2008. júl. 9.

Zac már tuti

Zac Efron már tuti, hogy jelen lesz az idei, tehát a 2008-as Teen Choice Awards-on, melyet augusztus 4-én rendeznek majd meg, Miley Cyrus vendéglátásával!

Az eddigi hivatalos listán Zac neve mellett olyan hírességk kaptak még helyet, mint Jesse McCartney, Brittany Snow, Chad Michael Murray vagy Hayden Panettiere és még sorolhatnám.

Azonban sajnos eddig még az nem derült ki, pedig biztosan mindenkit érdekelne, hogy a mi, vagyis Zachy Vanessája, meg fog-e jelenni a díjátadó ceremónián, vagy hogy egyáltalán meg tud-e. Bár értelemszerűen következne, hogyha megtud, akkor megfog, de sajnos ezévben az is lehetséges, hogy ki kell hagynia, mivel túrnéja, amit ő és mi is nagyon várunk, megakadályozhatja ebben, még pedig azért, mert másnap már Wisconsin-ban koncertezik Corbin-nal...

Forrás: ZA Angels.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Személy szerint nem hiszem, hogy V megjelenne az eseményen. A díjat egész biztos megnyeri, de a turné fontosabb neki...és egyet is értek vele, az fontosabb, hogy jól szerepeljen sokmillió ember előtt, minthogy átvegyen egy díjat. Így is, úgy is egy csomó fant tesz boldoggá. Persze lekéssük ezt a Zanessa momentet, de lesz még elég, én úgy látom.

Andi írta...

Valószínű igazad lesz LL Vani megjelenését illetően ami teljesen érthető.
Zanessa-pillanatok pedig úgy legyenek, ahogy mondod, legyen minél több.

xdittax írta...

Detto.