2008. szept. 15.

2-2

Nem, ez nem egy focimeccs eredménye. Nem is számmisztikázunk, mindössze csak ez a szám áll ezen post "középpontjában" ha ilyet lehet mondani. Egyik vonatkoztatásban jó, sőt remek, a másikban kissé szomorú.

Szóval, 2. Ennyi új kép jelent meg scan formájában a HSM3-ból, igaz az első képen több a "ráadás"! :)



És mégegyszer, 2. Ennyiszeresen volt nominálva a High School Musical 2 a 60. Primetime Emmy Awards-on, amit szeptember 13-án, tehát az elmúlt szombaton tartottak meg Los Angels-ben. És sajnos megtartása után az is elmondható, ennyiszeresen "veszített" a nagysikerű tvmusical 2. része. Sem a 'Kiváló Gyerekek Programja', sem a 'Kiváló Koreográfia' kategóriában nem váltottra díjra jeölélését a film, így nem követhette elődjét Emmy-nyerésben.
Ám a HSM3 még előttünk áll, és bizonyára szintén nagy sikerek előtt. Nem győzték már, nem győztük már félig-meddig látatlanba dicsérni, szóval reméljük, az "okosok" is fejet hajtanak a világjelenség előtt - minél többször - annál jobb. :)

Forrás: ZA Angel's - LL; VABN.

4 megjegyzés:

Andi írta...

Hmmmmm...klassz lehet azon a hintaágyon...!:)

Andi írta...

Azt hiszem inkább függőágynak hívják...de mindegy mert a lényegen úgy sem változtat...!

Névtelen írta...

helo mindenkinek ditta linkluvor és persze mindenkinek ide felkell mennetek mert meg találtam a Can I Have this Dance? teljes számát de azért majd alaposan nézzétek meg
itt a link is :http://blog.vanashbrenique.net/2008/09/can-i-have-this-dance/
puszi laura

Névtelen írta...

azt nem tudja valaki hogy ashley vagy vanessa cd-je miért nem kapható ithon? mert az összes hsm-es dolgokat ki adják ithon de az ö cd-jüket nem találtam sehol elöre is köszönöm azt aki tud valamit erröl puszi mindenkinek joéjt laura