2008. szept. 26.

Walt Disney Studios Showcase

"HOLLYWOOD — Bárki, aki volt már a Disney szórakoztató parkjában, megmondhatja, hogy a 'Mouse House' tudja, hogyan lehet egy oltári jó bulit csapni. Ezt tovább erősítette meg a szerdai nap, amikor a filmstúdió olyan hírességekkel rohanta le a Kodak Theatre-t, mint Johnny Depp, Sandra Bullock, Nicholas Cage, Miley Cyrus vagy a High School Musical szereplői..."

...A reggeli fesztiválokon, HSM-es Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale és mások a kinti színpadon mutatták meg az októberi High School Musical 3: Senior Year előzetesét, majd ügyetlenül betessékelték őket a kulisszák mögé egy pár kérdés erejéig..." - MTV.

"Tegnap volt a Walt Disney Studios Showcase, amikor egész nap közelgő filmjeik előzetesit vetítették, illetve újabb filmjeiket, szereplőiket mutatták be, és adtak ki fontos közleményeiket..."

"...A rendező Kenny Ortega és a High School Musical 3: Senior Year szereplőgárdája az októberi filmből mutatott meg egy kevéske filmkockát. Furcsamódon, Ortega tartotta az egész beszédet, míg az oldalán álló fiatal színészek csöndesen álltak..." - EW.Com.

Képet az eseményről, melyet ugye most szerdán, azaz szeptember 24-én tartottak, ezidág egyáltalán nem adtak ki. Óacsudába!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ami késik, nem múlik;)
Ditta, az In Style elküldve:))

xdittax írta...

Remélem is!
Oké, vettem. Ki fog kerülni:)
Köszi: Ditta×××