2008. szept. 30.

Kiegészülve =)

Zac és Vanessa párizsi promójuk alkalmával plusz két Vadmacskával egészült ki, akik már tegnap csatlakoztak hozzájuk, így együtt közös erővel reklámozták a Franciaországban október 22-én bemutatásra kerülő High School Musical 3-t!

Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Vanessa és Zac a 'Le Grand Journal' talkshowba voltak hivatottak, ez volt itteni "hadjáratuk" első állomása. A premiert ma tartják a Grand Rex-nél Párizsban este 7-től! Előtte a 6 órától a Virgin Mega Store-nél osztanak autogrammot! Halljátok gyerekek, estére meg kell hogy érkezzenek a képek! Remélem!
Továbbá október 1-én, szerdán délelőtt 11-kor egy rádióállomás stúdiójába is ellátogatnak majd, Kenny Ortegával is kiegészülve, ahol exkluziv interjút adnak, viszont azt csak az ottani premier napján, október 22-én délelőtt 10-től bocsátanak ki.

De visszatérve még a tegnaphoz, megnézhetitek a show-ról készült videót, két részletben a Miss Vanessa jóvoltából! Van benne vidám(és szégyenlős) Efron, vidám Hudgens, vidám közönség és a többiek:) Sok-sok felbecsülhetetlen pillantás - imádom(a sok francia szöveg ellenére, ami elnyomja az angolt)!:) (Kivágott képek a VABN-en!)





Miután a beszélgetőműsornak vége lett, a négyes együtt távozott, és Párizs utcáin természetesen véletlenül ott ólálkodott egy sereg csúnya fotós... Az így készült képeket IDE kattintva megnézhetitek!:)


13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Még gyorsan ide is 1 pár szót...
Nézegettem a képeket...
A ZA Angels oldalán láttam párszor a "Mire gondol Efron" című bejegyzéseket. Biztos tudjátok mirem gondolok. Sztem az esti párizsi kiruccanásnak is van 1-2 olyan képe, ami mosolyogtató. El tudom képzelni mennyi őrült veszi őket körbe ilyenkor. Az arcuk helyneként legalábbis ezt tükrözi.

Viszont jó hír, hogy forróvérűek a fiatalok, mert az esti 8-10 fokos hideget elég jól tűrik lenge szerkójukban is.... ;o)
Me

xdittax írta...

Jajj, igen, ezeket én is mindig megnézem, mindig velük együtt fintorgok, mosolygok, vagy akármi. :)

Viszont Vanessa tényleg nem semmi. Éjjel-nappal azok a lábak szabadon...(...;))

Névtelen írta...

Szerintem Zac-kel van valami "baj" mert mostanában mindig ilyen rosszkedvű. Valaki esetleg tudja mi a baja? Remélem csak egyéni a problémája és nem "Zanessás".

Névtelen írta...

Igen, én is nagyon remélem!
Egyébként Dorka vagyok,rendszeres látogaója a blognak.gratulálok hozzá!

ades írta...

engem meg lep hogy a szerelmesek városába és persze a divat városában nem kézen fogva mennek

Névtelen írta...

Helló!!

Őrületes a sikítás!!! És az a francia,hú,jól szórakoztam! Az ölelés,nagyon édi volt a végén.(f.é.)

xdittax írta...

Szerintem is őrületesek ezek a videók, tökéletes szó rájuk! Ahogy torkaszaktkból sikítottak, sírtak...nagyon durva volt látni. Ahogy nekik is Zanessáékat! :) És az, hogy bevágták a tavalyi TCA-ról a Zac-nek szóló leánykórust! azon még most is megdöbbenek!

Azon nem, hogy az emberek mindig féltik Zanessát, ebből látszik, mennyire szeretik őket az emberek, de csak bízzunk, nincs ott semmi komoly baj, attól hogy nem mindig moslyogoknak, nem mindig fogják egymást kezét(amit bár én is szeretnék újra látni, kaptunk helyette más érintéseket Tőlük!!), még lehet a kapcsolatukban minden rendben. Egyszerűen csak, szimplán csak a sajtót nem kedvelik -talán csak ennyi. Talán többről van szó Zac-nél, tény, hogy nem jó látni mindig, hogy mindig többet akarunk, de legyünk vidámak, most zajlik a párizsi premier!:))

xdittax írta...

És Dorka: köszönöm! Jók legyetek: Ditta×××

Névtelen írta...

Hát persze,hogy nincs komoly baj!!!
Ezt mi is tudjuk,és ők is. Nagyon féltik a kapcsolatukat,ez lehet a dolog mögött. Egy ("bármilyen") kapcsolat pillanatok alatt teremtődhet,de ha úgy gondoljuk,számunkra fontossá vált, a megtartása iszonyatosan nehézzé válik. (f.é.)

Névtelen írta...

Na lám!! Elszállt a bú,és a kedvtelenség az arcokról,most megint mindenhol mosoly,és nevetés!!!
Megérkeztek az új fotók!!!Dögös a Mr!!(f.é.)

Névtelen írta...

Promótálni a filmet világszerte, mint a filmben szereplő szerelmes pár, de ugyanakkor nem kiadni magukat, pedig nagyon sokan rájuk Zanessára kíváncsi, nem könnyű helyzet. Nem csodálom, hogy nem kézen fogva, felhőtlen mosollyal mennek a fényképezőkkel körül véve. Azért van 1-2 elkapott pillanat :)

xdittax írta...

F.É. és B - köszönöm:)

Névtelen írta...

Szívesen, de mit? :)