból is jókívánságaimat az ünnepeltnek!! BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKI,ÉS MINDEN JÓT AZ ÉLETBEN!! Ja mi van még nem voltál moziban?? Pusza.(f.é.)

Andi írta...

Csak nekem van gondom a
ZA Angels-el?...mikor rákattintok nem jönnek be a hírek úgy mint pl.: a VABN-on csak (nagyon ritkán) a YT jön be ahogy rákattolok a ZA Angels-en belűl!
Ez azóta van így, mióta megváltozott a ZA Angels kinézete!
Másnál is megváltozott ez a formáció?
Help me!!!!

A képek isteniek mind....mégis van két Troyella-pillanat amit szívesebben néznék nagyban mint kicsiben...hmmmmmm!:))))...de,ha nem hát nem...

xdittax írta...

Hey F.É., feltétlen átadom! Most épp egy kis nyugi van, rákészülünk az estére, és ráadásul ezek a frissk kellően mghozták a kedvet!^^

A mozi pedig hétfőn jön!!!

Andim, nem tudom mi baj lehet, nálam tökéletesen mükszik minden, ahgy kell, igaz néha lelassul, d ez sztem a saját gépem hibája...