2008. júl. 9.

V a TRL-ben:)

Megérkezett mára:), a V vendégeskedésével készült TRL videók fordítása LinkLuvor által, szóval csal olvassátok el és élvezzétek!:)

1.videó
A világ egyik legnagyobb felfedezett sztárja, a High School Musical-ből, a második zenei albumával-üdvözöljétek Vanessa Hudgens-t!
(taps)
Üdv nálunk!
Köszi szépen.
Most nyár van, a jobbnál jobb nyári elfoglaltságok tárháza, de aztán eszembe jutott, hogy a medencés dolgokat nem szereted.
Nem arról van szó, hogy nem szeretem, imádok úszni, de allergiás vagyok rá.
Mi történik, ha medencében úszol? Felrobbansz, kiütéses leszel?
(Nevet) Felrobban a fejem. Nem, kiütéseim lesznek.
Mindenhol?
Igen, nem túl jó érzés.
Szörnyű.
Azért át lehet hidalni.
Mi a kedvenc nyári elfoglaltságod?
A vizeslufi-dobálás.
De nem klóros vízzel.
Pontosan, friss vízzel.
Vanessa, minket megőrjített a pletyka, hogy Zac Efron nem zuhanyozik, de te megcáfoltad. Mi a legdurvább pletyka, amit magadról hallottál?
Egyszer azt hallottam, hogy valahol letartóztattak valami idősebb fiú miatt Kaliforniában, de igazából SLC-ben voltam, szóval még az állam se egyezett, szóval le se tartóztatahattak…de nem tudom, ki gondolná, hogy ilyesmik történnek?
Mielőtt bárki bármit mondana, nézzük meg Vanessa új Sneakernight című videóját, és ha már a tornacipőkről van szó, egy lány azt állítja, hogy a szaga alapján felismeri a barátja cipőjét. Hú. A lehetőséget mindenesetre megadjuk.

(Sneakernight bejátszás)

Akik kérdezhetnek a mai napon, mind kaptak egy ajándékpéldányt
Vanessa új cd-jéből, az Identified-ból. Jó szórakozást hozzá, az Identified már megvásárolható a boltokban is.

Pontosan.
Említetted, hogy ez az album többet mutat belőled, mint az előző, és nem olyan lesz, mint amit az emberek megszoktak tőled.
Igen, példa erre a Sneakernight, ami kicsit jazz-esebb, de én jól szórakozom vele, vicces ilyeneket csinálni.
Az Amazed című számban van egy rap-es rész Lil’ Mama-val. Te próbáltál már rapelni?
Persze. Nem, csak vicceltem.
Van néhány hip-hop-os számod is. Milyen zenét hallgatsz, ami erre inspirált?
Imádom az összes RD cd-t, de hallgatok Kanye-t, ők elképesztők.
A szerelemben nagyon kiegyensúlyozott vagy. Milyen tanácsot tudnál adni a lányoknak ez ügyben?
Tudod, sokat nem tudok, úgy értem, a fiúk bonyolult téma, amihez nem nagyon értünk.
Ez miért van?
Nem tudom, talán azért, mert te Marstól, mi pedig Vénusztól származunk.
Igaz, igaz. Ne felejtsétek el csekkolni a Sneakernight videót! Azt mondtad, könnyen jön a tánc, ha megérzed a ritmust. A legtöbb fiú viszont nem szeret táncolni. Mit tanácsolsz azoknak a lányoknak, akiknek a barátja túl szégyenlős vagy ritka rosszul táncol?
Nos, ha rosszul táncol, tarts neki órát, és ha szégyenlős, az nem nagy baj egy táncosnál, még vicces is nézni, ahogy esetlenül lépeget, a táncban nincs olyan, hogy nem.
Köszönöm, ez pedig Vanessa Hudgens Sneakernight című videója. Jó szórakozást!

(vidi)

Vanessa Hudgens, Sneakernight, a website-unkon le is lehet tölteni, most viszont itt az ideje, hogy átadjuk az ajándékokat. Egy szerencsés otthoni néző ezt Vanessá-tól kapja meg. Így van?
Igen, egy különleges ajándékot kap tőlem. Nézzük, ki van a vonalban. Halló?
-Halló.
-Hali Jesse, Vanessa Hudgens vagyok.
-Öööö, én Gus vagyok.
-Gus Gester vagy?
-Igen.
-Akkor megvan az emberünk. Mi újság, hogy vagy?
-Köszi, jól. Te?
-Én is, köszi. Szeretném tudatni veled, hogy a Sears-ben mindig megtalálod a legújabb divat legjobb ruháit az egész országban. És Gus, kapsz tőlem egy $1000 értékű ajándékutalványt a Sears-hez. Izgatott vagy?
-Persze!
-Igen! Ami még jobb, az az, hogy a közönség minden tagja is kap egyet-egyet!
(taps)

Köszönjük, több infóért csekkoljátok az www.mtv.trl.com-ot, hamarosan valaki szagos tornacipőket fog szaglászni, maradjatok velünk, hogy megtudjátok, miért!

2.videó
Megnéztük a Sneakernight című új videót, és most hülyéskejünk egy kicsit, oké, Vanessa?
Hát persze!
Itt van velünk Tiffany, aki nagy rajongód és látta a Sneakernight című videód, és vállalta a tesztet barátjával, JJ-vel. Azt állítja, hogy a cipő szaga alapján ki tudja választani, melyik JJ-é.
Igen.
Vanessa, te ki tudod választani a cipőt az orrod segítségével?
Engem riaszt a módszer. De nem t’om, nem szeretem az emberek cipőjét szagolgatni.
Tiffany, ha be tudod azonosítani a cipőt, nyersz egy ajándékutalványt a Seller Hospitality(?)-be, az egy középnyugati barbecue étterem, a szülinapi vacsorámat ott költöttem el, szóval biztosíthatlak, hogy jó. Ha nem jól válaszolsz, akkor az ajándékot ez a két önként jelentkező kapja, akik kedvesen felajánlották undorítóan büdös tornacsukájukat. Tiffany, kész vagy?
-Azt hiszem.
Az 1-es számú cipőre?
-Igen.

(szaglászós rész)

Kész vagy?
-Igen, azt hiszem, tudom a választ.
Oké. Melyik cipő volt a barátodé?
-Ha minden igaz, a második.
Igen, megnyertétek az utalványt a kétszemélyes vacsorára!

Most pedig Vanessa válaszol a közönség kérdéseire! Az első kérdező következik, átadom a szót Lindsay-nek.
Igen, ő Ausztráliából, Melbourne-ből jött el egészen idáig, hogy megtudjon valamit. Tedd fel akkor a kérdésed!


-Szia, Vanessa, szerintem nagyon jó színésznő vagy, azt szeretném tudni, hogy melyik színész inspirál vagy befolyásol leginkább?
-Nagyon szeretem Natalie Wood-ot, minden filmjét láttam, nekem nagyon tetszik.

-Szia Vanessa, Kayshe (?) vagyok Chicago-ból, nagyon tetszik a ruhád, jól áll. Meghallgattam az albumod és nagyon tetszett, viszont kíváncsi vagyok, hogy te melyik albumot vetted meg utoljára a boltban?
-Ez igazából a Long Way (?) cd volt.

A következő: Brenda!
-Szia Vanessa, hogy vagy? Fantasztikusan nézel ki egyébként. A kérdésem az lenne, hogy mivel én sokat szoktam netezni, érdekel, hogy beírtad már a neved Google-be, és hogy mi a legdurvább dolog, amit magadról olvastál.
-Ööö, általában anyum szokott felhívni, hogy „Vanessa, te tényleg ezt csináltad tegnap este?!” Én meg mondom, hogy „Ööö, neem”. De igazából próbálom távol tartani magam ettől, mert nagyon le tudja húzni az embert.

Vanessa, köszönjük neked, és a fanoknak a részvételt, a részleteket keressétek a neten!

Fordította: LinkLuvor.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

asszem ma LL ford szezon lesz, mert kész a legújabb vidi is:)most postáztam firssen

vivcsi93 írta...

ez tök jó, Vanessa tényleg ezt csináltad tegnap este, ő nem hehe jót mosolyogta rajta!


Linkluvor ha nem haragszol meg érte én szeretnék tőled kérdezni valamit, neked már nyelvizsgád is van angolból, vagy honnan tudsz ilyen jól angolul?, mert a fordításaidból ítélve nagyon jól megy.
további sok sikert hozzá!
Üdv:Vivi

vivcsi93 írta...

jah és Ditta szertném megkérdezni, hogy megkaptad azt kis cikket amit e-mail-ben küldtem neked? amiben Zac nyilatkozott?

Névtelen írta...

Igen, van nyelvvizsgám, és az az igazság, hogy harmadik óta tanulom, és azóta járok különórára is. De sztem szerint csakis a téma miatt hozom ki magamból a legjobbat, ha közelekedési kamerákról lenne szó, nos a fordítás nem lenne fény az éjszkában, az biztos. És vidit fordítani itt próbáltam meg először, magam is meglepődve az eredménytől. Szóval mindenkinek azt tanácsolom, próbálja meg először maga megérteni a dolgot angolul, mert közben tanul egy csomó új dolgot, amit suliban nem tanítanak, ill. nem is tudnak:)
És én ugyan meg nem haragszomxd:P
LL

Névtelen írta...

Oltári jópofa az a cipő "szagolgatósdi" rész!! Nessánk ezúttal is laza,mind a bringámon a lánc!! Elmegyek kivenni belőle egy szemet,mert elmarad miatta a túra.Ja LL a Balcsi mely részére mész nyaralni? Te mázlista nyaraló!!(f.é.)

Névtelen írta...

Zamárdiba megyek. Mért lennék én mázlista?! Pont 14-én megyek, szted ez mázli? Szívesebben ülnék itthon, van nekem itt medencém, majd pancsizok abba. De akkoris látnom kell az előzetest!!!

Névtelen írta...

Nyugi látni fogsz mindent! Majd gondoskodunk róla. Zamárdi szép hely. Szántód,Siófok között. Mázlista azért vagy,mert nyaralni mész!! Tessék pihenni,kikapcsolni,nagyokat enni,aludni,vásárolgatni.Én ezt tenném a helyedben.De tudom!! Ne mondj semmit!(f.é.) Ja én onnan már nem lakom messze! Gyere el,nálam megnézheted!

Névtelen írta...

:D Csak az a baj, lehet, oda se érünk addig:S
fél tíz....ahhoz el kéne indulnunk még fél nyolc előtt...és szüleim indulási pontosságát ismerve ez lehetetlen...Jetixéket ismerve viszont jó sokszor meg fogják ismételni a dolgot...
de azért jólesz ott, tavaj volt az üdülőben gép is, csak úgyszólván "vadászni kell" rá, vki mindig netezik rajta, de majd öcsémmel kipenderítjük őket:D
egyébként köszi a meghívást:P

Névtelen írta...

Na nem tesz semmit,de ha Kaposvár környékén jársz,bármikor szívesen látlak téged is!! (f.é.)

Névtelen írta...

köszi:)))

Névtelen írta...

szia linkluvor
köszönöm hogy leforditottad szerintem sok embernek okoztál ezzel örömet köztük nekem is
puszi Laura

Névtelen írta...

szívesen, ez hosszúsági rekordot döntött:)

Névtelen írta...

szia!
uh végre ide is eljutottam ... bocsi hogy nem voltam, nagyon sajnálom...azaz nem írtam ... amint montam olaszba voltuknk,utána meg mamáméknál nyaraltunk így nem tudtam a géphez jutni...de bepótolom... megnéztem azóta az összes hírt............mostmár ígérem jövök mindig ... és írok is...ehhez kapcsolódóan pedig nagyon jó szerintem az interjó... mostanában sok interjó van nessel,ugye az albuma miatt,nagyon fáradt lehet szegény amint itt is monta hogy kicsit aluudt csak ...és szerintem mindenki egyetért azzal h : ő is kérdezett volna ... ott ült volna közönségnek, és kérdezett volna tőle vmit... legalábbis én !!!!
na ennyit szerettem volna mondani...
szi pux