2008. szept. 19.

Nagyon Vanessa =)

A tegnap közölt rengeteg videó közül, sok talált mára lefordításra, úgyhogy most újra azt kérem Tőletek, nézzétek meg a videókat, elsőként a 'Very Vanessá't és élvezzétek a magyar fordítását!



Vanessa: Egy csapattal énekelni, akik boldogak és minden csodálatos, nevetünk, örülünk fel-alá futkosunk és őrültek vagyunk, idétlen dolgokat csinálunk.

Kenny: Nyújtsd ki a lábaidat!
Vanessa: Nyújtsam ki?

Kenny: Vanessa-nak van a legszebb hangja és szíve. Nagyon szenvedélyes fiatal lány. A 'Gotta Go My Own Way' című dal egy csodálatos fordulópont a karaktere számára.
Vanessa: A 'Gotta Go My Own Way' a legmegindítóbb dal a filmben és én igazán szeretem ezt a dalt. Gabriella erős személy lett.
Zac: A Vanessa-val való munka mindig örömet okoz. Igazán barátok vagyunk találkozásunk első pillanatától fogva. Nagyon egyszerű vele beszélgetni. Olyan a kapcsolatunk, mint egy család és tudjuk hogyan kerüljünk összeköttetésbe az emberekkel. A kémia mindig jelen van és nagyszerű időszakunk van.

Vanessa: Látjuk Troyt és Gabriellat mindig bizonyos szituációban és azt gondoljuk: most történik valami, de nem, nem történik semmi, de ezúttal történik.
Kenny: Kezdődik a csókotok, felvesszük. (Itt nem igazán ideillő a német fordítás, vágást említ, esetleg lehet snitt – mint filmes szakkifejezés – Fant)
Vanessa: Az első filmes csókom – mit mondjak? Mit mondjak? Ő egy nagyszerű személy. Úgy vélem, a legjobb abban, hogy a HSM-ben vagyok, az az esély, ami nekem adatik. Csodálatos emberekkel találkozok és csodálatok kapcsolatok köttetnek. Ezt soha nem fogom elfelejteni. Minden olyan idétlen, de csodálatos is.

Fordította: Fant.

És még ha már ennyire Vanessánál tartunk, meg kell mutatnom Nektek ezt a két képet róla, ami még szeptember 14-én készült Róla Mexikóban. Ekkor készült elhagyni az országot, és visszarepülni; haza!:) (Credit: Vanessa-Hudgens.Com)

1 megjegyzés:

Andi írta...

Nem csak Vanessa..Zac is nagyon..:)