2008. szept. 22.

Az új diákokról

A Popstar! Magazin az East High legújabb csillagait is bemutatja Nekünk!

Justin Martin!
Olyan show-kból talán ismereheted őt, mint a Drake & Josh, Malcolm In The Middle, vagy akár a Brodway-ről is, a fiatal Szimbát játszotta az Oroszlánkirályban. "Szeretek táncolni! De szeretek énekelni és színészkedni is!" - mondja Justin. "A célom tehát egy háromszoros fenyegetés!" Még akkor is, ha ez az emelkedő csillag most még ismeretlen számodra, minden meg fog változni, amikor majd meglátod őt a HSM3-ban!

Ő játssza Donnie-t, az egyik újoncot. És ahogy sok más törekvő sportolónak, neki is vannak példaképei!

"Troy-ra és Chad-re néz föl és azt reméli, hogy olyan lesz, mint ők. Benne van ő is az East High kosárlabda csapatában és a partnere a bűntettekben Jimmie "The Rocket" Zara. Ő egy vicces karakter!" - meséli nekünk Justin.

Bár a "végzősök" már évek óta együtt dolgoznak, még ők is izgatottak voltak az új jövevényektől!

"Az első nap, mikor leszálltam a repülőgépről, Corbin a szobájába hívott videójátékozni. Mindenki tárt karokkal fogad Téged a szereposztásba!"

A szereposztás rögtön összeszokott! A forgatás alatt mindig vicces dolgok történtek, beleértve az április elsejei Bolondok Napján is!

"Vanessa ezt az egy csínyt szánta Kenny-nek. Nekem kellett odaadnom a kellékeit, és ő úgy tett, mintha közvetelenül a próbák kezdése előtt eltörte volna a lábát. Kenny annyira kiborult, szóval ez nagyszerű volt!"

A tény mellett, hogy a haramadik musical sokkal nagyobb lesz elődeinél, Justin más változásokról is beszélt nekünk.

"A zenés számok annyira sokkal nagyobbak, és különböző cselekmény van, mert most a fő gyerekek az utolsó évükkel foglalkoznak. Diplomáznak a középiskolában, úgyhogy a bállal, a finálékkal és a főiskolával vannak elfoglalva és ahogy nekik itt véget ér a történet, a három új karakternek elkezdődik!"

Tartsd a szemed Justin-on - nagyobb dolgokra hivatott!

Jemma McKenzie Brown!

Új lány a fedélzeten!

"Tiara egy cserediák London-ból az East High-ba!" - osztja meg Jemma. "Ő Sharpay személyi asszisztense, úgyhogy örökké utána fut."

Egy a családból!

"Mindannyian annyira sokkal jobbak, mint ahogy azt én gondoltam!" - meséli Jemma híres munkatársairól. "Azt hittem, azért mert ők annyira híresek, csak annyi lesz, hogy "Szia!" aztán már mennek is. De ők igazán kedvesek. Ashley mindig ad nekem tanácsot. Ő annyira jó - eléggé a szárnyai alá vett engem. Egyáltalán nem olyan, mint Sharpay, annyira vicces!"

Családi jóváhagyás!

"A nagyszüleim nem igazán tudták, mi az a HSM." - nevet Jemma. "Amikor elmondtam nekik, hogy kaptam benne egy szerepet, csak annyit mondtak: "Ez csodálatos, kedvesem!" A kicsi unokatestvéreim viszont úgy sikítottak, mint az őrültek. Mindannyian igazán boldogok, és mindig felhívnak azzal, hogy: "Mit mondott neked Zac?" Én pedig csak azt válaszolom: "Igazán nem tartok egy rekordot.""

Matt Prokop!

Popstar!: Mesélj nekünk a karakteredről, akit játszol!
Matt: Jimmie "The Rocket" Zará-t játszom, aki Troy Bolton-t bálványozza - olyan akar lenni mint ő, ha nem jobb nála! Igazán azt akarja, hogy kikerüljön a suliból és a kosrálabdacsapatban is megakarja szerezni a helyét.

Popstar: Rémült voltál, mikor először belebújtál a szerepbe?
Matt: Hatátozottan rémült voltam! Sok nyomás van, hiszen nem akarsz Te lenni az új gyerek, aki tönkreteszi a HSM-t, miután az lett, ami. Csak egy TV filmként indult és most már egy filmjelenség! Ez hatalmas lesz! És ez pont olyan, mint a középiskolában, miközben az új gyerekek belépnek ebbe a hatalmas világba, amit soha nem tapasztaltál! Még mindig úgy érzem, mintha ez az egész csak egy álom lenne!

Popstar: Mi a legjobb tanács, amit a veterán szereplők adtak neked?
Matt: Kapucnik és napszemüvegek! A legtöbb tanács amit Zac adott; kapucnik és aviátorok. Nagyok, tehát nem láthatnak téged! [nevet]

Egy kicsit más: Sok-sok képre bukkantam a Teen Vouge múlt heti partyjáról, ám egy baj van, roppant kicsik. Mindenestre fussátok át őket ITT, mindhárom oldalon bukkantahttok Zaces, Vanessás, és Zanessás kép-re is! Sőt, a három újonc közül, kettő is ott volt az eseményen, velük is készültek közös képek! Úgyhogy irány megnézni őket!;)

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért megnéztem volna Kenny ábrázatát, mikor Vanessa bejelentette neki, hogy eltörte a lábát :)
A cikkből kisejlik egy negyedik rész szándéka, amivel kapcsolatban nekem azért ellenérzéseim vannak... A harmadik rész lesz a csúcs, (úgy művészileg, mint üzletileg) szerintem onnan csak lefelé van út, pláne úgy, hogy az eredeti banda már nem lesz benne - ami persze abszolút méltányolható és helyes is.
Nagyon az az érzésem, hogy a további részek csak pénzhajhászásra jók a Disney-nek, amit megint csak meg lehet érteni mert a HSM hatalmas üzleti siker...csakhát...
Szóval értitek mire akarok kilyukadni...

Fant

xdittax írta...

Igen, mindannyian értjük mire akarsz kilyukadni. Beszélgettünk már erről a témáról, és ha jól emlékszem nagyjából mindenkinek ilyen és ehhez hasonló fenntartásai voltak a negyedik és az esetlegesen
az azt követő folytatásokkal. Szóval nem tudom mit is mondhatnék...

Ditta×××

Névtelen írta...

Nos akkor ez egy megkésett reagálás volt a részemről, tényleg, mintha korábban is lett volna szó róla, csak egyrészt ez most egyre kokrétabbnak tűnik, másrészt mikor előjön ez a téma mindíg előjönnek a fenntartásaim is... (nomeg a téma korábbi előkerültekor még csak passzív nézelődő voltam itt nálad Ditta :) )

Fant

xdittax írta...

Igen, valahogy ezzel mindig ez van. Egyébként én se azt akartam kihozni a dolgoból, hogy nem beszélhetünk róla, csakhát, olyan kényes a téma, és mindenből csak az sülne ki, hogy milyen negatív az egész és miért.
De mégis kíáncsi vagyok, mi sül ki ebből... Mindenestre szerintem lassan a 4. rész hivatalossá válik.

Névtelen írta...

Találtam egy jó hosszú cikket, interjú Kenny-vel, érdekesnek tűnik ajánlom figyelmedbe Ditta:

http://www.thisissouthwales.co.uk/news/Interview-High-School-Musical-films-director-Kenny-Ortega/article-342727-detail/article.html

A folytatásokkal kapcsolatban: én is kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle az egész jelenség motorja nélkül... egyébként a további részeket újra a tv-be terveznék?

Fant

xdittax írta...

Elméletileg igen, újra a Disney Channel-en futna. Ami fura, mert önmagában nagyobb visszalépést, vissza"esést" mutat, nem? És ebből már látszik, hogy valóban, a csúcs a 3. musical lesz!

Köszi az interjút, má én is megtláltam, mindjárt neki is veselkedek, nagyon szuper!:)

Szép napot: Ditta×××

Névtelen írta...

Igen ez így valóban visszalépés, abszolút egyetértek. Ezért furcsa kissé, hogy még így is folytatnák... Valószínűleg nagyon megéri anyagilag... Az viszont a lehető legjobb döntés, hogy a fő színészek kiszállnak, ha a HSM 3 csak fele olyan brutális siker lesz, mint mondjuk a 17 milliós premierű második rész, már akkor is hatalmas kasszasiker lesz és méltó lezárás. (Persze abban biztos vagyok, hogy még hatalmasabb siker lesz, mert most először van igazán bejáratva a dolog.) Viszont, ha Kenny maradna a rendező, akkor él a remény, hogy az új filmek nem lesznek elszúrva.

Fant

xdittax írta...

Nemcsak, hogy tökéletes lezárás lesz, hanem valahogy számomra tökéletes időpont is lassan. mostmár nem annyira gyerekek, meg egyébként is, egy filmből 3 folytatás épp elég. Lehet kivétel, de az már lehetne egy nagy-nagy skatulya...

Alapvetően egyébként ez az átvezetősdi nem olyan roszs megoldás. Egészen ügyes és okos ötlet, de lévén, hogy ekkora kedvencem a film, annyira mégsem nyerte el a tetszésem.

De ha megakarják csinálni, csinálják, megnézni sokan fogják így is úgyis, mindenkit hajt a kíváncsiság. De nagyon érdekelne erről a szereplők, és a készítők személyes, őszinte véleménye!

Névtelen írta...

A korral kapcsolatban nekem pont az tetszik ezekben a filmekben, hogy fiatalok játszanak fiatalokat, nem a harmincas éveikben járó felnőtt emberek hiteltelenkednek középiskolás tiniként..
Az őszinte véleményekről: Vanessa, Zac és a többi alapember véleménye kb a publikus verzióval egyező lehet, engem különösen Kenny véleménye érdekelne, de az nagyon. Bár az egész őszintét valószínűleg sosem tudjuk meg...
Különben, olyan nagyon nem ronthatják el a folytatásokat sem, a siker receptjét ismerik...

Fant

xdittax írta...

Háát persze, alapvetően összetudnak hozni egy remek musicalt, ha marad az erős tánc és a zene, de a történetből vajon mit kanyarítanak ki?

Egyébként ha ezt vesszük MoMo lassan kb. 28 éves, nem? De szerepére tökéletes!

Névtelen írta...

Monique 28 éves, nahát, tudtam, hogy idősebb, csak azt nem, hogy ennyivel... De alapvetően a legfőbb szereplőkre gondoltam, Vanessa-ra és Zac-re, a saját és karaktereik korával való egyezéssel kapcsolatban... A sztori? Hát nem hinném, hogy valami nagy újdonsággal állnának elő, szerintem kb ugyanaz újra, más szereplőkkel... Alapvetően úgy gondolom, hogy bár a világméretű siker a folytatásokkal már nem fog összejönni, össze tudnak még hozni egy-két tisztességes filmet. Igyekeztem pozitív lenni Ditta.

Fant