2008. szept. 7.

1 beszámoló - 1 vélemény

Egy beszámoló a torontói afterparty-ról és egy vélemény, vajon hogy alakul a film sorsa, azaz melyik forgalmazó cég főnöke kaparintja meg magáénak, bár konkrétumokat nem sorol fel.

"Az Orson Welles afterparty nagyszerű volt számomra, ami jobban szerette nem bezsúfolni a sztárocska-akarok-személyeket magassarkúkban. Volt egy tisztességes méretű, de nem elsöprő tömeg; megfelelő, de nem túlságosan hangos zene; és jóízű falatok a tálcákon. A film csillaga, Zac Efron, kéznél volt, ahogy Linklater is. Geoffrey Rush szintén ott keringett a partyn." - Cinematical.


"A beszerzési főnökönek általában jó reakciójuk volt a 'Me and Orson Welles'-re, a Richard Linklater által rendezett, 1930-as években játszódó filmdrámára. A 30 perces filmrészlet levetítésénél a Cannes-i filmfesztiválon volt néhány vevője, de a pénteki vetítés meghagyta végül olyan vevőknek, akik a "kellemes meglepődést" érezték, mint főnökök.

A címben szereplő 'Me'; Zac Efron, a tini-barát sztár látása csábító lehet a vevők számára, mközben a film képessége révén kétséges, hogy a fiatalabb nézők között megforduljon." - Hollywoodreporter.

Ui.: Mára ennyi volt a híráradat, ám Nektek nem kell aggódnotok(az én leszek;)) holnap is lesz folytatása! Hajnalban lemegy a nagyszábú VMA - aki nézi, annak jó szórakozást! - , és még további kritikákat, cikkeket ígérhetek - LinkLuvor besegítésével.:)
Jó éjszakát: Ditta×××

KÉSŐBB: IDE kattintva szembe találjátok magatok Zac Efron-nal és még két férfitársával egy Torontóban furikázó autóban, 6-án, szombaton. Már megint azok a kockák...^^

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nos én mint megterveztem, fel is keltem, csak idáig az újdonságokkal bénultam. Azt a hosszú fordot megírtam kézzel este:PP Szóval suli után begépelem, az csak 10 perc. Egyébként volt vagy 1 óra:P De elég jó lett asszem:D.

És most...a VMA. Sokért nem adtam volna, ha Zacharyt ezzel a frizóval láthattam volna élőben. Tuti a MAOW kedvéért cserélt sérót, de mivel a Slick Rick a kedvencem, mint már annyiszor modtam és ez hasonlít hozzá leginkább. És V is elbűvölően édi volt, ahogy karonfogva felmentek a színpadra...már csak ezért is fenn kellett volna maradnom. Dehát lehetetlen lett volna. Imáádom az új sérót:PPPP
Nah mindekinek jó sulit, 1 körül jövök, és akkor fordáradat lesz!!!
Puszi,
LL

Névtelen írta...

Azt jól látom, hogy a 3 új kivételével ( kettőt vállalok!!) már csak az anititcool van hátra! Haladunk!!
Na én húztam suliba:P
xxxLL

xdittax írta...

Én is pont 7-kor jöttem föl ellenőrizni. Gondoltam, hogy V-vel ez lesz, mármint nuku redcarpet, de a színpadon töltött ideeje kárpótolt valameylest. Szenzációs! Zachy nekem először furi volt, de majd még emésztem.
Egyébként az a cool-os már meg volt még szombaton azt hiszem. Én úgy számoltam tegnap márcsak kettő van, plusz a Tiéd, és akkor most 3 új? Majd csekkolom,d e előbb a VMA!:)

Névtelen írta...

Nem hétkor jöttem, fél hétkor, itt voltam fél órát:P
Megvolt? Annál jobb!! Átdobtam az enyémet, és most kezdem mindjárt a cleveland.com meg a TIFF fordot. A sreendaily egy kicsit hosszabb, de még mindig kevesebb, mint a két rövid együtt. Szóval munkára! Ha nem vagyok kész, a vonaton is ezt írom:P
LL

xdittax írta...

Hey, azért nekem is haygk valamit! Most megyek, pusz!

Névtelen írta...

Hagytam, nyugi:) Asszem ezt nem kell nagyon ragozni:)) Este megbeszéljük:D