2008. szept. 29.

Újdonságok a svédektől:)

Erica, tudjátok a svéd lány a premierbeszámolóval, egy új cikket is fordított a svéd sajtótól. Kapunk Zac és Vanessa mondatokat, és néhány új érdekességet róluk!:)

"A szupersztár Zac Efron és Vanessa Hudgens a városban vannak.

Zac Efron és barátnő/munkatárs Vanessa Hudgens a hétvégén Stockholmba látogattak, hogy előléptessék a ‘High School Musical 3: Senior Year'-t.
Szombaton csak arra volt idejük, hogy kiosszanak pár autogrammot, de a vasárnap már a sajtónak volt szentelve.

"Valószínűleg nem fogjuk tudni sokszor elhagyni a hotelt, ami szomorú, de vissza fogok jönni ide valamikor, amikor szabad leszek!" - mondta Zac Efron. "De legalább a királyi várat láttam a szállodaablakból."

A musical sikere óta Zac Efron and Vanessa Hudgens a fiatalok számára szupersztárokká formálódtak, úgyhogy azt kellene gondolni, hogy ez eljutott az agyukig(*szerk. - bocsi, ez nem a legjobb megfogalmazás, de csak annyi a lényeg, hogy talán ebből adódon, lettek allűrjeik, beképzeltek lettek ésatöbbi.ésatöbbi:)), de mindketten barátságos válaszokat adtak a kérdésekre.

"Annyira sok ember rajongója vagyok és mindig ráakadok valaki híresre. Találkozom egy díjátadón Brad Pitt-tel és Angelina Jolie-val és majdnem megbotlottam a saját lábamban!"*

Vanessa Hudgens azt gondolja, hogy ez a hála, hogy azt teheti, ami alapozottnak(?) tartja őt.
"Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit annyira szeretek!" - mondja
Amikor van valamennyi szabadideje, szeret elmenni biciklizni, szeret a barátaival és a húgával lógni és az édesanyja főztjét enni.
"Bár épp vettem egy házat, egy nagy konyhával, úgyhogy azt hiszem fogok főzni magamra."

A “High School Musical 3-nak október 22-én lesz a premierje Svédországban.

Néhány adat:

- Zac Johnny Depp-pel és Leonardo DiCaprio-val szeretne együtt dolgozni. Vanessa Tim Burton-nel való közös munkáról álmodik.
- Zac elmondta, nem akar szólóalbumot csinálni. Vanessa kiadott már egy szóló CD-t 2006-ban - "V" és még egyet ezen a nyáron - "Identified"
- Zac szereti a ‘Vampire Weekend’-t, Vanessa a ‘Kasabian’-t."

by Metro: Stockholm.

*Ez a rész szerintem annyiban el lett írva, hogy múlt időben kellene mondani Zac-nek, hogy találkoztam Brangelinával, de kíváncsi vagyok egyébként mikor! Talán a SAG-on? Vagy...?:)

EDIT: Erica föltöltötte a YT-ra videóját, ITT megnézhetitek!:)

Nincsenek megjegyzések: