2008. szept. 14.

HSM3 Fashion

Mivel mindenki azzal van elfoglalva, hogy helyrepofozza a megjelenését az új tanévre, úgy gondoltam, átnyúlok Caroline Marx-hoz – a High School Musical jelmeztervezőjéhez – hogy lássuk, mit fognak hordani októberben a vásznon az East High diákjai.

"Nagyon sok karakterünk van, és mindegyiküknek különböző a személyisége és a stílusa." - magyarázza Marx. "Egyik karakter sem üzletel ruhákkal." Annak ellenére, hogy a tervező bevallja, hogy leginkább Kelsit (Olesya Rulin) és Marthát (Kaycee Stroh) szereti öltöztetni, most arra kértem, hogy a kedvenc HSM szereplők stílusát emelje ki.

Troy (Zac Efron) "megjelenése James Dean-re vagy Elvis-re hasonlít fiatalabb kiadásban. Zac szereti a Diesel farmert. Jól áll neki, ezért (a karaktere) sok vékony szabású Diesel farmert hord, James Perse klasszikus pólóival, magasszárú Converse cipőkkel, vagy Van félcipőkkel." Ezenkívül sok szolid és kockás Tank Farm és Varvatos felsőt visel a Concerse-től. Még Troy és csapattársai kosármezei és melegítői (a Champion termékei) is a divat figyelembevételével készültek, és Marx úgy tervezte őket, hogy jól álljanak a fiúknak tánc közben, és jól mutassanak a filmszalagon. "Azt akartam, hogy a srácok szexin nézzenek ki bennük." Marx úgy gondolja, hogy miután megjelenik a HSM3, mindenki szeretne majd egy saját Vadmacskás kapucnis pulcsit, amit a Manga inspirált (a japán animé egy fajtája). "Mikor vége lett a forgatásnak, mindenki akart egyet!"

Gabriella (Vanessa Anne Hudgens) "a lánya szomszédból. Nagyon könnyen kivitelezhető a megjelenése (a legtöbb virágmintás ruhája az American Eagle-ből származik), de ahogy nő a karaktere a filmben, egyre jobban tudomást vesz magáról, és bohémebb ruhákat kezd hordani." Ha úgy akarsz öltözni, mint ő, hordj Free People-t, Velvet-et, és Miss Sixty-t. Gabriella kezében két eredeti Miele pénztárca is lesz a filmben, amelyek újrahasznosított pólókból vannak, és Dél-Afrika faluiban élő asszonyok kezeinek munkái.

Sharpay (Ashley Tisdale) megjelenése "nagyon drága, követi a divatot, és túlmegy minden határon. Ruháinak 60%-át én terveztem és készítettem. Elhagytuk a (Sharpayre jellemző) rágógumirózsaszínt, és ehelyett erősebb árnyalatot használtunk, amely ebben a szezonban fog divatba jönni. Ashley sok kristályt akart a karaktere ruháira, szóval ragasztottam pár Swarovski kristályt néhány elképesztő Miss Sixty-s ruhájára." Sharpay ezenkívül hord Marc Jacobs-t, L.A.M.B-t, Dolce & Gabbana-t, Juicy Couture-t, és Betsey Johnson ruháit.


Ryan (Lucas Grabeel) "igazi divatdiktátor. Nyilvánvalóan erős hatást gyakorol rá a nővére, Sharpay", és olyan tervezők ruháit hordja, mint Moschino, J. Lindenberg, Ben Sherman, Energie és Ted Baker, hogy csak párat említsünk. "Nagyon sok vicces dolgot vettünk egyenesen a legújabb divatból, például a virágos Paul Smith nadrágot csíkokkal az oldalán, rendőrcsizmába tűrt nadrágot...leginkább a Goorin testvérek kalapjával lehet látni, de a bálon egy tekésre hasonlít, amely egy friss spanyol trend."

Chad (Corbin Bleu) ruhatára "főleg sportos, de van benne környezetbarát vibrálás is. Ő az első karakter a filmben, aki elsősorban újrahasznosított és tartós ruhákat hord, egészen a G-Star farmeréig." Chad American Apparel-es pólói környezetbarát üzeneteket hordoznak, mint például az, hogy „Nem a kutyám ette meg a leckémet, újrahasznosítottam” vagy a „Greenster”. "Megjelent a Nike „zöld” edzőcipősorozata, tehát az összes cipője környezetbarát. Ezenkívül még látható rajta egy Maasi Treads szandál, amely Kenyában készült. A talpa autógumiból van!"

Taylor (Monique Coleman) "az agyasok csoportjának tagja. Leginkább konzervatív kis feminizmussal. Sok fiús Brooks Bothers nyakkendőt hord, de ezeket szoknyákkal és színben passzoló hajpántokkal párosítja." Taylor felsői és mellényei főleg a J. Crew-tól és a Banana Republic-tól származnak. Hordja még a Theory és a G-Star gombolós pólóit édes szoknyákkal Marc Jacobs-tól, Piazza Sempione-tól és Corey Lynn Calter-től. "Elég élénk színekbe öltöztettem, amelyek kiemelték a bőrszínét."

Eredeti cikk.
Fordította: LinkLuvor.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

ZAAngesön egy ügyes fan talált egy új stillt, vagyis scant:
katt, katt

Andi írta...

Imádnivaló ez a Troyella-pillanat is....és LL linkje is....!:)

Névtelen írta...

Helló,sziasztok!

Rendbe hoztam magam,és igen készülök a holnapi melóra!!A profilváltást megtettem,persze a ruhatáram lecserélése nem szerepelt a mai programban,így ezt majd későbbre halasztom.
Ezeknek a márkáknak a 8o%-át nem is ismerem,de nem gond,én jól elvagyok a ma már nem is oly olcsó kínai cuccokkal. De teszem fel a kérdést én is, a ruha teszi az
embert? (f.é.)

Névtelen írta...

jajj, kétszer linkeltem ugynazt? hupsz...sorry...katt

Andi írta...

Ezen én is csodálkoztam LL,...de így egésszen más...:-)

Szia(f.é.)!
A kérdésedre, szerintem oda-vissza érvényes...de a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben...illetve a ruhában!:)

Névtelen írta...

Igaz Andi,igaz.Oda-vissza!!
A ruháimból minden nap kiugrom,de a bőrömből esetleg úgy évente kétszer!!
(f.é.)

xdittax írta...

Na, azért Drága F.É., többször is kugorgatál a bőrödből - örömödbe. Az jó lenne!:)

A filmes világban fontos, hogy mit viselsz. Ez érthető majdnemhogy, de van szerencsére, amikor látszólag, vagy teljesen az egyszerűséget mutatják. Nem csoda ha fölsorolásra kerülnek a kisebb-nagyobb márkák, de ezek még nem öltenek túl nagy méreteket.

LL, az egyik képpel már találkoztam, de azon, amin a Troyella pillanatok vannak, most futott össze velem először, és rögtön levett a lábamról.:)