2008. szept. 9.

Indul a mexikói járat!:)


Nessa Hudgens csak a hétvégén érkezett meg Los Angeles-be, hétfőn már utazott is el, egy kicsit messzebre.


A vasárnapi Neutrogena koncert és VMA után hétfőn családjával érkezett meg a LAX repülőtérre, hogy elérje a Mexikóba tartó járatot.


Az ifjú szépség, feltehetőleg Mandy Moore-ral fog koncertet adni szeptember 9-én Monterrey-ben, 12-én Guadalajara-ban és 13-án Mexikóvárosban. Sok szerencsét Nekik!

És bár remélem tisztában vagytok vele, hogy nem vagyok szerelmes Vanessába, néha mégis el-elakad a lélegzetem rendkívüli csinos stílusától! Bár ez már régóta nem lehet újdonság!:)

Még több kép: Just Jared!

EDIT: Lizinek hála, kiderült egy fontos részlet V hétfői napocskájából! Mivel előtte éjszaka jól mulatott, ráadásul Kedvesével, még szép, hogy nem akart Tőle elválni, miután olyan sokat hiányolják egymást egyébként is. Így persze Nessnek reggel kénytelen kelletlen kölcsön kellett kérni pár férfiholmit és haza is szállítatta magát.;) Sok-sok kép, de erről a momnetumról, mindössze 3: ITT!

10 megjegyzés:

ades írta...

anyira hihetetlen hogy stella eny ira hasonilit rá . a 17 video .comon van egy vidi zacröl

Névtelen írta...

Kész az RD project első része!!! Ha javasolhatok vmit, szerintem részletekben kéne közölni, elég hosszú, és így izgalmasabb, hogy lesz folytatás, úgy meg talán túl tömény. Szóval átküldöm az első részt:)

Névtelen írta...

Na sziasztok! Jaj kár hogy Vanessa nem lehet mostanába anyit szerelmével..:S ne de tegnap este biztos hogy egész végig együtt voltak mert itt találtam képeket hogy reggel Zac haza viszi Nessát és Vanessa Zac ruháiba van szerintem..:) Na megadom az oldal linkjét van 3 kép ! http://www.zimbio.com/pictures/-Re3Av-IG5v/Vanessa+Hudgens+Family+LAX/ZYmcsSQnJp0 Puxi: Lizi

xdittax írta...

Oké ades, megpróbálom megkeresni, köszi, hogy szóltál! :)

LL, megfogdaom a tanácsot, jó ötlet;) és elsősorban mindenki nevében köszönöm! Nemsokára kikerül! :)

Lizi, nemcsak Te gondolod úgy, hogy V kinek a ruhájába bújt bele. Ultraédes! És természetesen köszönöm, hogy szóltál! :)

xdittax írta...

Most nézelődök, de meg tudod nekem mondnai Ades pontosan, hogy milyen? Úgyértem, valami candid mert olyat nem tlálok, vagy a VMA-ról esetleg? Ne haragudj, csak "elvesztem".

ades írta...

EZT NEM IGAZÁN ÉRTETEM KÉPEK NINCSENEK DE HA BEIROD A 17 VIDEO . COMRA HOGY ZAC EFRON AKKOR A LEG ELSÖ DE HA EZ NEM VÁLIK BE AKKOR http://x17video.com/celebrity_video/zack_efron/zack_efron_at_robeks_juice.php

Névtelen írta...

helo mindenkinek azt hiszem ezt mindenkinek látnia vagy inkább hallania kell szoval ha rámentek a misstisdale.com-ra ott le lehet szedni a i want it all ugy ahogy tényleg a filmben lesz és a youtubon is fent van a now or never szintén ugy ahogy a filmben lesz gondoltam szolok mindenkinek
puszi mindenkinek ls persze dittának és linkluvornek
laura

Andi írta...

Nessa-Nessa mit keresel?....tán elejtettél valamit?

xdittax írta...

Énse képekre gondoltam, ades de köszönöm a konkrét linket, ezzel sokat segítettél és könyítettél!:)

Laura, a now Or Never filmes verziója már megvolt, de az I Want It All-ról köszi, hogy szóltátl, holnap utána fogok járni, csak most este 8-ig még órám volt és kicsit kifáradtam, de köszönöm, hogy szóltál!:)

Puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

szia ditta nagyon szivesen tudod hogy ez természetes dolog ha valamit látok akkor az elsö dolgom hogy ide irok puszi mindenkinek
laura