2008. júl. 16.

ESPY Awards ültetőkártyák


Hoppá! A WireImage-nak sikerült képeket szereznie a 2008-as, július 16-án* tartandó ESPY Awards készülődéséről, és ami különösen érdekel, arról, hogy melyik híresség hova csücsül. Hatalmas ültetőkártyákat helyeztek el, így láthatjuk hogy Zachy például a méltán híres énekesnő, Ashanti előtt foglal majd helyet, és azt is, hogy a díjátadón rengeteg híresség(legyen az sportoló, színész vagy énekes) fog megjelenni, így például Kate Walsh, vagy a Beckham házaspár is.

Viszont ami még ennél fontosabb... Zachy melett egy üres, kártya nélküli hely pompázik. Szóval ez azt jelenti, hogy Zac egy vendéget vihet magával. Hmmmm... Ki is legyen? Ki is legyen? ;)

* Kiderült, és ez nagyon fontos, hogy a díjátaást, magát az egész ceremóniát nálunk ma, náluk kicsit később, tehát július 16-án ejtik meg Los Angelesben, a Nokia Theather-ben, és a július 20.ai dátum arra vonatkozik, amikor a show felvétele a TV-be kerül! Szóval holnapra, vagy ma késő estére várhatjuk a képeket Zac-ről, és kisérőjéről...^^

További apró képek: KATT.

Forrás: ZA Angel's.

6 megjegyzés:

vivcsi93 írta...

Hát igen ki legyen, ki si legyen, nekem tippem sincs róla :) Remélem, hogy Vanessa lesz az!

Névtelen írta...

Nekem se, de valahogy Ő jut először eszembe...na vajon miért;)

xdittax írta...

Huh, gyerekek, úgy néz ki, egy rugóra jár az agyunk...xDDDD

Névtelen írta...

Hát igen ajánlom hogy Vanit vigye magával de az lenne a legjobb ha nekem is foglalnának 1helyet ott maguk mellett..hihi:D xD
B.

Névtelen írta...

Hát helló ismét.Azért ennél a bejegyzésnél jelentkezem,mert nem komizok a Zanessás képekhez. Még mindig a hatása alatt vagyok a tegnapi szarnak. De tudom,hogy sikerül túltennem magam a dolgon. Az a sok pancser ha tudná,hogy meddig jutottak ezek a srácok,elállna a lélegzetük!! De a lényeg,hogy ragadjon a bélyeg!!! (f.é.)

xdittax írta...

Hagyjd őket F.É., nem éri meg. Én is még sokáig bosszankodtam rajtuk, de nekem nem ők a fontosak, és nem az ő véleményük, hanem a Tiétek, Zanessáé és a magamé.:)