2008. szept. 24.

Queen Latifah is megerősít

Újabb hírek érkeztek a(z estleges) Hajlakk 2-vel kapcsolatban. Mint azt már a nyár közepén megírtam, erősen fontolóra vették, hogy belevágnak a zenés film folytatásába, amit kb. 2010 júliusára terveznek.

Most az MTV Blog-jában olvasható egy cikk a lehetséges második résszel kapcsolatban:

"Először ez egy film volt. Azután musical lett. Utána, egy musical alapján megírt film. Most pedig Queen Latifah szerint útban van folytatás a Hajlakk-hoz.

"Nemrég kaptam egy titkos e-mailt erről." - fedte fel nekünk Latifah, ragaszkodva ahhoz, hogy saját karaktere(Motormouth Maybelle) vissza fog térni, ahogy a többieké is, mint John Travoltáé, Zac Efroné, Amanda Bynesé és sorolhatnák.

"Kaptam egy e-mailt azoktól az emberektől, akik összeköttetésben álltak az előző filmmel." - mondta az Oscar-ra jelölt színésznő/hip-hop legenda. "Azt írták: Járj nyitott fülekkel!"

John Waters 1988-as kultuszklasszikusa alapján, a 2007-ben bemutatott musical egy kellemesen kövérkés fiatal lány történetet mondta el nekünk, aki a rasszizmus mellett egy helyi gonosz anyukával és egy tagadhatatlan vággyal(hogy táncolhasson) harcol. Egy folytatás valószínűleg nem csak hogy szükségessé teszi az utó-civil jogok cselekményének vonalát(?), hanem vadonatúj dalok csokrát ígéri olyan fülbemászó dallamokkal, mint amilyen a "Good Morning Baltimore" és a "You Can't Stop the Beat".

Mint ahogy az egy igazi Hajlakk film esetében lenni szokott, ezt a filmet is John Waters írná.

"Nem tudom, hogy mit ír vagy mi az elgondolás." - tette hozzá Latifah miközben megemlíti, hogy valószínűleg Waters vagy Adam Shankman lesz a rendező. "De én boldog vagyok, hogy csinálnak egy másik Hajlakk-ot, és boldog vagyok, hogy megírja."

"Sok mókának kell lennie!" - vigyorgott, miközben elárulta kész arra, hogy újra felélénkítse Maybelle szóbeli akkordjait. "Szeretnék csinálni egy másikat. Én benne vagyok!"

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló!
Nagyon kíváncsian várom a további infókat ezzel kapcsolatban!!
Felőlem:vágjanak bele!! (f.é.)

Névtelen írta...

Na, Nikki ismét lecsaphat
Zachy-re, de jó lesz!:(

ades írta...

igen én is ettől félek

Andi írta...

A félelem sajnos bennem is ott van....méghozzá eléggé erőteljesen!!!!!

Névtelen írta...

Annyira hiányoznak már képek vagy hírek Zanessáékról! Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? A Nikkis témára csak annyit,hogy én kétlem,hogy lecserélné Zac Vanit erre a nagy "tehénre". Azért ő sem hülye.

Névtelen írta...

Ugyan már srácok!!
De a képernyőn murisan mutattak,és annak is megvolt a maga szépsége!!
Kedves névtelen!
Vigyáz,mert még a végén perelnek a "tehenek"!!! Vagy akár a szalma közé is keveredhetsz!!! És ez nem jó dolog! (f.é.)

ades írta...

igen nekem is hiányozik zanesa de csak pár nap és 100 .hogy lesznek képek mivel zac és nessa együt megy promotálni a hsm 3

Andi írta...

Nagy durranás lenne egy HSM3 Troyella/Zanessa promó-csók!!!
....ami persze nem valószínű...
szegény Zachy, most biztosan csuklik...!

Névtelen írta...

Szegény!! Egy kiskanál citromlé,vajon ezt ők is tudják??(f.é.)

Andi írta...

Biztosan, de valószínű nincs is rá szüksége....

Névtelen írta...

Ez a Nikkis téma nekem nem téma ilyen szempontból, nagyon viccesek tudnak lenni együtt (Zac és Nikki), és a csajszi természete kicsit Ashéhez hasonlít...de ez nem jelent semmit! A Hajlakkot főleg a hangulata, a feelingje miatt szeretem, amit a témája, meg a zenéje nyújt, meg azért is, mert minden szereplője, beleértve Nikkit, profin játszik. És Zanessára ránézve tudjuk, hogy lehetetlen, hogy valaha is elváljanak! Ebben megingathatatlan vagyok, hiszen "ennek így kell lennie."
Holnap már itt lesznek Európában...

xdittax írta...

Köszönöm LL!:)

Filmstaden Sergel vid Hötorget, vasárnap, szeptember 28-án, az ottani idő szerint 17:15-től: vörösszőnyeges HSM3 premier Stockholm-ban!

Legalábbis egy svéd lány ezt írta:)

Andi írta...

LL, az utolsó 2 mondatod...mintha csak Dittát hallanám....igazán szép gondolatok melyekhez én is csak csatlakozni tudok....!!!