2008. szept. 5.

Végállomás: Toronto

Zac Efron számára nagy nap a mai vagy a holnapi!;)

Mitóa ez a blog mükődésbe lépett, egyetlen egy saját filmpremiert(albumot már igen) nem élt meg, bármilyen hihetetlennek is tűnhet ez egy kicsit, én is szívesen kételkednék, pedig valóban nem!

De ez holnaptól mindenképp megváltozik! Ugyanis Zachary Efronunknak náluk még holnap(nálunk ma), azaz szeptember 5-én mutatják be legújabb filmjét, az 1937-ben játszódó 'Me and Orson Welles-t! Persze egyelőre az időeltolódásból fakadóan, mindössze csak arról nyilatkozhatok meg, hogy szívünknek kedves érintettünk felpattant egy gépre szeptember 4-én és Kanada felé, egészen pontosan Toronto felé, a filmfesztiválra vette az irányt, stílusosan, kényelmesen, amolyan 'efronosan'!

Sajnos azonban egyedül. Tudom, ha Vanessának nem akadnának a napokban "kötelességei" mindenképp vele utazna, végig vonulna vele a vörösszőnyegen kézenfogva, és támogatná őt, kedvesét. Ám ezt most nem teheti meg, és ez valószínűlg nem csak neki okoz fájdalmat, hanem nekünk is egy kicsit. De az is biztos, hogy ha mi egy kicsit is büszkék vagyunk a szépfiúnkra, akkor ő aztán végképp az, majd' szétveti! És ez nagyon jó!:)

Képek a forrásnál, a Just Jared-en!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

és igen, irány torontó. :D én meg még vészmadárként elkezdtem kételkedni megjelenésében, mivel egy napokban megjelent eseményes cikkben az ő nevét nem lehetett felfedezni... vagyis, úgy értem, volt egy hosszú-hosszú cikk arról, milyen műsorok fognak a fesztivállal foglalkozni, és mikor. és volt egy, amiben rengeteg hírességet felsoroltak, elég nagy neveket, akikkel exklúzív interjúkat készítenek majd, viszont zachyfiú neve nem volt köztük... de itt a bizonyíték, igenis ott lesz, náluk néhány óra múlva. :) én már csak egy női résztvevőért drukkolok a premieren, aki nem nessa, mivel ő koncertes dolgai miatt ugye nem lehet ott... nem, az az emberke nekem kedvencem, de ő valószínűleg csak a saját érintettségű premierjén fog megjelenni, mert arról nincsenek hírek, hogy már felkereste volna a repteret... nade, ez a része már ugye senkit se érdekel, úgyhogy gertyke elhúzta a csíkot. :)

Névtelen írta...

találtam egy videót, nemtom, lehet, hogy vannak benen új jelenetek... nekem legalábbis vannak benne újak :)
http://www.youtube.com/watch?v=ihQa2jKr4qI&feature=related

Névtelen írta...

Hát igen....
Holnap már tudni fogjuk, milyen a film...nagyon izgi egy helyzet....és nagyon szurkolok Zacnek!!! És látni akarom azt a filmet MOST!!!

vivcsi93 írta...

hát tudom, hogy ez annyirea nem ehhez a hírhez kapcsolódik, de inkább ide írok. Nem sok időm van mostanában írni, a nagy tanulás :),de ahogy feljöttem, annyi boldogság töltötte el a szívemet...jajj istenem azok a dalok OMG hihetetlen, fenomenális és még sorolhatnám. Ezekre nincs szó, én teljese kész vagyok, már komolyan nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz ez a film egyre csak jobb és jobb lesz (mármint ahogy megmutatják a jeleneteket + a dalok), persze eddig is tudtam, hogy ez egy külön élmény lesz az életemben, de hoyg ekkora! :) és még nem is láttam a filmet, ohh szóval komolyan engem annyira rabul ejtett ez az egész High School Musical "életvitel", hogy az már hihetetlen! Imádom és ennyi, olyan mint valami "kábítószer", repülök tőle, komolyan! Nah hát szóval jók azok a dalok...xD!

Jó tanulást mindenkinek, a nem tanulóknak pedig jó munkát, és HSM-ben gazdag pillanatokat!

Andi írta...

Sziasztok!
Annyira tetszett a commented
vivcsi93, hogy nagyon és
egyetértek minden szavaddal!:)
A magam nevében mint nem tanuló, köszönöm a jókívánságaidat!:)
"HSM-ben gazdag pillanatok"!:))))

Névtelen írta...

OMG, emberek, megvolt hát a nagy premier és a kritikák nagyon jók (bár sajna nem fogjátok tudni a kezem munkájaként magyarként olvasni őket, de azért lesz kárpótlás!), szóval azt írják, Christian McKay, aki viszonylag ismeretlen brit színész, nagyon jól játszotta Wellest, pedig voltak kétségek, ugyanúgy, ahogy Zacet illetően, hogy egy nem zenés, nem Disney filmben fog játszani, de kiderült, hogy mindketten nagyon tehetséges színészek! Igen, számunkra Zachary tehetsége csak most lesz igazán látható, mikor egy tőle kicsit távolabb álló embert kell játszania, akinek nincs köze a tinipéldakép imidzshez...és nagyon királyul tette! Szóval komoly felnőtt fanokra számíthatunk!!
A legtöbb info ZA Angelsön van, két nagyon jó kritika (az LA Times elírta Zac nevét, lol), egy rakat premieri kép, egy részlet a filmből (nagyon lol!!!) és még egy HSM3-as cikk szintén az LA Timestól. Jó nézelődést mindenkinek!
xxxLL