2008. szept. 24.

V az októberi InStyle-ban

Még jó régen, júliusban(2 hónappal ezelőtt) beszámoltam arról, hogy Vanessa Hudgens föl fog tűnni valamelyik havi InStyle magazinban!

Nos az a hónap elérkezett, az októberi számban Meg Ryan-nel a címlapon kap helyet Nessa(akkor is, ha nincs a borítón föltűntetve!), sajnos azonban a scannek ezidáig nem tűntek fel az interneten.

Azt viszont tudni lehet, hogy Vanessa a '5 Days, 5 Ways' szekciókban fog szerepelni, azaz azt mutatja meg nekünk, hogyan lehet 5 különböző módon 5 napig ugyanazon ruhát viselni. Várjuk - Vanessa bizonyára tökéletes alanyul szolgált!:)

Forrás: VABN.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát erre nagyon kíváncsi vagyok!!!
Valami hasonlót szeretnék pasis kivitelben is,mert az én fiam a sírba visz a hülye ruháival!! Van olyan nap,hogy 3x öltözik át,ez még nem lenne baj,de minden alkalomkor a levetett ruháit a szennyes tartóba gyűri. És még csak 11 éves!! 5 napig?? Ilyen nincs!!(f.é.)

xdittax írta...

:)
Jólvan Drága, az az 5 nap, nem 5×24 órát jelent...hanem érted. Hanem akár 5× felveheti a ruhát akár 5 egymást követő napon is, hiszen ha más stílus, ha más kiegészítőkkel párosítja, akkor az úgy is tökéletesen funkcionál. De a fiad, hajjaj! Ha egyszer nekem ilyen kölköm lesz...:):D Cupp!

Névtelen írta...

Ditta,most hülyülsz?? Nincs az a mosópor mennyiség,és az időről ne is beszéljünk,(állati hűvös van ahhoz),hogy idejében megszáradjanak a ruhák!!
Remélem neked is összejön "ilyenből" legalább 3!!!

Ja és nincs kiegészítő,de ez egy kikészítő dolog!! (f.é.)

xdittax írta...

Háát, addig szülök gyereket, ameddig nem lesz köztük egy lány!xDDD
De ha már elsőre összejön, akkor mégse állok meg csak azért.xDDD

Névtelen írta...

Na mert (mi)csajok mások lennénk??

Na-na,ezt majd a jövő dönti el,és a pasi!!!
Voltam a virtuális világban!!(f.é.)

xdittax írta...

Én majd csak leszek ott.. mondjuk holnap, ne haragudj!

Nem teszek különbségeket, csak egy kicsit vagyok feminista, illetve, a kislányokat babaként valahogy jobban kedvelem. Ennyi lenne:)

Jó éjt: Ditta×××