2008. szept. 21.

"A Night To Remember" premier

A harmadik HSM3 Planet Premier dalunk a nagyon-nagyon izgatottan várt - na jó, melyiket nem úgy várjuk!? - "A Night To Remember" című dal lesz, az egész szereposztás bámulatos előadásában!

A premierre nem is kell oly' sokat várnunk, LinkLuvor okosan kiszámította nekünk szeptember 27-én, szombaton kb. hajnali negyed 2-kor lesz a Radio Disney-n! És most mindenki: Jupiiííí^^

Közben rátaláltam egy újabb High School Musical3 - Végzősök still-re!:)


Forrás: ZA Angel's.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

olyan aranyos ez a kép
zac olyan édesen néz vanessára
jaj már csak egy honap én már tükön ülök
puszi mindenkinek laura

vivcsi93 írta...

sztem is ultra édes!!!^^

Ditta nem kommentáltál ma egy Kimi Raikönnen-es oldalon? mert kommentált egy Ditta nevű ember, és gondoltam megkérdezem, úgyis említetted h nagy sportrajongó vagy!

Névtelen írta...

nem negyed kettőkor lesz az? pontosabban 1-kor, de a múlkor is el lett tolva negyed órával...csak mert PT szerint du. 4 óra, ahhoz hozzáadunk 9-et, az 13, és az 1 órát jelent...

xdittax írta...

LinkLuvor, ohh, ne haragudj, ezt tényleg elrontottam. Illetve elírtam. De oké, én midnent elhiszek Neked!;)

Hmm, Vivi az a Ditta nevű ember... rákattintottál a nevére?! ;)

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Ne higgy el mindent azért:P
Egyébként ez a matekemelés tesz róla, hogy számokban gondolkodjak...1 hónap van a HSM3 alumig!!!

vivcsi93 írta...

Olvastam egy cikket amiben benne van, hogy melyik számot hol fogják elénekelni, és a Righ here, righ now-hoz oda van írva hogy a Bolton háznál játszódik és Troy titkos faházában lesznek...:) meg hogy a Just wanna be with you az az első részből ismert What I be looking for-hoz lesz hasonló, mert az si egy pórba keretében zajlik. Akkor még az van, hogy a Can I have this dance-et a tetőtéren éneklik, ami a biosszakkör érdeme :), Tory a Screm-et az isklában énekli a folyosókon a színházban, szinte az egész sulit bejárja, és az is benne van, hogy az egyik videóban említett ösztöndíj amiről Ashley mesélt, Mrs Darbus elmondja, hogy Sharpay, Ryan, Kelsi és Troy rá az esélyesek. (legalábbis a cikkben ez áll)

vivcsi93 írta...

Őőő nem kattintottam rá csak úgy ott volt aláírásként a kommentárhoz.

xdittax írta...

Nem is gondoltam teljesen komolyan LL!×P

Vivi, köszi az infókat, a dalok helyszínei szerintem tuti biztosak, hiszen kivéve a Zac szólót már mindegykből láthattunk részletet az előzetesekben.:)

Óh, és szerintem kattints csak rá nyugodtan!;) majd értesíts az eredményről!;)

Andi írta...

Nagyon ott van az a pillanat...!...dehát Zanessa...!:)