2008. szept. 9.

RD with Vanessa - 1.0

Vanessa Hudgens, a mi tehetséges gyöngyszemónk szeptember 4-én a Radio Disney-ben beszélgetett jelenleg is futó túrnéjáról, a HSM3-ról és még sok egyéb témáról. Az interjút részeinek meghallgatásáhozm már adtam linkeket, azonban most LinkLuvor-nek köszönhetően, megtudhatjátok(már ha eddig nem értették) szintén részekben, miről is folyt a szó...:)

"Legutóbb Nessa akkor találkozott az RD műsorvezetőjével, mielőtt elrepült a HSM3 forgatására, és közben egyszer szerepelt V a rádióban, mikor nagyon elfoglalt volt, a forgatás után rögtön megjelent az Identified. Vanessa szerint ez őrült dolog, de nagyon jó szórakozás. A CD-t néhány hónapja kezdte el felvenni, aztán Austinba ment forgatni, visszament Kaliforniába, megint felvett pár számot, azután indult Utahba, felvette a HSM3-mat, visszament Kaliforniába, rögtön a koncertre kezdett próbálni, fárasztó volt, de megérte.

V nagyon izgatott a rajongói véleménye miatt, a rajongóival együtt nő fel, és ez az album egy kicsit érettebb is, de nagyon jó móka, ahogy a turné is, a rajongókkal együtt énekelni, ez robbanás. Volt néhány show, amiben Corbin is szerepelt, ezek nagyon jók voltak, mert Corbin is nagyon jól szerepel a színpadon, jó őt nézni. Natasha Bedingfielddel és szerepelt együtt, ami miatt nagyon izgatott volt, végignézte az egész műsorát, maga is vele énekelt.
Corbinnal hatszor vagy hétszer szerepelt együtt, és még egyszer fog, Albuquerque-ben, holnapután (mármint múlt vasárnap).

Vanessa kedvenc száma új lemezéről az Identified. Imádja a zenéjét, a szövegét, és imád élőben szerepelni. Ernie (műsorvezető) kedvenc száma a Sneakernight, mert V csak táncolni akar benne, és a videója is király, mert ötletes a világítós cipőfűző.
Aztán Ashről kérdezik, hogy hogy van, mondja, hogy rég nem találkoztak, de jól van, aztán a családjáról, ők is megvannak, de a munka miatt nem volt ideje találkozni velük, őrület, hogy a húga is felnő lassan. Tulajdonképpen Stella egyre inkább olyan lesz, mint V, néha pont azt mondja, amit Ness mondana. És a ruháit is szereti felvenni.

V-t arról kérdezi egy betelefonáló, hogy ki a kedvenc újonca, de ő nem tudna dönteni, mindenki nagyon jól játszotta a szerepét, Ashley például nem olyan, mint Sharpay, de nagyon jól játssza, viszont valójában egy édes lány.

Matt vicces karaktert játszik, a ruháin ez látszani fog. Jemma nagyon jól játssza Shar jobbkezét. És Justin meglepően jó kosaras, ahhoz képest, hogy alacsony, mindig bedobja a labdát.

Aztán Ernie arról kérdezi V-t, hogy tudja-e, hogy Ash tartott Jemmának egy Sharpay-tréninget, de V erről még nem hallott, viszont nincs meglepve.

Aztán Ernie a HSM3 sztorijáról kérdezi, V azt mondja, hogy nagyjából az lesz, amit várnánk, Gabriella nehéz döntéseket hoz, de tudja, hogy meg kell birkóznia velük, ilyen szempontból erős. Nagyon édes, mert…és itt majdnem elárult valamit. Troy és Gabriella kapcsolata a következő szintre jut, lesznek drámai szituációk, de nagyon jó móka lesz.

V ismét beismeri, hogy magántanuló volt, de a film kárpótolja a kimaradt élményeket, viszont a diplomázós rész szomorú, nem csak azt jelenti, hogy a filmben végeznek, hanem azt is, hogy a filmmel végeznek, ez nagy különbség. Voltak még mások is, akik először élték át a pillanatot. Corbinnak nehezen ment rá a kalap a fejére, nem lehetett nevetés nélkül nézni, úgyhogy elég nehezen ment, Corbin meg „szomorkodott” közben."

Nincsenek megjegyzések: