2008. szept. 11.

Jelentés Mexikóból:)

Miss Baby V egy pár napja már újra visszatért Mexikóba, ezúttal egyes-egyedül, ahogy a színpadon is csak ő maga kápráztatta el a nagyközönséget!

Nessa 8-án, tehát egy nappal Monterrey-i koncertje előtt érkezett meg a városba, és azonnal hatalmas tömegbe futott bele a késői óra ellenére, amit nem csak a papparazzik alkottak, hanem természetesen óriási rajongótábora is! Vanessa és családja, táncosai siettek vagy legalábbis próbáltak egérutat kapni, de menedzsere elmondása szerint Ness nagyon izgatott hogy Monterrey-ban van és alig tudja már kivárni a show-t!:) Ó, és a következő videóról annyit, nem is biztos, hogy L.A. viszi a pálmát, nem igaz?:)



Ezt az "eseményt" kivéve, Vanessa simán ment már másnap a Monterrey-i Arénába próbálni, felmérni a terepet, a színpadot, a hangzást és a táncosaival gyakorolni.

Este 4000 főt nyűgözött le, de előtte még a koncertet az ott futó, HSM: A kíhívás nevezetű valóságshow-ban részvevő gyerekek léptek fel, és utána Mandy Moore is énekelt pár dalt, mindössze egy zongora és egy gitár kiséretében.

Amikor Vanessa lépett fel a színpdra, a gyerekek ovációjától és sikítozásától zengett az egész csarnok. Fiatal kedvencük 15 dalt énekelt, körülbelül másfél óráig bűvölte el a tömeget és hódította meg őket, annak ellenére, hogy számukra szinte teljesen ismeretlen dalait énekelte. Ugyanis hihetelen és nagy-nagy negatívum, de semminemű külföldi promótálást nem kapott az Identified albuma(a fene vigye el a Hollywood Records-t!), a mexikói rajongói azt várták tőle, hogy több HSM-es dalt énekel el nekik. Ettől föggetlenül nagyon élvezték, megtapsolták őt és próbáltak vele énekelni.

Itt van egy rövid videó a koncertről a helyi társaságtól:


Van másnap reggel hagyta el a várost és érkezett meg a ‘Aeropuerto Internacional de Monterrey’ reptérre. A következő túrnéja utolsó előtti állomásának tekinthető helyszín Guadalajara, holnap, azaz 12-én!

További 2 kép: KATT!
Sok-sok fanfotó: KLIKK!

Forrás: ElNorte.com; ElNorte Archives; Milenio.com; VABN.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jéé hát azért az durva hogy a rajongók nem ismerik a számait...
Barbiii

xdittax írta...

Háát, igen, ez elég megdöbbentő. De szerintem biztosan vannak jópáran, akik úgy csinálták, mint mi. Letöltöttük a netről. Így teljesen, totálisan ismeretelen mindenkinek nem lehet.

Névtelen írta...

I'm back:))
Ezt én se értem, hogy hogy lehet, hiszen mi más kontinensen élünk, mégis szinte mindenhez hozzá tudunk jutni gépen keresztül. Ezeknél a mexikóiaknál nem mükszik az infoátadás? Ezek szerint nem járatosak a netben...elég meglepő, tényleg.

Névtelen írta...

Á, nem hiszem, hogy a mexikóiak olyan elesettek lennének:) Valószínűleg csak túloz a cikk; az viszont újfent dühítő, hogy mennyire nem a megfelelő emberek állnak Vanessa mögött. Mégis mi kockázattal járt volna az új album kiadása abban a Mexikóban, ahol a HSM koncert óriási siker volt?! Abban az egyben bízok, hogy a HSM3 bemutatójára várnak az album külföldi kiadásával. Elképzelhetőnek tartom, hogy úgy gondolkodnak a Hollywood Records-nál, hogy ha a mozikban világszerte bemutatják majd a HSM3-at, akkor Vannessa nevét a létező legszélesebb körben megismerik és akkor újra kiadják az albumot. Ráadásul az Identified album stílusát tekintve abszolút megállná a helyét a nemzetközi zenei piacon. Ha a külföldi kiadás mégsem történne meg, akkor Vanessa-nak a karrierje érdekében el kellene gondolkodnia a kiadóváltáson.

Fant

Névtelen írta...

Huh, Fant, ez az utsó mondatod kemény volt...de van benne valami, hányszor mondtuk már, hogy szemét, meg pénzhajhász a HR...és tényleg, mintha nem vennék észre Ness tehetségét:S
És úgy legyen, logikusnak tűnik az elméleted, hiszen pont ezért tolták el először a 17 Againt, bár a második miatt már nagyon idegesít a WB...és hát igen, ez a WB, nem a HR...szóval...majd kiderül.