2008. szept. 4.

Best Pop Videó díjátadók

Kiderült, Zac és Vanessa, valamint a további HSM szereplők mely kategóriában fognak díjátadóként működni az idei MTV Video Awards-on, és büszkén jelenthetem, az egyik legrangosabban!
Ők így együtt 4-en az év LEGJOBB POP VIDEÓ díját adhatják át az arra megítéltnek!

Íme a jelöltek:

Danity Kane - Damaged
Jonas Brothers - Burnin Up
Panic At The Disco - Nine in the Afternoon
Britney Spears - Piece of Me
Tokio Hotel - Ready, Set, Go

A fényes show, melynek keretében biztosan színpadra lép leghíresebb nótájával a Jonas Brothers, Lil Wayne, Kid Rock, és a legfrissebb hírek szerint Rihanna és Pink is, szeptember 7-én, most vasárnap este lesz Los Angeles-ben, és egy jó hír, a teljes ceremóniát mi is nyomon követhetjük élőben, a magyar MTV műsorán, szeptember 8-án hajnalban! VMA 2008 Preshow 2:00-tól, VMA élőben 3:00-tól!

További információkért, és a jelöltek teljes listájáért kukkantsátok meg a magyar MTV honlapját!

Forrás még a ZA Angel's!

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

az egyetlen szépséghiba az egészben, hogy most egyszer végre valamit leadnak a magyar mtv-n is, de az nálunk hétfő hajnalra csúszik... pedig ha hétvégén lett volna, én felkeltem/fennmaradtam volna érte :(

xdittax írta...

Igen, nekem is ez a bajom. Ráadásul hétfőn reggel tesivel kezdem a napot. Úgyhogy nem fog menni még előtte egy hosszú-hosszú, igaz valószínűleg egy ultrakirály díjátadó, bármennyire is érdekel. No meg hát egyébként is..., mindegy nem számít.

ades írta...

IGEN ÉN NEKEM IS TESI LESZ AZ ELSÖ ÓRÁM ÉS AMULTKOR A MIKOR AZ OSCAR DIJÁTADO MIAT FENN MARADTAM AKKOR MAJD NEM ELALUDTAM UGY ,HOGY INNKÁBB NEM VÁLALOMBE

Névtelen írta...

Mindenki tesivel kezdi a hetet....nolám, én is:)))
Jajj, ez a fennmaradás nem menne amúgyse...elfoglalt vagyok, kell az energy. Meg most izgulni amúgy se kell...

Névtelen írta...

Jaj én örülök hogy végre lesznek Zanessa képek már hiányolom..:D Én is fen maradnék de én meg Hétfőn matekkal kezdek..:s és már dogát írunk..:S Lizi:)

ades írta...

matek dog az nem jó én is várom a zanessa képeket

Névtelen írta...

Jajj, ha már dogáról van szó, ma írtuk az év 2. németdogáját, az 1. 5-ös lett, hehehe:)) Aztán van pár tárgy, amiből minden nap felelünk, szóval vannak ilyen húzós dolgok.

És itt is feladták nekem a leckét az újdonságok...ezekregondolok. Még nem hallgattam teljsen végig, de úgy vagyok vele, hogy érdekes, és le is fordítanám, viszont ez van vagy fél óra (nem hallgattam végig, pontosan nemtom), úgyhogy hetekig is eltarthat ilyen suli mellett. És a címkék legyártása után kezdem csak el (ütemterv szerint holnapra az összeset megszerkesztem). Szóval én erre gondoltam...és amíg csinálom, tényleg semmi más vidit nem vállalok.
Suliban felmerült a VMA téma, mások is fennmaradnának, mondjuk nem fanok, de haverjaim, és mindenki dühöng, hogy tesi az első óra. Viszont igaz, hogy izgulni eredmény miatt nem kell, de ha belegondolok, még SOHA nem láttam élőben Zanessát. Mármint élő közvetítésen. Viszont 100, hogy nem engedik, és kell az energy, mert le kell foglalni a jó helyeket a termekben...így jártunk:(((

ades írta...

IGEN ÉN IS AZÉRT AKARTAM VÉGIG NÉZNI MERT MÉG SOHA NEM LÁTAM{ÉLÖBE} NA DE MINDEGY 100 HOGY UGYIS LESZNEK KÉPEK ÉS REMÉLJÜK VIDIK IS

xdittax írta...

Osztozok Veletek, gyerekek. Nekem sem engednék, de nem is akrnáék a családom miatt olyan korán kelni, és zajt csapni, mert mégha nyár van, akkor nincs baj, de így már egészen más a helyzet. Zanessa nem érdekelt valóban, de szerepet kapnának igaz, és fel fognak bukkani a nézőtéren együtt, egymás mellett, ultraédesen,de mi már másnap fogjuk látni a képeket. És ha már itt tartunk, nem tudom megmondani, aznap délután mikorra tudok idejönni, közzétenni az újdonságokatz, de úgyis ismertitek a legnagyobb küldöldi lapokat, úgyhogy remélem nem lesz gond!

Pusz: Ditta×××

Ja és LL! látom én is, hogy nagy az adag, még nem is kedztem el hallgatni, lehet, hogy még nem is fogom, mert ma mér el kell robognom pár helyre, de csak csináld a sajátempódban, nyugi!Én ma még próbálok dolgokat hozni, és majd beszélünk!

Ditta×××

xdittax írta...

Minden lesz Ades, úgyhogy semmiről nem maradunk le!:)

Névtelen írta...

Okés, majd félóra múlva én is húzok, és aztán nemtom mennyit leszek, anyum már hazaért, és hála jóakaróimnak, azon van, hogy kinél kevesebbet üljek ebbe' a székbe'. De megoldom, meggyőzésben jó vagyok:))

Névtelen írta...

meg biztos h lesz ismétlés úgyhogy nem kell aggódnunk...:P
Barbiii

Névtelen írta...

ém csak azért néztem volna, mert élőben még sose láttam Zanessát:( vidit láttam már eleget, csakis a feeling miatt...nem mintha nem örülnék a vidinek...de az ilyen feelingeket imádom...mikor tudod, hogy világelső vagy, meg azt, mikor élőben látod azt, akire felnézel....

Andi írta...

Sziasztok!
Az én feelingem is dettó mint LL-é és LL, az utolsó két sorodnak szinte éreztem a súlyát....és ez very good!:)

Névtelen írta...

Naigen, mi mindent túlélünk...a jutalom meg a világelsőség...úgy legyen!