2008. szept. 19.

HSM3: A Bál

Megannyi különböző féle videókka vagyunk ellátva már jó ideje, a mai nap folyamán először arra koncentrálunk, hogyan is készültek Kedvenceink a gimnáziumi végzős év egyik legizgatottabban várt nagy eseményérére, A Bál éjszakájára! Nos, lássuk!;)



Credit: ZA Angel's.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

OMG, annyira tetszik a ennek a danlak a vége!!( never ever ever never ever ever stb stb forget!) Vagyis sohasohasohasoha ne feledd el! Én nem fogom ezt a filmet, az biztos!
És Mr Danforthtal már megvagyok, csak vmi átmeneti zavar van citromon és nem lehet belépni. MIt tegyek? Addig megcsinálom azt a HSM3-asat, amelyiken próbának...
És Ditta, mi legyen a Megkaphatom ezt a táncot?-tal? Ez a magyar cím nálam;) Szóval küldjem el vhogy máshogy?

Névtelen írta...

Pont most javult meg a citrom, akkor no problem:)

xdittax írta...

Szia LL!

A gyakroltaias részére; sajnos nálam még mindig nem enged be, pedig már mióta próbálom, mert lenne dolgom, és szeretném addig elintézni, amíg itthon vagyok. 4-re el kell mennem. Úgyhogy rendületlenül próbálkozok!

Névtelen írta...

Küldtem még 2 fordot....a sok vidi közül az utsót, meg ezt a legújabb rövid interjút.

Névtelen írta...

Úgy látszik Ditta a bőség zavarával fog küzdeni LL, mert én is elküldtem neki a HSM 3-as videó fordítását még az este :) Persze a tiéd lehet, hogy precízebb, mert én a német fordítás alapján csináltam.

Fant

Névtelen írta...

Hajajj, pont ettől tartottam.... Most mi legyen? Fant, a tied volt az első, akkor tied a lehetőség...vagy lehet, hogy az enyém bővebb, abból majd kipótoljuk.:PP

Névtelen írta...

Majd Ditta eldönti LL, kellemes teher gondolom. A német verzióból például nem igazán tudtam kivenni mit is akart Kenny mondani a videó elején a HSM-el és a Disney Channell-el kapcsolatban, azzal rögtön ki lehet majd pótolni a tiédből, de Dittát ismerve biztosan talál valami frappáns megoldást a helyzetre.
Egyébként most ezt kezdtem el:

http://zacefron-news.blogspot.com/2008/09/zac-lobt-hsm-3-hoch.html

Ennek az angol megfelelőjét nem láttam sehol még, ezért is kezdtem bele.

Fant

Andi írta...

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!