2008. szept. 6.

Kritikák a tegnap debütált filmről #3

"Richard Linklater esetében sosem kellett az üzletiesség miatt aggódnunk, magasan merül a mélybe, amely azzal végződik, hogy felidézi a Mercury Színház korai napjait egy könyvre alapozva, amely egy színészről szól, aki 15 éves volt, mikor először találkozott Welles-sel. Linklaternek és társának próbálkozása, hogy valós hatást érjen el, Welles megszemélyesítésére a brit Christian McKay segítségével (aki egy egyszemélyes Welles-showt is előadott), aki rejtélyes és elragadó egyben. Szintén meglepően megnyerő Zac Efron a Hajlakkból, aki a bizonytalanság és a szexi fesztelenség tökéletes keveréke, ahogy Lucuisként szerepel a Julius Caesarban, és udvarol Welles aszistensének, Claire Danesnek, aki egy karizmatikus idősebb nőt játszik a színház felemelkedése alatt. "Milyen gyönyörű nőnek lenni?" - kérdezi Zac.

A filmet itt a Cinetic terjeszti, a remény az, hogy a Miramax (amely megjelent az első nyilvános vetítésen péntek este, egy csapat más vásárlóval együtt, mint például a Sony Pictures Classics és a Magnolia) akarja tovább polírozni Efron, a High School Musical sztárjának vagyonát. De a brutális igazság az, hogy Efron ezzel kitör az általános fiatal itteni rajongótáborából, ez a film csak a showbizniszimádók kis csoportját fogja vonzani." - Variety.

Fordította: LinkLuvor.

7 megjegyzés:

Andi írta...

"Milyen gyönyörű Nőnek lenni"?
....V tudná a választ..!:)
Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Sziasztok! Most hajnalba kéne felkelni, vagy hétfő hajnalba ha megszeretném nézni a VMA-t?

xdittax írta...

Hétfő hajnalban., Nórim.

Andi, annyira nagyon igazad van! Wáá, csak ez a mondatod olyan boldog mosolyt csalt az arcomra!^^

Jó éjt: Ditta×××

Névtelen írta...

Köszi szépen Ditta!:)

xdittax írta...

Szívesen, nem tesz semmit!:)
Szóval meg szeretnéd, azaz meg is fogod nézni?

Andi írta...

Tudod Ditta, valahogy megfogott ez a kérdés és lecsaptam rá....ami Zachy-nek nem is kérdés csak rá kell néznie kedvesére....!:)

Névtelen írta...

Én az utolsó mondatot nem nagyon értem :S Ez most jó, vagy rossz?