2008. szept. 27.

"ANTR" premierek!!

Többes számban igen, két felkiáltójellel igen!
Egy dal,- egy videópremier jutott a mai napra, és ez nem más, mint az "A Night To Remember" a High School Musical 3-ból! Let's Dance!:)

"A Night To Remember" dal - letöltés ITT - de még keresek Nektek linkeket!

"A Night To Remember" videóklip


Na hogy tetszik?:)

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tetszik a dal, de szeretném hallani egészben.
A vidiről pedig...szintén. Szerintem kevés táncos részt mutatnak, és túl sokat az előkészületekből. Persze király az előkészületes rész is, de látni szerettem volna a korográfiát...
Amennyit láttam meg hallottam belőle, mint király, de "az egészet akarom"!

Névtelen írta...

Sziasztok! Jó kis dal lett ez (is), újabb stílus - tetszik. A videó meg valahogy olyan mint a mesében, kaptunk is belőle meg nem is, láttuk is belőle valamit meg nem is... Lehetett volna hosszabb is, mindenesetre egy nagyon látványos jelenet ígérete ez így, ez a moziban iszonyú jól fog mutatni, csak győzzük kivárni... Viszont: a bemutató hétvégéje négy napos, hosszú hétvége!

Fant

xdittax írta...

Igen, nagyjából nekem is ez a "bajom". A stílus újszerű és különös, de videóval, a jelenettel látni pazar. De ahhoz a videó kicsit kevéske, viszont hangulatfokozónak tökéletes!:) Túlontúl izgatott vagyok már!:)

Névtelen írta...

Hát a dal nekem nagyon tetszik!! A vide kevés volt, lehetett volna hosszabb. De a lényeg hogy megin betekintést nyertünk a filmbe!! Puszi: Lizi

Névtelen írta...

Sziasztok! A dal nagyon jó!:) Mintha hallottam volna benne csngőszót ami nagyon remélem, hogy arra utal, hogy a fiúk elmennek a lányokért...:) A videó véleményezésében pedig telljesen egyetértek veletek!:)

Andi írta...

Húúúú csajok ez eszméletlen jóóóó!

xdittax írta...

Mostmár ahogy egyre többet hallgatom, (egészen) elégedett vagyok! Nagyon sítlusos! De még mindig szükségem van a kép élvezetere is! Azt hiszem, ez egészen eltart még október közepéig...;)

Névtelen írta...

Azt a!!! De bitang az össztánc,hú a mindenit! Belőlem most csak ennyi jött ki.(f.é.)

Névtelen írta...

*Nóri*, a csengő arra utal, igen, vicces az a része, majd ha lesz teljes dal és szöveg, lehet szó fordról...:)

Andi írta...

Imádom ahogy Zanessa együtt táncol...annyira jó páros...minden tekintetben....!:)

Andi írta...

Ez a baj velem....hülyére hallgatom és nézem magam azzal ami tetszik...!!!:)