2008. szept. 22.

'ANTR' videóklippremier is!

Nézzétek csak ezt a vidót...eszerint most pénteken, illetve nálunk szombaton a Disney Channel-en 'A Night To Remember' vidiópremier! Egy napon a dalával! Ez nem semmi! :)



Credit: ZA Angel's & LL.

KÉSŐBB: LinkLuvor talált nekünk egy fan által kszített videót, amiben összevannak illesztve a szóban forgó dal eddig imitt-amott hallható részletei. Ezt a videót ITT nézhetitek meg, vagy kattintsatok IDE és töltsétek le az 01:20 másodperces daltöredéket!

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jajaja, értem, akkor viszont nemcsak hogy logikus, hanem király!:))

Névtelen írta...

Hát abból a parányi előzetesből,amit kaptunk,pörgős lesz ez a szám is.
De nekem nagyon tetszik még a Get In Picture show nyertesének az a száma,amely szerepel majd az albumon.Jó hangja van a srácnak. És a zene is tetszik.

A választ megkaptam!!!

A napot tudtam,de az óra,perc jobban érdekelt volna. (f.é.)

xdittax írta...

Hát, nem tudom LL, én így értelmezem.

Én még a végleges számot nem hallottam. Meg lehet már találni a neten?

Oké: Ditta×××

Névtelen írta...

Sziasztok! Annak örülök különösen, hogy ehhez a dalhoz videót is kapunk, ez így lesz teljes. És ahogy az előzetest elnézem, meg azok alapján, amiket eddig nyilatkoztak a szereplők erről a számról, a teljes videó megnézése után sokáig fogom az államat keresgetni :)

Fant

Névtelen írta...

A témához kapcsolódva...találtam egy másfél perces A Night To Remember vidit van, benne egy csomó eddig nem hallott rész....és le is lehet tölteni.

xdittax írta...

:))) Ez valóban könnyen lehet Fant. Szerintem a koreográfia mindenkit hanyatt fog dönteni. Alig várom!:)

*Nóri* írta...

Sziasztok! Valahol találtam a TVYHp-ről képeket magyar oldalon,! Az volt mellé írva, hogy 'találtam képeket, csak az a baj, hogy kicsik' nah és az a gond, hogy nemtudom már melyik oldalon volt! Valaki tudna segíteni??:S

xdittax írta...

Huh, köszi LL, bár megygőződésem, hogy ez a szám jobban megragad remélhetőleg, ha majd látom hozzá a táncot és az egész körítést. Így valahogy nem az én stílusom...:(

xdittax írta...

Nóri, nem ighazán étem mire gondolsz. Nálam is olvasható volt valami ilyesmi szöveg,'Az új diákokról' című bejegyzés végén. Ez most segítség volt?

*Nóri* írta...

Hjúúúúújjj Istenem mekkore topa vagyok! Ma nagyon fárasztó és rossz napom volt és egyltalán nem gondoltam hogy annak a bejegyzésnek a végén vannak!:S Hjúúj 1000 bocsi és legközelebb gondolkodok mielőtt kérdeznék...:( Nagyon sajnálom!

xdittax írta...

Nincs mit sajnálni, csak nem tudtam rájönni, miért kérdezed:) Illetve tudtam, hogy miért kérdezted, csak...Mindegy, a lényeg, hogy megnézheted őket! Helyesek!:)