2008. szept. 10.

Még egy valóra vált álom

"Anna Ruter-nek valóra vált az álma!

A Make-A-Wish alapítványon keresztül, a 11 éves Ruter találkozhatott a High School Musical csillagával, Zac Efron-nal.

"8 napos korában diagnosztizáltak nála egy ritka anyagcsere-betegséget, az ún. Maple Syrup Urine szindrómát, Ruter szervezete képtelen három aminosavat cserélni." - mondta az édesanyja, Paula Ruter. Végül Anna egy szigorú fehérjediétán van és naponta innia kell egy orvosi tápszerkészítményt. "Ez egy potenciális végzetes betegség." - teszi hozzá Paula.

Márciusban Ruter a Make-A-Wish Foundation alapítvány weboldalán(www.wish.org) leírta, az az az álma, hogy találkozzon Efron-nal. Az alkalmazást követően Anna betegségét igazolni kellett orvosának, hogy meggyőződhessenek, orvosilag megfelelt. Amint igazolták, két Make-A-Wish önkéntes, Paul Bigard és Kara Lynch kapcsolatba lépett a Ruter családdal.

"Anna kívánsága volt, hogy találkozhasson Zac Efron-nal a High School Musical-ből és négy hónapig volt a vele való találkozás lehetőségének országos kívánságlistáján." - meséli Paula.

Miután minden készen állt, a Make-A-Wish egy-Wish alapítvány egy nyolc gyerekből és a családjaikból álló csoportot röpített Los Angeles-be augusztus 22-től 25-ig, hogy találkozhassanak a 20 éves High School Musical sztárjával.

Végül Anna és a többi gyerek megkapta a lehetőséget, és találkoztak Efron-nal az El Capitan Színházban Hollywood-ban, az Ultimate Fan Pep Rally keretében.

"4 hosszú hónap volt." - mondja Anna a várakozásáról.

Az esemény 5 órán át tartott, és Anna saját elmondása szerint sikított izgatottságában, mikor végre találkozhatott kedvencével.

A találkozás előtt Anna azt mondta ideges volt, mert félt, hogy ez is egy olyan "Szia és viszlát" féle tipikus találkozó lesz. De, azt mondta, ez nem ilyen volt.

"Nagyon kedves és barátságos volt!" - mondta Anna Efron-ról.

Paula Ruter szintén ezt a véleményt visszhangozta.

"Megérdezte a nevem és Lance-ét, a férjemét, és nagyon udvarias volt!" - mondta.

Anna fényképezkedett is Efron-nal, kapott egy dedikált posztert és egy pólót.

"Ez annyira klassz volt!" - mondta Anna az egész élményéről.

Többet a People magazin különleges, a High School Musical 3-mal foglalkozó különszámában olvashatunk, ugyanis lesz egy cikk, amiben mindegyik család mesél a nagy találkozásról."

Az eredeti cikk a Morning Sun honlapján olvasható!

Nincsenek megjegyzések: