2008. szept. 14.

Siker Guadalajara-ban!

A gyönyörű Vanessa Hudgens 12-én este, ahogy azt tudtuk előre, Guadalajara-ban, a Telmex Auditorium-ban lépett fel, főleg itt is, mint előző koncertjein tizenéves lányok előtt, ám a VABN-nek megjegyzik a mexikói rajongó fiúk is szeretik énekelni vele sikertarató dalait!:)

Mint a pueblai koncerténél is, szintén összelettek gyűjtve és fordítva a helyi sajtócikkek, úgyhogy most ezeket olvashatjátok majd!

Guadalajara, Jalisco. - A legújabb ikonnak a fiatal zenei iparban egy új neve van: Vanessa a High School Musical filmekből ismert énekes,- és színésznő, aki tegnap éjszaka édes dallamokkal és popdalokkal töltötte meg koncertjét a Telex Auditorium-nél.


A két nyitó tett - melybe beletartozik Mandy Moore puha előadása és a vele kontrasztos erős, bonyulult koreográfiák, amiket később bemutatott Vanessa - izgatottá tette az embereket és éneklésre késztette őket.

Következett Vanessa Hudgens - természetesen ez volt az este fő attrakciója -aki javarészt a HSM Gabriella Montez-jeként ismert a közönségnek.

"Hola Guadalajara, ¿cómo están?" így köszönt spanyolul az este egyik leghnagosabb ovációja közben. "Sajnálom, a spanyolom igazán rossz, de köszönöm Nektek, köszönöm nagyon-nagyon, hogy ma itt egy nagyszerű estém volt Veletek."

Az énekesnő show-ja teljesen "agyondicsért" volt. Egyszerű koreográfiái és zenéje közel 5000 embert ugrasztott fel üléseikből, akik nonstop végigtáncolták és énekelték előadását, aminek 60 perc után vége lett. Dalai, mint a ‘Never Underestimate a Girl’, ‘Identified’, ‘Don’t Ask Why’ és a ‘Come Back to Me’ másokból, tizenévesekből, akik a közönség legnagyobb részét alkották, rengeteg sikítozást szabadított föl. Bár igazából soha nem volt az egész estének oylan része, amikor az izgatott kiáltozásokat nem lehetett volna hallani a sajtó miatt.

A 'Sneakernight' és az 'Amazed' szintén végig lett énekelve azon fiatalok által, akik szorosn végigkövetik Vanessa karrierét. Ez a koncert az ő "2008-as nyári túrnéjának″ részét képezte, ami legújabb albumának előléptetését segíti.

A végén az énekesnő elköszönt rajongóitól, egy olyan megerősítéssel, miszerint vissza fog még térni, egy full spanyoltudással. S ez az ígéret minde rajongója szívében megmarad majd.



Képek a szeptember 12-én megtartott koncertjéről ITT!

Forrás: VABN.
Videó: ZA Angel's.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

helo mindenkinek
ditta linkluvor milyen emy-n vettek részt ashleyék?
és ashley szemüveg van és nekem ugyan ez van tök jo itt kép ashleyröl de már biztos olvastátok de azért itt link a képröl
http://i239.photobucket.com/albums/ff172/vanashbrenique/Creative%20Emmys%202008/55732116charm3139132008103503PM.jpg
vanessának mikor ér véget a turnéja ? ez a mexikoi volt az utolsó?puszi mindenkinek laura

Névtelen írta...

Laura, az elvileg egy régi Emy, legalábbis a jobb később, mint shohából erre következtetek. Bár annyira nem lehet régi, Momo haját nézve. Háát nemtom.
A turnénak pedig már tényleg véget kéne érnie, az utsó állomás mexikói volt, de ezen már tényleg nem tudok kiigazodni. Aztán jön a press tour, oh yeah!! Szóval szerintem vége, de lehet, hogy egy állomás hátravan még.
Ahogy elnézem, semmi biztosat nem írtam ebben a commentben...:S
Nah mindegy, mennem kell vissza Deutschot tanulni, legytek jók,
LL

xdittax írta...

Sziasztok!
Nos, én sok biztosat fogok írni!:)
Vanessa utolsó koncertje 13-án volt/lesz Mexikóvárosban, a fővárosban, elvileg ezzel zárul a nagy V-tour! Következhet egy kis pihi, költözés és utána HSM-tour!

Nem régi Emmy díjátadó zajlott, hanem tegnap este, szombaton Los Angeles-ben a Creative Arts Emmy díjátadógála, amin a HSM2 is jelölve volt 2 kategóriában. (KLIKK). Sajnos azonban egy díjat sem vihetett haza. És a a dátum azért megtévesztő, mert bár tegnap tartották, csak 21-én kerül a tvkbe.

Remélem segíthettem!:)
Puszi: Ditta×××

ades írta...

csak zacet hiányoltam legalábbis nem látam hogy ott van

ades írta...

igen én is látam ashlyt is és momot is csa zanessa hiányzik

xdittax írta...

Igen, valóban kihagyták mindketten, Vanessa érthető okokból maradt távol, és Zac talán már megunt résztvenni ilyen eseményeken, igazi kíséret nélkül.×P×D

Andi írta...

"igazi kíséret nélkül"!...meg tudom érteni...!:)