2008. szept. 18.

Végzős portré - Chad

És íme, megérkezett az utolsó Végzős Portré, a Vadmacskák egyik főfő hajtóerejéről, a szédületes, irtó vicces és környezetbarát Chad Danforth-ról! :)



"Ez a film arról szól, hogy hogyan lépsz át a jövőbe úgy, hogy közben tudod, honnan jöttél. Végre elhagyjuk az East Hight, amiről nagyon sok szép emlékünk maradt, és ahol annyian felfedezték, kik valójában.

Chad teljesen kidolgozta a terveit a jövőre: egyetemre megy, majd NBA kosaras lesz. És úgy tervezi, hogy ezt Troy-jal együtt fogják véghezvinni.
De Troy helyzete nem ilyen egyszerű.

"Tényleg azt hiszed, hogy a jövő ilyen egyszerű?"

Ez a film a barátságra épül, az pedig a bónusz, hogy tényleg barátságokat kötöttünk, és tényleg jól érezzük magunkat, ha együtt vagyunk.
Ezzel a filmmel több időt töltöttem, mint bármelyikkel korábban."

Fordította: LinkLuvor.

5 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Újabb jó Troyella jelenetek...^^(hihetetlen h Chad mindig megzavarja őket :D)
ár egész kevés idő van hátra október 23-ig! Egész gyorsan elrepül ez a várakozási idő, mondjuk ilyen jótársaságban nem is csodálom! :) Odavagyok az összes zsámért az összes vidiért, az össze HSM-ért!

Névtelen írta...

Dettó! És a Soundtrack már 21-én kijön! Oh yeah!!
Naigen, Chad...and his bad timing....:P Fanficekben gyakran szerepel így ez a kifejezés:PP
Alig várom az a sok Troyella pillanatot:))

Ditta, citromra átküldtem a fordot:)
LL

Névtelen írta...

Uramisten, Ditta!!
Nézd meg, mi van a ZAAngels jobboldalán a legjobb fansiteok között!!! Híres vagy!!!
Gratula!!
LL

xdittax írta...

Vivi, valóban az idő csak úgy repül, lassan kevesebb, mint egy hónap! És ez önmagában annyira...eszméletlen!:))

És az is, amire LL fölhívtad a figyelmem, bár először nem igazán értettem miért. És tudod miért nem? Mert eddig is megtiszteltek azzal, hogy kiírtak fansite-nak,csak azthittem ezt Te is láttad már, mert valamikor már beszéltünk erről. És ezért meglepődtem, hogy Neked ez csak most tűnt fel. De gondoltam egyete, és csak gyorasn megnéztem, nem-e történ valami mégis, amit ennyire ki lehet szúrni, és elállt a szavam.

Eddig se tudtam nagyon, miért voltam kint náluk...biztosan látták, valahogy utánajártak annak, hogy én is sokat linkelek hozzájuk, szóval hogy elég sokszor hazsnálom Őket forrásnak, creditnek. Gondoltam, ez föltűnt nekik, és mivel tőlem is könnyen el lehet jutni hozzájuk, szintén kitettek engem. Végülis miért nem, igaz akkoris egyedül voltam a sok másik amcsi weblap között. De most...

most tényleg egyedül vagyok ott köztük és ez nagyon fura. Simán kint lehetnék a linkeknél, ott megemlítve a fölsorolt Zac Vanessa lapoknál, de ők kiraktam engem, a zefron és a többi nagy közé, ez nagyon hihetetlen. Csak tudnám miért? Nem hiszem, hogy értenék a nyelvünket, nem hiszem, hogy olyan sokat tanyáznának nálunk, nem hiszem, hogy innen kapnának exlkuziv információkat, ezért fel nem foghatom, mit keresek én ott, úgy kiemelve. De olyan aranyosak nem? Ezt szavakkal nem is lehet elmondani! El nem tudom képzelni, mit találnak ezen az egyszerű kis idegen blogon olyat, ami miatt ezt adták nekem, de szörnyne hálás vagyok a csudába is!

Köszönöm LL, hogy szóltál, és azt is, hogy szerinted így híres vagyok. Édes vagy, édes Tőled!

Köszi, puszi, jó éjt: Ditta×××

Névtelen írta...

Még most hajnalban eloszlatom a kételyeket: nagyonis tudtam róla, hogy ki vagy rakva ott linkként:)
Viszont ez a legjobb 6 :P:)
És hát jah, azt nem hittem, hogy Európa közepéről exkluzív infot tudnának szerezni, mikor mi szedjük tőlük az infot...de ez akkor is megtisztelő;)