2008. szept. 12.

MS: HSM3 táncpróbák

A Movie Surfers-től Jeryn meglátogatta a HSM3 forgatását, és belesett a kulisszák mögé, hogyan is próbálják a Vadmacskák a koreográfiákat! Na, akkor lássuk csak! Nagyobb, jobb, vagy ahogy Monique mondja: egy eposz.:)



Credit: VABN.

***

És ahoggy arra továbbá LinkLuvor fölhívta a figyelmemet, még két, illetve 3 HSM3-s hírrel szolgálhatok Nektek (egyenlőre)! Először új, eddig nem látott promóképeket ajánlunk figyelmetekbe, melyeket a ZA Angel's képgalériájában kukkanthattok meg!


És ami még jóhír, még egy HSM3-beli dalba nyertünk "betekintést" a mai nappal, de csak egy röpke 18 mp-cel, ami számomra nem túl sok igazi, jó zenei élményt foglal magába, Sharpay és Ryan révén! Ám ne hamarkodjuk el a döntést, bizonyára a 'A Night To Remember' is megállja majd a helyét, aminek letöltéséhez ITT találtok linket!

És még egy dal letöltését ajánlom figyelmetekbe, ami szintén helyet kap majd a HSM3 soundtrackjén. A korábban említett 'Just Getting Started' című számot, amit a HSM valóságshowjának győztese énekel fel majd a CD-re, szintén le tudjátok tölteni ITT, de figyelem, ez még csak a döntőben elhangzott párbaj dal! Köszönet jár a linkért Fant-nak!

2 megjegyzés:

Andi írta...

Sziasztok!
Ahogy nézem ezt a vidit az állam szinte leesik a fergeteges koreográfiától....Zachary eszméletlen jó a dance-ban....!:)

xdittax írta...

Hihi:)
Mármint tényleg az, nem vonom kétségbe én se, de ahogy ezt így leírtad!:))