2008. szept. 8.

Neutrogena Fresh Faces 2008 Concert

És akkor ezt most nem vesszük bele a V-Tour-ba...
Szóval, bár Vanessa szuperjól nézett ki a tegnapi Video Music Awards-on(ezt ugye ecseteltem:)), tudjuk jól, előtte milyen elfoglalt volt, ugyanis a nap folyamán korábban koncertet adott a Neutrogena Fresh Faces 2008 keretében Santa Monica-ban. A High School Musical lány ezreket bűvölt el dalaival a 3rd Street Promenade-nél, amiket legújabb albumáról, az 'Identified'-ról énekelt el.

De mielőtt indult volna a buli, kapott V egy gyilkos bemutatást a Heroes bébijétől, Hayden Panettiere-től, aki szintén a Neutrogena egyik reklámarca. Egyébként Miss Panettiere volt az, aki az egész rendezvényt vezette. (Teszem hozzá, számomra valami irdatalan előnytelen szerelésben....)

A koncert közben készült képeket a Just Jared-en, de a forrásnál is megtaláljátok, továbbá a Vanessa-Hudgens.Com-on is!

És ha már Vani nem sétálhatott végig később, este azon a bizonyos szőnyegen, itt, a Neutrogena háza táján jutott neki - rózsaszínben!;)
Ezekért a képekért kattintsatok IDE!




Forrás: Celebrity Gossip.
Videó: X17 Video.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

szija
ezt nem értem mit mutatott be neki Hay?? xD
bya

xdittax írta...

Ő konferálta föl Nessát. És állítólag valami gyilkos módon, bár nem tudom ez mit takar pontosan, úgyhogy én sem tudom Neked tisztázni sajnos.

Névtelen írta...

oké xD
most étem meg a videót,istenem (LLL)
bárcsak..bárcsak....bárcsak..... *sóhajt* :(

Névtelen írta...

*néztem
bya

Andi írta...

Sziasztok!
Sajna én nem értem amit Ti igen...de nem baj....azt látom,hogy nagyon csini Vani!:)

Névtelen írta...

Mit kéne érteni? Sajna én se vágom, pedig értettem, amit mondtak, és szerintem gyilkolástól mentes volt! Vki megvilágítja a helyzetet a kedvünkért?

xdittax írta...

Olvasd el a forrásnál LL. Az írás, amit ide írtam, majdnem teljes egészében arra alapul, a gyilkos szó, pedig ott szerepel, de én se, mint mondtam, tudom megmagyarázni.

Névtelen írta...

Killer...ahogy én elnézem ez pozitív módon értendő, csak épp nálunk nincs erre kifejezés. Persze lehet, hogy tévedek. Olyasmi, mint ha azt mondanám, "behalok". Nagyjából érthető?;)

Andi írta...

Arra értettem,amit névtelen írt, talán Bya?
Megértette vagy megnézte a videot...bárcsak...bárcsak....
bárcsak....sóhajt....ez volt az amit nem értettem...