2008. júl. 23.

1ik szemem :'( a másik :)

Úhh, az 'EZ.VALAMI.HIHETELEN!' már meg volt, pedig ami most jön az, amire nem igazán számíthattunk. És mégis A Zac-Efron.Us 167, ismétlem 167 exkluzív supercute fotóval rukkolt elő Zac és Vanessa karibi vakációjáról! Egyelőre meg se néztem őket, találomra kiválasztottam 1 édeset a sok közül, mert fogadni mernék, hogy mind az! Kedvenceket nemis lehet választani!;)

A további 166 képért kattintsatok IDE!

9 megjegyzés:

barbiii írta...

jajj imádom eyeket a képeket föleg amikor vani elesik és zac felsegiti...♥
az egykori B.

xdittax írta...

Ó.igen. Gyönyörűek, bár ez elcsépelt hangzik. De azok a mosolyok amiket egymásra nézve látunk szívdöglesztőek. A szemeik, a szájuk, az egész arcuk. Szavakkal leírhatatlan. Csak nézzük azt a képet, amit kiraktam. Az a csintalan mosoly Nesstől, és az a rajongó mosoly Zac-től... Zanessa!^^

Névtelen írta...

Sziasztok! Húú Ditta, most nagyon kellemeset csalódtam Benned!!! Nem gondoltam volna, hogy közzéteszel még több nyarlásos képet, mert arra gondoltam, hogy túl személyesnek titulálod majd őket, de hál' Istennek nem így lett!:D Köszönöm!:D:D Nagyon teccenek a képek, nagyon aranyosak!:)
Puszi: *Nóri*

xdittax írta...

Háát *Nóri*, látom ismersz már4 Mert igazad van, könnyen titultáltam az egészet tl személyesnek, de most valahogy mégse így lett. úgy értem, tudom, hogy így belepofátlankodunk az életükbe, de egyúttal tudom, hogy itt milyen őszinte rajongóik vannak, és nincs szívem megfosztani őket tőletek;) Bár tudom, hog úgyis nézegetitek a többi oldalt is, úgyhogy mindenki rátalált volna a képre, különösen ezekre, de ezek a képek megtöréntek, úgy gondolom hogy Zanessa is tisztában van velük, és bár szomorú, egyik szemem sír, ezek akkor is gyönyörű képek, eszméletlen helyesek, és mégjobban szeretm őket ezután. Tudom ostoba dolog, de nem tudom megvonni magamtól ezeket a képeket, amint megpillantottam őket, és ez így szívfájdalom is nekik, de egyszerűen szükségem van ezekre a képkre. Tudom, önző vagyok és romantikus.:)

Puszi Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

:D:D Egyáltalán nem vagy önző! A romantikussal viszont 1et értek!:) És igazad van, biztos rátaláltunk volna, csak beletellt volna egy kis időbe, de van olyan nagy szerencsénk, hogy itt vagy nekünk Te!:) És igazad van, mi mind őszintén, telljes szívből szeretjük őket! Mostmár tudjuk, hogy bármikor számíthatunk Rád!:D(L)

Am ismét találtam egí videót:
http://x17video.com/celebrity_video/vanessa_hudgens/vanessa_hudgens_at_dance_studi_1.php
*Nóri*

xdittax írta...

Haha, kedves vagy *Nóri*!

És most nemcsak a videt köszönöm meg Neked!:)

Pusz: Ditta×××

vivcsi93 írta...

jajj annyira imádnivalóak a képeken, amikor Vanessa elesik és Zac segít neki, meg amikor fényképezi őt, meg az összes...:) Imádom őket! :)

Andi írta...

Oly helyes Zanessa, hogy...nagyon és imádom,hogy így imádják egymást.....:)
Ditta, ismét szívemből beszéltél mint már annyiszor...ahogy olvasom a commenteidet.....csak így tovább azokkal az érzésekkel....detto...:)
Puszi

xdittax írta...

Köszönöm Anid, ne aggódj, nem fojtom magamba velük (meg egyébként se) kapcsolatos érzéseimet! Olyan szépek és szerelmetesek, ahogy Ti is mondjátok, hogy amúgy is lehetetlen lenne!:)))