2008. szept. 30.

Új HSM 3 reklám

Míg a szereplők nagyban el vannak foglalva a promótálással, szerencsére maga a Disney is reklámoz a TV-kben!:)



EDIT: A kommenteknél találhattok még további videólinkeket, különböző remek HSM3 reklámokhoz! Köszönjétek őket Fant-nak!:)

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Úgy tűnik a Disney belelendült, mert vannak még újabbak is:

http://www.youtube.com/watch?v=m4qp5LBFIkE&eurl=

http://www.youtube.com/watch?v=ZBmuycyirJ0&eurl=

http://www.youtube.com/watch?v=g9lwmsl9LC4&eurl=

http://www.youtube.com/watch?v=u92ngKNyOM8&eurl=

Fant

Andi írta...

Sziasztok!
A VABN-on van ZV vidi-interjú....
egymásról is kérdezik Őket...kicsit kimértnek tűnnek mindketten....és...(?)
Lefordítaná Valaki???

Névtelen írta...

A Gossip girls-ön vannak új képek,de nekem nagyon furcsa, hogy még egymás mellett sem ül Zac és Vanessa.Ez már nekem felettébb gyanús.Jó lenne most már olyan hír vagy kép amiről bebizonyosodik,hogy nincs közöttük semmi baj.

Névtelen írta...

Kedves névtelen! A baj ott kezdődne,ha már egy asztalhoz sem ülnének le ketten!! A szerelmet ismerni,érezni,és őrizni kell!! Munka:Magánélet. Ez csupán egyensúly kérdése!! (f.é.)

Névtelen írta...

Hát Andi én vagyok,de mire megkeresném a szótáramat,és lefordítanám az első szót félek,te már régen a távolban járnál!!!(f.é.)

Sorry!!

Névtelen írta...

8/10

Névtelen írta...

8/10=0.8
Remélem segítettem!!
(f.é.)

Andi írta...

Mit jelent a 8/10?

xdittax írta...

Andi, tudod, hogy én nem vállakozok ilyesmire, de a kimértség csak annak szól,hogy még mindig nem szívesen beszélgetnek személyes kapcsolataikról, személyes életükről, ahogy eddig is!

8/10 ? Talán a munka és a magánélet egyensúlya? Igazából nem tudom, F.É. most egy nagyon érdekes talányt adott föl Nekünk!:)

Andi írta...

Igen Ditta tudom, hogy Te nem...igazából én abban bízom, hogy LL-ünknek belefér az idejébe meg a hangulatába az a vidi-ford, akkor talán...nem tudom?
Ezzel nem munkát akarok adni
LL-nek, csak gondoltam mást is érdekelhet...nagyon szépen beszélnek mindketten...főleg Zachy...ahogy az arc-mimikáját használja az egyenesen szívdöglesztő!!!:)
A "kimértséget" már el is felejtettem....jól teszik amit és ahogy tesznek...hisz minden attól működik, ahogy működtetik...!