2008. szept. 12.

RD with Vanessa - 2.0

V szerint elég nehéz megtanulni a koreográfiát a koncertekre, nagyon rutinosan kell tudni őket, ehhez az a módszer vált be nála leginkább, hogy mielőtt lefekszik aludni, elpróbálja őket, akkor ragad meg a legjobban az emberben. Ha nagy a rendetlenség a hálószobájában, egyszerűen a falhoz löki a cuccait, aztán elindítja a cd-t, és mehet a menet… ezt úgy hívják, próba a próba után.

Elég bonyolult előkészülni egy turnéra, de megéri, mert nagyon jó szórakozás levezetni az energiáidat, és játszani. V jobban izgult ez előtt a turné előtt, mint a HSM koncertsorozata előtt, mert itt magát kellett adnia, egyedül, rajongók ezrei előtt.

Ness szerint a legfontosabb dolog, amit el kell vinnie a turnéjára, a plüssmacija és hogy legyen nála csoki. Az ominózus macit láthattuk már képen, már ő is híres:). Egy aranyos barna macit kell elképzelni, amelyiknek leesőfélben van az orra. Már 3-4 éve megvan a játék Vanessának, de nem látszik olyan réginek, és már a világot is bejárta.

A HSM3-mat végre a vásznon láthatjuk, így teljes mértékben megtapasztalhatjuk az élményt, jó a zenéje, és több is, közelebb kerülünk a 6 főszereplőhöz, Nessa szerint boldoggá tesz majd minket. Vanessának sok kedvenc része van a filmből, és a forgatáson is történtek emlékezetes dolgok, például mikor a keringőt tanulták, az nagyon nehéz volt, mert még arra is figyelni kellett, hogy ne lépj rá a partnered lábára. De igazából nem is léptek egymás lábára annyira sokszor, elég jól megoldották. Az egész keringővel kapcsolatban Ashley sztorija a legjobb: mikor ő és Chris Warren próbálkoztak a dologgal. Chris focista, szóval a lába nem erre lett kiképezve, nem lehetett megállni nevetés nélkül.

Az első baki a HSM3 forgatásán az első nap történt, egy olyan jelenetben, ahol Kelsit üldözik a mosdóban, elindították a felvételt, elkezdtek futni, a padló meg csúszott, szóval mindenki a földön landolt dominószerűen. Az egész fel van véve, lehet, hogy rajta lesz a DVD-n.

Egy másik baki egy olyan jelenetben történik, amit V nem akar elárulni, a jelenetet helikopterről is vették. A kertben játszódik, Zac és Vanessa kint álltak, és Zacnek valami olyasmit kellett volna kérdeznie, hogy „És hogy döntöttél?”, de felnézett az égre, és azt mondta „Mindjárt itt a helikopterem, megyünk egy kört?”, V pedig azt mondta, hogy „Örömmel”, úgyhogy ugráltak az erkélyen, tisztára James Bond volt. Majdnem olyan, mint mikor Ashley mondja, hogy „Gyerünk már!” abban a hatalmas napszemüvegben.

Az egész turné egy nagy robbanás volt, nagyon szórakoztató a ruhák megvásárlásától kezdve a készülődésig. Ez úgy kezdődik, hogy eldöntöd, mit viszel magaddal a turnéra, úgy kell tervezned, hogy most ez lesz az otthonod, szóval nem árt berakni a párnákat, takarókat, ilyesmiket. Aztán következnek a próbák, nagyjából egy hétig, az összes táncot, beszédet, mozdulatot meg kell tanulni. Ezután jön az első show. Ez előtt V elég ideges volt, pedig imád a színpadon lenni, de először mindenki így van vele, aztán belejön. Az elején V azon aggódott, nehogy elfuserálja. Az ötödik vagy hatodik előadás után már rutinja lett, de az első show előtt benne volt, hogy „OMG, nehogy rossz benyomást keltsek.”

by LinkLuvor

15 megjegyzés:

*Nóri* írta...

Sziasztok! Csak én nem látoma kommenteket vagy tényleg alig van élet...:S:P Egyébként köszi a fordítást!:)
LL mikor jösz msn-re???:)

xdittax írta...

Szia Nórim!
Sajnos, jól látod, tényleg el-el tűntek a commentek és a commentelők. Úgy néz ki, kicsit az ősz elvett az idejükből, de én csak azért se hagyok túl sok pihenőt!:)
Remélem jól telnek napjaid:
Ditta×××

vivcsi93 írta...

Én is furcsáltam a hiretele
n comment csökkenést, de sajnos a suli, meg a munka sok időt elvesz az emberek szabadidejéből, de lélekben itt vagyunk...:) Az a helikopteres rész tök jó, vicces lehetett, meg a többi baki is! :)

xdittax írta...

Háát igen, tudom, hogy mindeki megmaradt hatlams rajongónak, csak így kicsit hiányoljuk egymást.:( Kissé elszomoírt, de ha néha "látlak" Titeket akkor már az is jó!:)

vivcsi93 írta...

Egyszer talán még élőben is összejöhet ez a nagy High School Musial "tábor" :), és csak áradoznánk Zanessáról! :)

xdittax írta...

Igen, de ha összejön, akkor semmiképp nem ősszel. Ilyenkor úgy tűnik mindemnki nagyon elfoglalt, de ezt teljes mértékebn megértem és elfogadom. Egyébkétn pedig, az említett témád az, amit mi sose unnánk meg!;)

Andi írta...

Megunni....azt már nem!
HSM "tábor"....jól hangzik!:)

xdittax írta...

:)<3^^

Névtelen írta...

Azért én hallatok magamról, amíg lehet. :PP Csakhogy novemberig hiperelfoglalt vagyok, angoltanulás, magasugrás, suli...áhh...de mostanában rászoktam a reggeli csekkolásra...szóval nálam ez van, ha kommentelni nem is tudok annyit, ennek az értéke nem csökkent a szememben!!
És az összejövés? Sokat gondoltam rá:)) Viszont az ősz tényleg nem a legjobb...de ha vki Pestre megy HSM3 premiert sasolni, lehet, hogy összefut velem...bár nem csak én leszek ott piros-fehérben:)

Andi írta...

Az utolsó gondolatod LL tuti biztos...részemről!:)

Névtelen írta...

Teljes egészében? Pesttel együtt? Duna Pláza vagy West End?:P

Andi írta...

Pesti vagyok no problem!:)

xdittax írta...

Én Kecsóra megyek, az van közelebb, sorry:(

Névtelen írta...

Sejtettem, hogy az van közelebb, Ditta:P
Andi, ennek örülök:))

Andi írta...

LL, én is, csak már
Ott lehetnénk....!:)