2008. szept. 26.

So happy! <3

Visszatérve karibi vakációjukról, Zac Efron(20) és Vanessa Hudgens(19) a Teen Vouge partyán is megjelent Los Angeles-ben. Egy a duóhoz közel álló forrás azt mondta, hogy a fiatalok, akik a High School Musical 3: Végzősök-kel hódítják meg a nagyképernyőt, sütkéreznek a romantikában. "Annyira boldogok együtt. Nincs semmi dráma, egyszerűen nagyon szerelmesek!" És a HSM3 rendezője, Kenny Ortega az US-nak elmondta, a pár legjobb formáját fogja nyújtani a folytatásban, ami októberben fog debütálni. "Olyat adnak elő a HSM3-ban, ami minden eddigit felülmúl, amit eddig csináltak."

Credit: Me ;)
Fordította: LinkLuvor és Ditta.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok! Mostmár én is egyre türelmetlenebbül várom a bemutatót, az pedig, hogy "olyat adnak elő a HSM3-ban, ami minden eddigit felülmúl, amit eddig csináltak" szinte borítékolható - csak lássuk már... na majdcsak. Viszont hétvégére lesz hallgatni meg néznivaló - ne feledjük, dal-és videó premier...

Fant

xdittax írta...

És nem mellesleg: filmpremier!:) Már amolyan értelemben legalábbis!

De ez a mondat Kenny-től...annyira megnyugató egyrészt, másrész annyira felcsigáz! imádom!^^

Ditta×××

Névtelen írta...

Happy,happy!! A képet nézve, ráragadt a pofimra a nevetés!! Remélem ez is ragályos!!!!(f.é.)

Andi írta...

De még mennyire, hogy ragályos (f.é.)!!!:)
A kutyafáját Nekijje, kb. 30-percembe tellett míg megtaláltam az RD-linkjét, LL által,na mindegy...nincs jelentősége, mert úgy sem marad fent senki....!!!

Névtelen írta...

Andi!? Hol van az a link?? Hová kell menni érte? Csak kicsit beleszeretnék hallgatni. Azt nem ígérem,hogy itt leszek,most még nem tudom! (f.é.)

Andi írta...

Ó (f.é.), Zac/Zanessa pillanatok @ TCA (20008.08.07.) bejegyzésnél- e blogon bellűl találod meg!

Névtelen írta...

Ok, köszi bingó!!!
Most valami nagy ricsaj zajlik ott!! De nem szörnyű!(f.é.)