2008. szept. 10.

Videók a torontói vörösszőnyegről

Az Acces Hollywood riporterei természetesen ott lebzselnek a Torontói Filmszemlén, így amikor Zachary filmjét mutatták be 5 napja, akkor is jelen voltak, és vallatóra fogták az ifjú csillagot! Zac-et beszéltették természetesen erről a filmjéről, de a közelgő HSM3-ról és a VMA-ról is!



Aztán szintén megnézhető egy videó amelyben szerepet kap Efron, de színésztársa Claire Danes is, akit róla kérdeznek, illetve Vanessát is kiemelik, hogy ő a Neutrogena koncerten hogy s mint szerepelt!:)


Credit: ZA Angel's.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a srác maga a megtestesült gyermeteg "ártatlanság"! De az az öltöny! Nekem személy szerint a fürdőnacijában jobban tetszett. Vagy ez a trendi?? Remélem Nessa kézbe veszi "ezeket" a dolgokat is,és segít kedvesének,vagy nem! (f.é.)

Névtelen írta...

Jé ez a csaj szerepelt a Terminátorban is :)

Névtelen írta...

Drága Ditta és Mindenki! Sziasztok!

Jesszus ég (f.é)! Ez itt egy erősen kiskorúakból álló csapat! ;o)

Végre szántam időt rá és megnéztem/ elolvastam/feldolgoztam minden infót ami mostanában történt.

Őrület ami folyik a fiatalok körül. Vanashbreniq egy egész hosszú cikket szánt az őrült elmeszülemények publikálására/megfékezésére - na ott olvashattok még érdekességet! Nagyon jó, hogy itt nem olvashatók elmebeteg kitalációk - csak a harmóni(k)a.

Elfáradtak a fiatalok rendesen, ugye nem csak én látom így?

Sikerült meghallgatnom végre végig V és a hsm3 új számait is. Úgy érzem a végtelenségbe öregszem már. V albuma tényleg "korosodik", de nekem az előző eresztés például jobban bejött zeneileg. A hsm3 I want it all (?) száma pedig legnagyobb meglepetésemre kicsit sem mozgatja meg a fülemet. Persze ez nagyon nem jelent semmit.
Aztán még olyanok jutnak eszembe, hogy a VMA számomra nagy csalódás volt - itt főleg az est "fénypont"-jára gondolok a 3 győzelmi szobrával. Ezer másik helyre tudtam volna adni(úgy látszik már ezt a díjkiosztót sem az a pure feeling járja át). Na de ez van.

És csajok, hogy bírjátok a sulit? Megszoktátok már? Vagy ezt sosem lehet? Dehogynem! De csak később fogjátok belátni, milyen jó volt és nyugis, így van ezzel előbb-utóbb mindenki higyjétek el!

Üdv Mindenkinek!
Me

Névtelen írta...

Szia Me!
Egy gyors reagálás részemről,és semmi több! Igen tudom,ez a "mi"(kis) csapatunk elég fiatal,de köszönöm,hogy ismét eszembe juttattad ezt. Semminemű olyan dologra nem gondoltam megjegyzésem írása közben,ami gyermeteg lelkükben kárt okozhatna. Ezzel ők szerintem tisztában vannak!? Csupán Zac öltönyére,illetve nagy volumenű rendezvényeken való megjelenésére utaltam.Nem,nincs vele problémám,sőt nagyon trendi a srác. Roppant jól áll neki a laza sportnadrág,a farmer,és minden egyéb.De ha már a komolyabb Zac-ről beszélünk lecserélhetné azt az elsőáldozási öltönyét valami igazán komolyabb,férfiasabb darabra. Azzal pedig biztosan egyet értesz,hogy ezekhez a dolgokhoz bizony nem árt egy NŐ!! És természetesen még sok-sok minden máshoz sem!! Hát végezetül a félreértések elkerülése végett,ha valakinek rossz útra tévedt volna a gondolata,és bántónak érezte megjegyzésem tartalmát, most bocsánatot kérek tőle!!! BOCSI!
Tőled is ME! Már ha van miért??
És hidd el,ezek a srácok itt mind egytől egyig igen érettek korukhoz képest!!

Üdvözlettel:(f.é.)

Névtelen írta...

Szia (f.é)!

Írásodat nézve talán mindketten félreérthetőek voltunk /vagyunk /leszünk egymás számára. Ha jobban megnézed egy kacsintós figurát írtam a hozzád idézett soraim végére... Véletlenül sem szándékoztam világmegváltó vagy netán oktató sorokat intézni feléd.Ellenkezőleg. Bár mondatod elég 2 értelműnek tűnt (koromra és stílusomra vetítve)én nagyon szeretem és használom ezt a stílust, ezért is próbáltam így lereagálni. Talán én voltam elég rövid és mivel egymást nem ismerjük, érthetetlen is számodra....
Ezért hát nem kell és nincs is miért elnézést kérned.


Az öltöny kérdés elég érdekes: mostanában eszméletlen módon trendi a retro. Mit nem adnék én, ha Zac öltönyeinek árából legalább a 30%-ot megkaphatnám, merthogy ezért képesek kiadni egy vagon pénzt is. Nézd meg Guccit, MAXX-t vagy YSL-t vagy a többi, ma már ugyan új, de nagyon ismert márkák oldalait. Sajnos ez van ma. Nekem sem tetszik igazán, főleg mikor a cipőjéhez érek és látom a szűkített szár alól kilógni a 44-es lábméretű cipőjét. Muris....hát nem? De ahogy a fiam mondaná: "Anya látom öregszel". És igen, valóban úgy érzem ilyenkor, hogy a divat kicsit más irányba megy el, mint én szeretném és képzelem, pedig hidd el, nem vagyok matuzsálemi korban, bár nem vagyok már az a tejbepopsi sem.

(f.é) have a nice day! És Mindenki másnak is!
Üdv: Me

xdittax írta...

Sziasztok!

Bevallom, kicsit halogattam, hogy ide írjak Nektek, és nem is folynék bele a témátokba, de ez tényleg csak egy apró félreértés. Egyébként, alapvetően, mint egy modernc csajszi, kijelenthetem, nekem zachy igazán stílusos, de Me, amit írtál a cipőkről, nos ha nem is olyan borszasztó, azért néha nekem sem nyeri el tetszésem. De azért hogy fürdőgatya vagy öltöny...hmmm...nem is tudom.:)

Én is olvsatam a VABN-en azt az írást, és alapvetően persze nagyon igaza van Chay-nek, de nem értettem hirtelenjében, milyen pelytkákra reagált. valahogy mi/én ebből nagyon kimaradtunk így a VMA után, de nem is bánom, mert én magam nem vettem észre ebből semmit, és nem kellett sok hűhót csapnunk a semmiért szerencsére.

Számomra is furcsa volt, hogy mindhárom jelölését díjra tudta váltani a Nagy Visszatérő, de azért annyira mégsem sajnálom, hgy ezzel tudják támogatni, és ösztönözni a jobbra, ám valóban ez év szerint még sokkal inkább megérdemelte volna bárkimás. Egy-két kivétellel persze.:D

A sulit megszokni meglehet, meglepően könnyne tudtam én belerázódni, meg egyébként is kissé már hiányzott, ezt nem fogom tagadni, de néha túl hamar elfáradok már miatta. Van hogy sok, vagy épp sokk, de azért ki lehet élvezni.:)

Nos, most megyek vacsorázni, Nektek szép estét és éjszakát:
Ditta×××

Névtelen írta...

Kérhetek egy kis fordítást a vidikhez?

Névtelen írta...

Helló Me!

Nem,valóban nem a reagálásod rövidsége a félreértés okozója,hanem azok a piszok jelek!!

A /vagyunk,és a leszünk/ dolgok remélem maguktól alakulnak,jó irányba!

Talán számomra az a nem látható (ismeretlen)jeled volt egy jel??

Üdv:(f.é.)

Névtelen írta...

B, nagyon sajnálom, de két okból nem vállalom: egyrészt a nagy sikítozástól semmit se hallok, másrészt pedig rendkívül elfoglalt vagyok, és az RD projecttel sem vagyok kész, még hátravan 10 perc...szóval sajnálom, nem jön össze...mellesleg Danes a 2. vidiben nagyon dícséri Zacet, emlékeim szerint...

Névtelen írta...

LL természetes, hogy csak nagyjából gondoltam, nem szó szerint, hogy némi fogalmam/unk legyen angolul nemértőknek.
És persze hogy látom, hogy mennyit dolgoztok, és azt is NAGYON KÖSZI!!!