2008. szept. 13.

"Meglepetés" koncert (7oo.)

Valószínűleg csak számunkra, azaz a nem-ott-élőknek volt meglepetés az, hogy Vanessának nem csak 3 koncert volt tervezve Mexikóban! Eddig úgy tudtuk, három különböző helyen, azaz három alkalommal fog koncertezni, de mára kiderült, miért volt Ness Pueblában szeptember 11-én. A válasz egyszerű: mi másért, mint hogy magával ragadjon mindekit varázslatos hangjával!:)

Vanessa Hudgens csütörtökön a “Complejo Cultural Siglo XXI” keretében lépett fel Puebla városában, ez előtt készült róla az a szép fotósorozat. Ez az egyetelen koncertje Mexióban, amit csak egyedül adott, tehát nem lépett fel előtte Mandy Moore.
A VABN összeállította (és lefordította) a pueblai, helyi riportoket, beszámolókat Nessát érintően:

Az énekes,- és színésznő Vanessa Hudgens-t koncertje napján még korábban beidézték egy sajtókonferenciára, mindazonáltal a fényképészek és kamerások ki voltak tiltva, csak azt engedték meg nekik, hogy kizárólag csak előtte fényképezhetik és filmezhetek, maga a konferencia alatt nem.

Közben egyszer figyelmeztették a riportereket, hogy ne tegyenek fel semmilyen személyes kérdést. Vanessa jobb kezében egy vizespalackkal besétált, egy sötétkék ingben s arcán egy fertőző mosollyal. A sajtókérdésekre adott válaszai között említett egy lehetséges spanyol dal elénkelését, hálából minden mexikói rajongójának és nagyon sok izgatottságot mutatott, hogy így fogadták őt Monterrey-ben.

Szintén beszélt a HSM3-ról, arról milyen lesz "a haramdik és egyben utolsó fejezet, mielőtt a könyv becsukódna". Vanessa kijelentette, hogy sokkal több hasonlóság van közte és karaktere, Gabriella Montez közt, mint ahogy azt a nyilvánosság képzeli. "Nagyon hasonlóak vagyunk, mert először én is szégyenlős, tartózkodó és csendes voltam, de idővel kinyíltam és mejavultam a közönséggel és azokkal, amik körülöttem voltak."

Később este, körülbelül 5000 rajongó gyűlt össze, hogy lássa Vanessát a koncerten, legtöbben olyan fiatalok, akik abba nem hagynák a kiabálást, a síkitozást és a táncolást, miközben megpróbálták utánozni a táncosok koreográfiáit.

8:30-kor húzták föl a függönyöket, és az estét a HSM: A Kihívás-ban résztvevő gyerekek kezdték meg. Miután a köznséget "fölkészítették", egy nagy zászló jelent meg, amit Vanessa neve volt olvasható. Ez egy hatalmas együttes ovációt produkált, szintén, amikor a High School Musical csillaga fekete leggins-ben és egy szürke top-ban föllépett a színpadra.

Legújabb single-jével, a "Sneakernight"-tal elérte, hogy a közönség felláljon székeikből és vele együtt táncoljon, énekelje a refrént és tapsoljon. Hudgens nem spórolt az idővel és rajongói sem hagyták abba az énekelést a következő számoknál sem, mint az "Identified", a "Let's Dance" és a "Say Ok", míg 6 táncosa föl-alá mozgott a színpad egyik végétől a másikig.

Második ruhaváltása után, Vanessa visszafoglalta a mikrofont, az "Amazed"-del, a "First Bad Habit"-tel és a "Don’t Ask Why"-jal, ami minden rajongót megnyert magának. A vége előtt Hudgens táncosai ajándékokak osztogattak, míg ő a "Come Back To Me"-t készülte énekelni. És néhány kedves szó után, mint a "Los quiero mucho" (spanyol - Szeretlek Titeket), Vanessa elhagyta a színpadot.


Videókra sajnos még én sem bukkantam, de jónéhány képre bukkanhattok ITT!

Igen, az a kicsi szám ott a zárójelben, arra utal!;)

12 megjegyzés:

*Nóri* írta...

Húú Ditta! Ez a 700. bejegyzés???? :O:D Gratulálooook!:D
Később még jelentkezem!
Pussz!

Névtelen írta...

Grat a 700.-hoz!!!
Megcsinálom a Taylor fordot, viszont elromlott a fejhallgatóm:S
Szóval fel kell hangosítanom hangszóróval:S Megoldom, aztán majd vhogy az RD-t is:)

xdittax írta...

Igeen, az:) Úgyhogy köszönöm!×P×D
Okay, LL, ahogy megtudod oldani, de már meséltél az eredményedről? Nem fáradtál el?

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Oh igen, meséltem, kérlekszépen a Teen Vogue V-s postjánál.:)

Névtelen írta...

És annyira nem haltam bele, igazából csak a magasra koncentáltam egy óráig, 1 körül, azóta semmi különöset nem csináltam...viszont sokeszű tesóim itt tévéznek...ez a ford bonyolult lesz...de van egy tervem

xdittax írta...

Van egy terved. Akkor készüljenek valami rosszra?:)

Igen-igen, megtaláltam, rögtön odasiettem.×P

Névtelen írta...

Nem, csak a fülhallgatóhoz volt tervem, úgyhogy szereztem másikat:P
Ennyi embert nem lehet kihajítani...meghaladja képességeimet:P

Andi írta...

Gratula a 700.-hoz!:)

xdittax írta...

Áhh, értem már.:)

Köszönöm Andi!<3

Névtelen írta...

helo mindenkinek
ditta likluvor azt észrevettétek hogy vanessa sneakernight számát amit a koncerteken énekel a szám 2.felénél azt hiszem más a szöveg itt a vidi meg amikor ez megy http://www.youtube.com/watch?v=CFoGCwZefRw és 2:46 -tol 2:54-ig az eredeti szövegben ez nincs hogy azt nem tudjátok hogy miért raktak bele más szöveget? elöre is köszönöm
laura

Névtelen írta...

Igen, Laura, nekem többször is feltűnt, hogy más szöveg, de nekem nagyonis tetszik, ha nem i érterm minden szavát....és hogy miért alakították át? Szerintem azért, hogy meglepjék a rajongókat:P

Névtelen írta...

Gratulálok a 700-hoz Ditta! Nyakunkon az 1000 ha továbbra is ilyen tempóban dolgozol a blogon! És ami fő: ez a 700 minőségi 700 szóval csak így tovább!
Gratula a sporteredményedhez LL!

Fant