2008. szept. 16.

Body & Soul

Nikki Blonsky először az amerikai Entertainment Tonight-nak adott interjút azóta, mióta az elmúlt hónapban letartóztatták.

A Hajlakk 19 éves színésznőjét és édesapját, Carl-t azért tartóztatták le július 30-án, szerdán a Turks and Caicos-i(ismerősen cseng? Ezen a szigeten töltött pár nyugis napot Zac és Vanessa!) reptéren, mert dulakodtak egy másik utassal.

Nikki a korábbi Amerika Next Top Model versenyzőjével, Bianca Golden-nel és annak családjával keveredett harcba. A TMZ elmodndása szerint Nikki családjának foglalt öt helyet egy társalgóban, de Bianca családja le akart ülni. Mindkét fél és családja ezután elkezdte egymás szidni, és rendesen felemelték hangjukat. A dolog odáig fajult, hogy a Golden család egy tagja ténylegesen megharapta Nikki lábát!

Most a fiatal színésznő elmondtam a barátai és családja az egész ügy alatt ott voltak neki, beleértve Hajlakk-béli munkatársait, barátait: "Mindegyikük rendkívül támogató. Szoros család vagyunk és boldogok vagyunk, hogy együtt jövünk vissza. A családom az életem. A legjobb ajándék, amit valaha kaptam, a szüleim.

Nikki színésztársáról, Zac Efron-ról elárulta, egy különleges erőforrás volt számára. "Testem minden porcikájával és egész lelkemmel szeretem őt. Ő egy bámulatos támogatásrendszer volt."

Igazi énekesnőként szeptember 23-tól október 4-ig a Feinstein nevezetű éjszakai klubban, New York-ban fog debütálni, különleges előadásokkal, mintpéldául énekelni fog Brodway-i dalokat, de popklasszikusokat is.

Forrás: Just Jared.

11 megjegyzés:

Andi írta...

A teste minden porcikáját és az egész kis odaadó lelkecskéjét csak tartsa féken kedves...!....milyen bájos...

Andi írta...

Tudom-tudom Ők egy más dimenzió...

Mégegyszer meghallgattam azt a "csodát" és most
Mindenkinek jóccakát!

Névtelen írta...

Jajj, hát normális az, aki nem imádja Mr Szívdögelsztőt? Most tényleg? Egyébként itt sem kell vészes dolgoktól tartani, főleg, hogy Zachy sem volt ártatlan...Japánban:PP Dehát ez szerintem nem téma már.

ades írta...

mért mit csinált zac japánba

Névtelen írta...

És még egy uccsót, mielőtt lépek: ZAAngelsön az egyik tegnapi postban ott van egy csomó jó koncertvidi linkje. Hivatalos vidik, szuper a minőségük, ráközelítenek V arcára is:) Csak ajánlani tudom.
Na pápá:)
xoxoLL

Névtelen írta...

öhm...Ades...nem hallottál arról a bizonyos Zikki csókról a Hajlakk premierjén? keress rá arra Yton, hogy zac efron and nikki blonsky get fresh...most már tényleg megyek:PP
LL

xdittax írta...

Igen LL, de az Kanadában volt, úgyhogy én se tudtam hirtelen, miért épp Japánt hoztad föl...×P

ades írta...

ja most már értem csak ez a japán nem volt világos

Névtelen írta...

whattheheck?? jajj, akkor vmit nagyon félrenéztem:PP nah...8....ezek szerint túl sok dologra kell figyelnem egyszerre, de esküszöm, Japánra emlékszem:PP
nahjó, ezek szerint vagy olyasmikre figyelek, amire senki más nem emlékszik, vagy elkeverek nyilvánvaló dolgokat...fura:PP

Névtelen írta...

huha pedig nikki családján nem látszott hogy ilyen harciassak lennének szegény niki remélem hamartul lesznek ezen kedvelem nikit jo hangja van és szinésznek is jo
laura

Névtelen írta...

Nikki sucks!