2008. szept. 24.

Exkluzív HSM3 Fotók

Egy Vashley galériának köszönhetően 26 vadiúj képet nézhetünk meg ITT a HSM3-ból! Nézzétek el nekem, hogy csak a Troyellás képek néhányát emeltem, az az igazság, hogy igazából mindegyikért odáig vagyok!;)


7 megjegyzés:

Névtelen írta...

ezek nagyon aranyos, csodálatos képek.. nagyon tetszenek!!!!!!!!!!
igazi zanessa képek...:D

Névtelen írta...

Lehet,hogy sokan rózsaszínben(nek) látjátok a fotókat,de feltűnt nektek is az a gyönyörű sok zöld?? Nekem tetszik.(f.é.)

xdittax írta...

Hát persze F.É. Már régóta nem csak a rószaszín a legszebb, és legromantikusabb szín nekem. A természet közelsége rettenetesen sokat számít. És megadja azt a bizonyos tökéletességet. A pillanat varázsát. Nos és ha muzsika is van... Arra pedig táncolni is kell:)

Andi írta...

Varázslatosan romantikus ez a környezet....apropó romantika,ahogy elnézem a képkockákat, hát nem semmi Troyella-jelenetekre és pillanatokra számíthatunk...
méghozzá szép számmal!:)

*Nóri* írta...

Sziasztok! Pontosna Andi nekem is ez jutott eszembe!:D Annyir romantikus lesz ez a film.... ohh......... Az a legelső kép... hát el se m tudom mondani mennyire tetszik éshogy pontosan mennyi fajta érzelmet ébreszt bennem!:D

xdittax írta...

Imádom a pillanataikat! A mosolyaikat! Tudni, hogy nekik ilyen adatott, hogy együtt ilyet is átélhetnek, hogy saját szerelmüket így is átélhetik. Ez csodálatos!

Névtelen írta...

Csatlakozom, imádni fogom ezt a filmet, egyetlen "kivetnivalóm", hogy miért nincsenek nagyobb képek...ZAAngelsön biztos csinálna belőlük Ellie hátteret...nagyon imádom a képeit;)
Szóval ez a fás rész nagyon jó lesz, meg a függőágyas, meg minden Troyellás, meg az egész film is persze!! A kedvencem már most:))