2008. szept. 30.

A könyv becsukódott!

A napokban egy norvég interenetes lap is, a Nett is foglalkozott Nessával és a HSM3-mal, s ennek fordítását egy VABN-es olvasó, Liz elvégezte, így mostmár itt is élvezhetitek!:)


"A 19 éves Vanessa Hudgens, kinek neve most az egyik legforóbb hollywoodi név, Stockholmban van, hogy a High School Musical 3 - Senior Year-t léptesse elő. A széria haramdik része is Troy-ra és Gabriella-ra és a többi East High-os diákra koncentrál.


Voltak kétségek, hogy Vanessa megcsinálja-e a hármas számú filmet, mert tavaly meztelen kép(ek) jelentek meg róla. Az amerikai bulvársajtó még mindig erről ír. Tudni akarjuk, elege van-e már ezekből a kérdésekből...

"Ó, igen!" - mondja, miközben nevet.

Szóval még mindig sokat kérdeznek téged erről?

"Igen." - válaszolja, mielőtt az egyik jelenlévő Disney-s ember leállítaná őt.

Vanessa népszerűsége akkor sem csökkent, amikor kiderült, hogy a filmbéli partnerével randizik a valóságban is. Ha megmutatkoznak akár a repülőtéren, fogadhatsz rá, hogy másnap már minden újságban benne lesznek a róluk készült fényképek. És szintén sok rajongói sikítást kapnak.

A Nett tudni akarja, hogy Vanessa tud-e normális barátnősdolgokat tenni a (fiú)barátaival, amikor majdnem mindig a közelben visítoznak a lányok? A fiatal sötét szépség úgy csavarja ki a kérdéseket, mint egy profi és kicsit máshogy válaszol.

"Igazán töltünk egymással időt, mindannyian. Néha a dolgok kicsit vadabbá válnak, de szeretjük a rajongóinkat. Mert miattuk vagyunk most azok, akik. Úgyhogy mindig megpróbálunk autogrammokat adni, ha kérnek és ehhez hasonló dolgokat."

Egy pár vad dolog azért történt már a rajongókkal, fedte fel a 19 éves csillag, aki most nyáron jelentette meg második albumát, amivel túrnézni is volt.

"A túrnén voltam és már a show végén tartottunk." - meséli. "Aztán nagy hirtelen megláttam egy fiút, akinek valahogy sikerült följönnie a színpadra. Odafutott hozzám, a nyakamba vetette magát és azt sikította: "Szeretlek!". Ilyenkor automatikusan hátrálsz egy kicsit, szóval én is ezt tettem, és láttam, hogy a táncosaim eléggé összezavarodtak. Ez egy hisztérikus fan-pillanat volt!" - tette hozzá Vanessa.

A közelgő filmben, ami itt Norvégiában október 24-től lesz látható a mzoikban, a középiskolai badna utolsó évüket tapossa. Troy és Gabriella megpróbálják élvezni, még akkor is, ha tudják, hogy a főiskolai álmaik veszélyeztetni fogják kapcsolatukat.

Vanessa azt gondolja, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor Gabriella bőrébe bújt, hiszen ez a film már a végzős évről szól. Nem hiszi, hogy kapni fogunk egy főiskolai musicalt, amiben Troy és Gabriella fősulis életébe pillanthatnánk bele.

Megcsinálnál egy főiskolai musicalt, ha valaki előállna ezzel az ötlettel?

"Azt gondolom, hogy mi befejeztük! A könyv becsukódott." - jelentette ki Vanessa, aki maga is a musicalekkel nőtt fel.

A 19 éves lány, akinek már millió vannak, azt mondta szerencsés volt, életei eddigi döntéseivel.

"Szerencsés vagyok, a szüleim büszkék rám! Nagyon boldog vagyok, hogy az Isten megáldott!" - mondta mosolyogva.

Vanessának vannak tervei a jövőbeli karrierére vonatkozóan, és ezek valószínűleg valami különbözőek lennének ezután a musical után.

"El tudok képzelni egy nagyon király akciószerepet! Szeretem Angelina Jolie-t, ő erőset tud rúgni a seggekbe és szexin is néz ki!""

Az eredeti norvég cikk, akit érdekel!:)

1 megjegyzés:

Andi írta...

Az én szemem is becsukódik, úgyhogy.....jó éjt!