2008. szept. 19.

Z & V @ TVYHP

Hehe, aki ebből kitalálja hol járt Zanessa...xD

Illetve, Zac és Vanessa. Persze bizonyos, hogy együtt érkeztek, de egyelőre nem érkezett róluk közös kép, mivel a vörösszönyegen, mindketten egyedül vonultak föl - teljes pompájukban!


Tehát, kedvenc párosunk a maguk fantasztikus mivoltájukban jelent meg tegnap, azaz szeptember 18-án, a Teen Vouge magazin Young Hollywood Party-ján, melyet a Los Angeles -i megyei művészeti múzeumának tetőkertjén tartottak!

Vanessa és Zac, nem győzőm hangsúlyozni, valami észvesztően néztek ki...
Zac fantasztikus hajjal, laza stílussal és sállal(lol:P) jelent meg az amerikai divatmagazin estéjén, míg Vanessa szuper-tündöklő, vadító nőstényként mindeki lélegzetét elállítva sétált végig a kamerák keresztüzében.

Ez a páros, valami iszonyat erőteljes, dinamikus, és én imádom!

Irtó szexik!:)
Zac képek
Vanessa képek

Forrás: ZA Angel's.

EDIT: Az ET! Online mindkettőjükkel összefutott a vöröszőnyegen, és kapva az alkalmon, meg is interjúvolta Őket természetesen! Szintén; credit: ZA Angel's.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

erre vartunk.
imadom oket. (L)

Névtelen írta...

na ez a sál sokkal jobb mint ami az ujságcimlapján volt rajta:)) xD
Barbiii

xdittax írta...

Bizony sokkal jobb. Mindketten igazán nagyon ütősek, "nagyon ott vannak"!

De együtt még jobban ... :)

Na arra várunk csak igazán. Remélem, mihamarabb kapunk olyan képet is, akár erről az esememényről is. Sőt, biztosra veszem. De azért csak imádkozok!;)

Pussssz: Ditta×××

Névtelen írta...

és vére leváltotta azt a "keménykedő" arckifejezését és a legszivdöglesztőbb mosolyára váltott xDxD :)))
Barbiii

Névtelen írta...

Sál:P Akkor most már nem mondhatjuk, hogy sosem volt rajta...nagyon styleosak:) Egyszerűen gorgeousak...angolon azt tanultuk, hogy ez a legjobb melléknév a vonzóság kifejezésére, szóval akkor most fel is használom:P
Remélem, imánk meghallgatásra talál odafenn- vagy odaát nyugaton:P

xdittax írta...

Oh, iggen LL, én is mindig ezt olvasom, de magyarul is lehet azért találni szép számmal nagyon-nagyon pozitív kiemelkedő dicsérő szavakat! De ez az angol szó, amit mindig nagyon jól jellemez. Rájuk, perfect.:)

Egyszerűen csak ragyognak! Ez...ez...csak Zanessa! Akár ha külön-külön is vannak...:))

ades írta...

igen de remélem lesznek képek kettöjűkre is de ez igyis anyira király

Névtelen írta...

Sziasztok! Nagyon nagyon jol néztek ki!!! Vanessának az a ruha és a cipője az nagyon király!! Zac is nagyon jol nézet ki sportos demégis elegáns! Kár hogy nincsenek közös képek:s de nem akartak szerintem nagy feltünést de visszont biztos együtt érkeztek.. vagy ki tugya.. de azért remélem lesznek közös képek!!:D Pux Lizi

Andi írta...

Van közös képük, bár nem vörös szőnyeges, egyenlőre,de Nessa képei között az utolsó sorozatban van 2 kép Zanessa és egy Zanessa+1

Andi írta...

Őrült jó Zachary haja!:)