2008. szept. 22.

Hollywood vs. Salt Lake City

Az USA Today egyik aktuális cikkében azt elemezgeti, mely rendezők/prudcerek és miért forgatnak szívesebben távolabb a filmes világ fellegvárától, Hollywood-tól. Ebből pedig a minket érintő rész:

"Bill Borden egy másik filmkészítő, aki vállalkozásba kezdett Hollywood-on kívül. Mind a három High School Musical filmet(a harmadik október 24-én kerül a mozikba az Egyesült Államokban) Utah államban készítette el és úgy döntött, ott is hoz létre egy produceri vállalatot.

"Az ami egyedülállóvá teszi, az, hogy Salt Lake City nagyon általános." - mondja Borden. "Los Angeles-t is le tudod itt forgatni. A közép-nyugati területeket is. Vannak hegyek, van hó, de van sivatag is."

Egy másik plussz: Amikor vacsorázni megy Zac Efron és Vanessa Hudgens színészekkel, a csillagok begyűjtenek pár autogramkérőt - főleg felnőtteket, akik gyermekeiket akarják lenyűgözni — de nem rájuk vadászóakat. "Papparazi? Nulla." - jelentette ki Borden. "Itt nem léteznek."

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintetek miért nem hallani Zanessáról? Se képek, se hírek nincsenek róluk. Remélem ez nem rosszat jelent.

xdittax írta...

Tudod Kedves Névtelen, nem hinném. Tudod miért? Azért mert nem látni őket együtt, nem kell aggódni, mert külön-külön se látjuk Őket. :)

Szerintem ebből csak valami olyasmi vonható le, hogy megint ügyesek. Hogy megint esetleg elruccantak valahova, hogy csak a saját maguk kis életét élik, otthon, vagy máshol. De ez nem rossz. Egyébként pedig, állítlag ez hamarosan megváltozik. Még a promóciós túrné kezdete előtt fogunk kapni róluk képeket. Úgyhogy csak vidman!:)

Szép napot: Ditta×××

Névtelen írta...

A jó öreg SLC...angolon az egyik tanulótársam volt SLC-ben most nyáron, egy csomószor megemlíti, milyen szép hely...mellesleg nálam 25 évvel idősebb illetőröl van szó...:PP Ha tudná, mennyire cseréltünk volna vele!;)