2008. szept. 14.

RD with Vanessa - 3.0

Vanessa Radio Disney-s beszélgetésének utolsó összefogalalója:

V, mikor épp nincs színpadon, meglátogatja a táncosaival a vidámparkokat (State Fair = Állami Vidámpark), és egyszer egy ilyen alkalommal meghallották, ahogy bemondják, hogy állatkerti állatok versenye, odamentek, és majmok ültek kutyák hátán! Volt egy majom, akit Bobo-nak hívtak, és aki egész életében versenyzett, és nagyon nyerni akart, és ott ugrált a kutya hátán, mintha azt mondaná, hogy "Gyerünk, menj gyorsabban!" A legviccesebb dolgok egyike, amit Ness valaha látott.

A koncert előtt Nessa megcsináltatja a haját, a sminkjét, felveszi a ruháját, van egy csomó féle, aztán körbeállnak, kiabálják, hogy "hajrá", és mehet!

V ruháit a turnén a sylistja választja ki, de az összeállítás Ness döntése. Szerinte jó dolog, hogy mikor felkelsz, valaki "felöltöztet", legalábbis mikor dolgozik, ez így van.


V biztosított egy indianai kiscsajt (betelefonáló), hogy Ash a való életben nagyon kedves és barátságos. Aztán azt tanácsolta a színész-énekesnőnek készülő Christinának, hogy a Musical Színházakban próbálja ki magát, mert ott lehet tapasztalatokat gyűjteni, és szinte mindegyikük ott kezdte. És semmilyen szerep nem lehet túl kicsi. Egyébként a kislány 7 sulis darabban játszott már.

Ash V legjobb barátnője, már a HSM előtt ismerték egymást, csináltak egy közös reklámot, aminek az volt a tartalma, hogy megláttak egy srácot, elkezdtek áradozni róla. A HSM forgatása közben nagyon sok időt töltöttek együtt, pár háznyira laknak egymástól, sokat lógnak együtt. Közös bennük, hogy shoppingőrültek. Mindketten szörnyen imádják, V megfontolja, hogy tényleg kell-e neki a ruha, amit kinézett, de ha visszavitelről van szó, azt túl bonyolultnak tartja.

A babás vidi hátteréből megtudhattunk annyit, hogy ott hevertek, ők meg elkezdtek hülyülni velük, nagyon vicces volt.

V kedvenc BTS jelenete az, mikor a bál éjszakáján a fiúk vicces ruhákban jelennek meg. És akkor Kenny mikrofonján kersztül hallották azt a dalt, amiben ez volt "Oh, oh, oh, oh stay in love, stay in love", megfordultak, és látták, hogy a fiúk azok, Chris Warren, Corbin, Zac és Ryne. Ott voltak a színpadon, élőben táncoltak diszkós cuccokban, csináltak egy teljes koreográfiát, teljesen együtt mozogtak, nagyon vicces volt.


V-nek nagyon tetszett a diplomázós rész, mert egész nap táncoltak és énekeltek.

Vanessa kedvenc gyorskajája a forgatás alatt egy saját gyártmány volt: gabonapehely, mogyoróvaj, és méz összekeverve. Tejjel itták minden reggel, nagyon finom volt. Néhányan azt hihetik, hogy őrültség, de tényleg az. És még egészséges is a glutein, a szénhidrát, meg a kalcium miatt. Ashley ötlete volt, ő az edzőjétől kapta a fülest.

Nessa reméli, hogy élvezzük az albumot, mert ő nagyon szerette elkészíteni, meg persze a High School Musical 3-at, mert minden energiájuk benne van, és aki tud, menjen el a Santa Monica-i koncertre, ingyenes! (ez már nem aktuális sajna)
És ezzel V és Ernie érzékeny búcsút vettek, ééés...ennyi.

by LinkLuvor. (Ahogy az egész 3 részes beszámoló is Tőle származik!)

12 megjegyzés:

Andi írta...

Szép munka volt LL!:)

Névtelen írta...

Köszönöm!!


Ditta, láttad a 3 új MAOW kritikát? Belekezdtél valamelyikbe? Van egy rövid, egy közepes, meg egy hosszú...

Névtelen írta...

Kedves Ditta és Mindenki, sziasztok!

Túl egy utálatos, szüretelős, hullafáradtságos hétvégén először is köszönöm LL a lot of infot, mellyel elhalmoztál legutóbbi hozzászólásom után. Hihetetlen energiákat mozgatsz meg.

Szörfölve az új információk között találtam egy képet, amely ha jól emlékszem Pueblában készült a koncert után V-ről, egy csodaszép vajszínű ruhában. Próbáltam visszakeresni, hol láthattam, de hirtelen nincs meg. Hasonló anyagot keresek ugyanis egy közelgő esküvőre általam megálmodott ruhámhoz. Nem találkoztatok a képpel mostanság?

Aztán még szeretném elmondani, hogy nálam a Boys are back lesz a filmben a csúcs. Tudom, hogy a múltkor a High School Musicalt és Sharpey számait is jól lehúztam, de most kimondottan tetszettek ezek a képsorok (remélem ütős lesz a zene is!). Eszméletlen erő, intenzitás van a klipben - és ezek a pasik eszméletvesztően jók. (f.é.), szerintem itt még a stylist sem tévedett. Kit érdekel a 44-es láb a szűk farmerrel, ha ilyen test mozog benne? Hmm?!
Egyébként meg fogom nézni a Diesel farmerokat, már csak azért is, mert olvastam, hogy ez Z kedvence (eddig ez a márka a gyerekeimet elkerülte - de amekkora "magasságokba törnek", lehet, hogy már ezek is jók lesznek méretben) és mert nem akarom elhinni, hogy tényleg ez volt, van és lesz az új trend.

(f.é), láttam egy hozzászólásodat a "ruha teszi az embert" témakörben. Normális/átlagos élethelyzetben NEM (kizárólag)a ruha teszi az embert. Sajnos elszomorító, hogy a fiatalok ma már nem ezen az elven működnek (tisztelet a kivételnek!!!).

Aztán még 1 utolsó (megígérem) megjegyzés: megnéztem és hallgattam Kenny díjkiosztó beszédét. Értem már, hogy miért olyan jók a rendezései alatt készült filmek.....ha valakiben ennyi szeretet, tisztelet, alázat és empátia van, akkor a többi szükséges tulajdonság már automatikusan ragad rá! (az is nagyon tetszett ahogy többször elhangzott a szájából "my mum" - hiszen ki is az, aki a gyermekét a magasságokba tudja emelni????)

Na, sikerül megint szentimentálisra kerekíteni ezt a regényt is....Bocsi. De olyan jó Nektek elmondani.

Üdv: Me

Névtelen írta...

Hm, Me, nagyon szívesen;) Épp most postáztam még egy adagot, az egyik kritika véleményem szerint a legjobbak között van;)

Vajszínű göncöt Pueblában nem láttam V-n, amiről mi tudunk, az kék volt...és milyen szép^^^

A Boys Are Back nekem is kedvenceim közt tanyázik - ahogy a többi is...és bocsi, annak, aki komolyan vette azt a mondásomat, hogy akinek nem tetszik, rossz a füle. Bár a duettekre ezt fenntartom:PP
Diesellel nem igazán találkoztam, bár nem szoktam az osztálytársaim gatyájának címkéjét csekkolni:PP Öcsém meg a 12 éves fejével letojja, hogy kínai-e a rongy, ami rajta van:PP De Ed Hardys pólókat két ízben láttam, csak sajna két 100%-os izomagyú, leginkább az a-hole melléknévvel jellemezhető osztálytársamon. Szerintük biztos a ruha teszi az embert, de ebből rögtön következik, hogy szerintem nem, bár a premierre tartogatok egy piros-fehér felsőt. Szóval a style igenis fontos, meghatározza a személyiséget, de igazából ez alapján nagy következtetéseket ne lehet levonni.

És Kenny nagyon aranyos és vicces volt...a my mom tényleg sokszor elhangzott, és ahogy elnézem, sokat jelent neki.

Én nem tartom szentimentálisnak a "regényt", csupán tartalmas kommentnek:PP
LL

xdittax írta...

LL, nem, nem néztem meg őket, még ezidáig, de tudomhogy vannak, és szándékomban áll velük valamit kezdeni. Szóval, Te hogyan s melyiket küldted el? (még nem találkoztam vele).

És Me, LinkLuvor nagyon helyesen mondta, hogy tartalmas commentet írtál elsősorban, amiért sose, senki nem haragudna meg Rád, soha senki nem panaszkodna érte. Éegalábbis ez rólam rögtön, azonnal elmondható, tudod miért.:)

Én sem tudok arról a bizonyos vajszínű ruhácskáról, de igyekszek utána keresgélni, bizonyosan érdemes, és felkeltette az érdeklősédsemet.

Örülök, hogy jársz felénk, hogy megosztod véleményediet, már amennyire időd engedi, mindig örömmel olvasom ám!

Amit Kenny-ről írtál csodálatos, nem mintha Ő alapjáraton ne lenne az, és egyébként is, de ezt most nem tudom elmondani.

És még valami: A ruha teszi az embert. Is. Nem úgy értve, hogy az a kis címke rajta, hanem hogy milyen stílusú. Nyilvánvalóan ha valaki egy Kurt Cobain-s pólóban feszít például, akkor az nemjár ballettozni, érted. Szóval teszi az embert, fölhívja rá a figyelmet, vagy éppen pont ellenkezőleg, alakítja viselőjét, formálja, és ez egy nagyon jó, önkifejező dolog. De olyan értelemben, hogy teszi az embert, "rangilag" és csúnya értelemben, no nem úgy már tényleg nem. De azért csak segít valamicskét, néha sajnos abban is, hogy előítéleteket vonjunk le.

Na jól van, remélem a továbbikaban is sok minden elfogja nyerni tetszésed, puszi Neked, Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Helló sziasztok!
Hát igen,ezek a pasik!!
Csak remélni tudom,hogy ilyen (dolog,dolgok)miatt lesz egyszer eszméletvesztésem,ami szerencsére még sosem fordult elő velem!!, Már mint a vesztés!!
Azt viszont,hogy ez lenne nekem is a csúcs,még nem tudom.A stylist-ról jutott eszembe.Remélhetőleg ,ami a sok-sok megjelent képből ítélve eddig tényleg nem tévedett. Különben ezek stylistok nagyon a bögyömben vannak.Nincs semmi bajom a mássággal,de ennyi melegséget szerető ember! Ezek csak úgy előugrottak kicsiny hazánkból,és majdnem mind stylist lett,hát hihetetlen. Szűk gatyók,összevissza színek.Meleg,meleg de jó is volt!!

xdittax írta...

F.É.?

Névtelen írta...

Ja!!!(f.é.)

Névtelen írta...

Emberek, nagy újságom van, nem írnék ilyen korán, ha nem lenne!! can i have this dance teljes verzió

xdittax írta...

TudtamxD

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Ditta, boldog névnapot!!!
Első kérdés: mit tudtál, hogy fel fogok kelni?:P
Sajna tegnap nagyonnagyon kemény napom volt, meg betett a rossz idő is...de nem részletezem, annyira nem volt szörnyű így visszamenőleg, sőt:P
Második: amíg én és még sokan a suliban kínlódunk, te milyen szerencse folytán úsztad meg ezt?
Ezek szerint kezdek nagyon kiszámítható lenni:P Lehet hogy ezt iagzolja, hogy bevállalom a Can I Have This Dance-t fordra:P Rájöttem, hogy kézzel is lehet ezt csinálni, és este még hangulatos is:PP