2008. szept. 29.

HSM3 Premier: Stockholm


Ahogy mondtam, úgyis történt, de nem dicsérem magam! Zanessa, azaz Zac Efron és Vanessa Hudgens résztvett a tegnap esti stockholmi High School Musical 3: Senior Year premierjén! Nem tudom, hozzá tegyem-e, hogy a világpremierjén, ez "gyanús", de annyi biztos, hogy voltak szerencsések, svédek! akik mégis premeier "előtt" láthatták a nagyszabású várva-várt filmet!

Erica is ezen szerencsésekbe tartozik, és az Ő beszámolójával, és a sajtó képi anyagaival lássuk, mi is történt szeptember 28-án fönt északon!:)


Először is a képeket rengeteg helyen megtaláljátok, például ITT a VABN-en is, vagy keressétek fel a Vanessás és Zaces külföldi nagy galériákat, ezeket ha nem baj, most rátok bízom!;) Annyit már ide se tudok biggyeszteni, hogy nagyon helyesek voltak, kicsivel több és jobban Zanessás képek nem ártanának még, de csinosak voltak, vidámak, de ezeket majd úgyis látni fogjátok! :)
23 videót még találtok az eseményről a bejegyzés végén, ezek nem a legjobbak, de nézzétek végig, azért mindenképp érdemes és feltétlenül szükséges!

És most akkor most jó szórakozást kívánok Erica beszámolójának olvasásához!:)

"Ok, szóval azoknak, akik nem tudták, én és a legjobb barátom részvettünk egy játékban, és mivel megnyertük exkluzív jegyeket kaptunk a HSM3 premierjére itt Stockholmban, így bárki más előtt láthatjuk a HSM3-t, kb. 500 más emberrel(ennyi férőhelyes ugyanis a színház).

Ténylegesen sikerült végigsétálnunk a vörösszőnyegen néhány svéd hírességgel egyetemben, szóval lehetséges, hogy néhány fotón mi is felbukkanunk, de ez úgy is nagyon cool volt, mégha senki se sikította a nevemet, mert úgy érezted magad, mint egy igazi sztár.

Amint bent voltunk, egy kis harapnivalóval és itallal leültünk a helyünkre, és Zac és Vanessa érkezésésre vártunk. Természetesen, ahogy az igazi csillagok, úgy Zac és Vanessa is kb. 20 perc késéssel érkezett, és mivel mi már a színházban voltunk, nem láthattuk a duót élőben sétálni a vörösszőnyegen, de azt egyébként is megörökítették, mi pedig belülről láthattuk őket, és csináltam pár fotót is.

Én és a legjobb barátom, a harmadik sorban ültünk, ami kb. 2 és fél - 3 méterre volt a színpadtól, szóval nagyszerű rálátásunk volt a kicsi színpadra és a nagyképernyőre egyaránt. Először egy svéd fickó jött, aki elnézést kért a késedelemért, azután továbbá elmondta, hogy ez lesz az első nyilvános vetítés a világon és maga a film is csak tegnap érkezett Zac-kel és Vanessával. Aztán bemuatta őket, először Vanessát, majd Zacet, és ők is feljöttek a színpadra, és ez tényleg nagyon helyes volt, mert a színpadon 4 mikrofon volt, tehát mindegyiküknek egy-egy, de Zac még mielőtt észrevette volna a negyediket arrébb ment, hogy Vanessa mellé álljon, és miközben gyorsan tovább ment, az arcán volt a leghelyesebb kifejezés.
A beszélgetés a filmmel való munkáról folyt (nem mondhatom, hogy igazán hallottam volna valamit is, mert még azzal voltam elfoglalva, hogy őket bámuljam.)Igazából nem adtak új információkat nekünk (nos, vagy csak nekem nem volt új, mert én végig követtem közelről az egész forgatási eljárást), Zac viszont hallani akarta, hogy mit gondolunk a filmről.

Nem tudom, hogy Zac and Vanessa megnézték-e a filmet, vagy sem, miután befejezték a beszélgetést, lementek a színpadról, és mér kezdődött is a film, és én igazán benne voltam, és nem nagyon figyeltem mi zajlik mögöttem.

A filmről, nem akarok nektek adni bármiféle spoilert se, de azt mondthatom, hogy a Disney nagyon alattomos volt azokkal az előzetesekkel amiket adtak nekünk, és a film kb. 1 óra 45 perces volt.

Soha nem fogom elfelejteni ezt a napot, ez határozottan egy egyszer-az-életben-dolog volt és megtiszetlő, hogy a része lehettem ennek, szintén megköszönöm Zac-nek és Vanessának, mert bár tudom, hogy a Disney küldte őket ide, de csak a tény, hogy nálunk mosolyogtak az első perctől, amikor kiszálltak a kocsiból... bámulatos!

Amit még meg akarok osztani:

- Vanessa egész végig a beszélgetés/interjú alatt folyamatosan mozgatta a gyönyörű lábait és találjátok ki melyik készemű nem tudott rajta segíteni, csak bámulni őket?

- Zac szavai: "Ez... oké, egy vetítés de valamilyen fajta világpremier szóval ti vagytok srácok azok, akik először látjátok a filmet az egész világon, szóval kérlek mondjátok el, mit gondoltok róla...*nagy taps és éljenzés a közönségtől*...nagyon köszönönjük!" Aztán Vanessa befejzte: "Köszönjük, hogy itt lehetünk ma este!"

- Zac és Vanessa virágokat kaptak, és bár nem nevezném ezt hagyománynak, de azért ők egy kicsit meglepettnek tűntek."

Erica készített fotókat és videót is, de ezeket egyelőre nem fedte még fel, ha minden igaz. Megadta az e-mail címét(sparkling-star-2@hotmail.com), ha ide ír valaki valamit, vagy kérdezni akat még valamit az estéről, vagy a filmről ide írhat neki.

***

"A kedvenc részem a filmben? Minden Troyella jelenetet imádtam, a Boys Are Back jelenet és dal bámulatos(és csak annyit mondok, ha azt gondolod hogy az amit Zac a traktorkerékkel csinált cool volt, várj addig, amíg meg nem látod Corbint!) és aztán zac szólója a 'Scream' hihetetlen volt, és be kell vallanom, nagyon hot. Aztán Vanessa szólója a 'Walk Away' másmilyen volt, mint a ‘When there was me and you’ de nagyszerű, és a jelenet a dallal bámalatos és gyönyörű volt!

És még valami a filmről, van egy rész az I Want It All-ban, amiről azthittem nem fogom szeretni, de nem, utálom, tudni fogod miről beszélek, ha egyszer meglátod azt, amitől féltem, hogy benne lesz, de reméltem, hogy mégsem.
Azt gondoltam, hogy jobb a HSM3-nél, de higy a HSM-nél az-e, az nehéz, mert szerintem az annyira klasszikus és nehéz, hogy fölérjen ahhoz, de szerettem ezt, és az gondolom, minden amit reméltem és még több is megvolt, a forgatókönyv nagyszerű volt, és a dráma és a humor közötti mix is nagyon jó volt, annyira sokat nevettem néha, és természetesen az énekek és a táncok, és az összes színész fantasztikus munkát végzett a karaktereikkel, nem említve Kenny-t és a maradék stábot. Va még pár dolgo, amit szívesen megemlítenék, de azt nem tudnám elmondnai spoiler nélkül, szóval csak emlékezettek arra, hogy a Disney nagyon türkkös volt azokkal az előzetesekkel!"

A videók:




EDIT: LinkLuvor talált még egy videót, arról az interjúról, mai közvetlenül a film vetítése előtt zajlott, le és már egy gyors kis dfordítással is kedveskedett nekünk!:)


Zac: ...igen, robbanás volt.

- Nehezek voltak a táncok és a dalok a filmben?
Zac: A maximumra törekedtünk, és megemeltük a lécet. Nekem mindenképp kihívás volt, de Vanessa nagyon jó kezelte a helyzetet.
Van: És keringőzünk is a filmben, ami annyira más, szerintem ezzel biztosan a következő szintre kerültünk. Szerintem jó lett, remélem, nektek is tetszik, srácok.

- Többet próbáltatok a forgatás előtt?
Zac: Igen, a próbák hosszabbak voltak...
Van: Igen, egy hónapig tartott..
Zac: Igen...
Van: Eddig 2 hétig próbáltunk. Szóval igen, így volt.

- Elégedettek vagytok a filmmel?
Zac: Én igen, de a ti véleménytekre vagyok kíváncsi, srácok.
Van: Azt még én sem tudom, srácok.
Zac: Még mi sem láttuk, ti vagytok az elsők, akik megnézik, és megtiszteltetés lesz veletek néznem. Nagyon sokat jelent nekem, köszönöm, srácok.

- Akkor kezdjük!

Azt hiszem, ez tényleg olyan kellemes izgatottsággal teli nagy mosolyokat eredményezett, nem igaz?:) Remélem!;)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

megint én vagyok :P az előző bejegyzés kommentjeinél hagytam linket, ahol Zac-es dolog van :)
A HSM3 is szerepel a Must-See fall movies-nál..

xdittax írta...

Szia!
Köszi, vettem, de a Zac-es dolog már olvasható volt itt, konkrétan csak katt IDE! :)

Névtelen írta...

Sziasztok! Vajon azt hogy kell érteni, hogy a Disney trükkös volt az előzetesekkel? Konkrétan fukar volt szerintem nem trükkös. Örülök ennek az első véleménynek, úgy tűnik a látványosnak szánt jelenetek ütnek is rendesen, a Scream-et, mint legzúzósabb HSM nótát már külön nagyon várom, de persze a Walk away-t is, meg... mindet na, csak telne már az idő...
A Vanessa lábaival kapcsolatos rész különösen tetszik :)

Fant