2008. júl. 30.

A Teszt

Nem terhességi, nyugi!:P Meg nem is ilyen, "Kire hasonlítasz a legjobban?" vagy "Összeillesz-e Mr. Efron-nal?" típusú. Egészen más. És talán teljes egészben csak kitaláció. No de...

A High School Musical szépséges csillaga, Vanessa Hudgens letesztelte képernyőbeli és való-életbeli kedvesét, Zac Efron-t, és a férfiú vette az akadályt - számol be erről a Life&Style.

Miss Hudgens párja hűségében akart megbizonyosodni, épp ezért egy nagyon szexi barátnőjét elküldte abba az ezdőterembe, ahol Zac is nap mint nap gyúr.

"Zac-nek fogalma sem volt róla, hogy a hölgy Vanessa barátja!"
- árulja el egy bennfentes. "A lányka beszélgetni kezdett Zac-kel, de Zac nem flörtölt vissza!"


A forrás azt is hozzáfűzte, hogy nagyon sok mókájuk volt ezzel a kis csínnyel.

Nos, úgy néz ki, a 20 éves Zac jól szerepelt és átment a vizsgán.

Megjegyzés: Igaz-hamis? Igaz-hamis? Tökmind1. Ez nem egy olyan rossz pletyka végülis abból a szempontból, hogy mi is megtudtuk, Zac jó fiú, de egyébként meg azt állítja egyfelől, hogy Vanessa kissé bizonytalan, igaz, nincs oka rá. Vagy tényleg csak egy kis csínynek szánták, persze ha tényleg megtörtént. Hmm, mindenesetre a "bennfentes" ezt állítja.:P De ha tényleg igaz volt, kíváncsi lennék, hogyan jött ez mégis ki...

Másrészről meg, kérdezem én, mi a jófenéért kezdene el Zachary más lányokkal flörtölgetni úgy istenigazából, ha már megtalálta a neki valót? Hmm!? Naazért!;);P

Forrás: Just Jared.

6 megjegyzés:

Andi írta...

Nos a történet hitelessége igen érdekfeszítő, meglátjuk mi sül ki belőle....és Ditta, a bejegyzésed legutolsó két sorát igen-igen megmosolyogtam mert annyira átéreztem minden szavadat....:))

Névtelen írta...

Hát lássuk be,igen nagy a kísértés!! De most őszintén,srácok-lányok tegye mindenki a szívére a kezét,és mondja azt,hogy még soha sem kételkedett szerelme hűségében?? Mert bizony ez megint egy szükséges rossz. De nem tudunk ellene tenni semmit. Valójában része az egésznek. Ha megtesszük ezt a bizonyos tesztelést,amit állítólag Nessa is,és pozitív élménynek éljük meg,Hurrá!! Megnyugszik a pici szívecskénk,és olyan boldognak érezzük magunkat,mint még soha. Ha a dolog negatívan sül el,akkor kezdődik a kemény harc, az érzelmek harca. De most nem megyek bele semmi lélekfeltárós dumába! Na szóval,én is megtettem már ezt másfajta formában!!! Tudjátok útálok csalódni,és szeretem,ha viszont szeretnek,és néha muszáj ilyen eszközökhöz nyúlni!! (f.é.)

xdittax írta...

Igazad van F.É., nagyon is, csakhát én szeretek aggodalmaskodni úgy, hogy figyelembe veszem a negatív oldalát, mi van, hogyha nem olyan boldogan sült el. De elnézve Őket, nem hiszem, hogy mégis rosszul jött volna ki a dolog, ha igaz persze! És ennek szívből örülök!

Nektek meg puszi: Ditta×××

Névtelen írta...

Hát igen, ha az embernek ilyen jó pasija van, könnyen elkezdhet kételkedni...de jó tudni, hogy Zac átment! Én hiszek a storynak...
Gyerekek, a nethely felé jövet elmentem egy újságosbutik mellett és mit látok...nézzetek rá az új Bravo címlapjára! Ez már több a soknál: kém a forgatáson?! Meg még nem tom milyen vádak, sajna nem pocsékoltam rá az időt, hogy megjegyezzem... Mellesleg a címlapra csak kirakták a poszterüket. Jah igen, még nem is mondtam, hogy jártam a székesfehérvári pláza mozijában és ott is volt egy poszter. Szóval a Bravo megint magát égeti.
A Popcornróél annyit tudok, hogy a holnap megjelenő számukban írni fognak valamicskét a karibi nyaralásról...ezt a 100XSzépben lévő reklámból tom...hogy milyen szemszögből, az kérdéses.
Ditta, nyugodtan kirakhatod azt a fordítást, vagy nem ment el?;)
Jah és Laura, oks, akkor majd megkeresem google-n.
LL

xdittax írta...

Milyen kém? Jesszus, édekelne, de nem hiszem, hogy rá is nézek a lapra.xD

ööö, de el jött a ford, csak nem jutottam el odáig, hogy még tegnap megnézzem, most mindjárt elolvasom;) aztán kiteszem!:) Köszi!

Névtelen írta...

Esküszöm, én a Popcornt kerestem, mert kíváncsi vagyok, mit írnak a karibi kiruccanásról...ezen megakadt a szemem.
Fordot szívesen;))