2008. júl. 4.

Promo NYC-ben

Halihó!

Megérkezett az Identified album New York-beli előléptetésének összes anyaga. Vagy legalábbis úgy néz ki, hiszen V maga mögött hagyta már a várost, de erről majd később. Egyelőre foglalkozzunk csak az új NY-i képekkel, videókkal, mert azokból is van még bőven.


Mint ismeretes, Baby V NY-ban eltöltött első napján felkereste az MTV stúdióját és vendégként részt vett a TRL-ben, ami rengeteg új képpel ajándékozott meg minket, és nem mellesleg videóval is persze!



További sok-sok itt készült képért IDE irányítalak Titeket!


"Szereplésének" videóit 2 részben a VTube-on, ITT és ITT tudjátok megnézni! (Én nem tudtam, mert nem működik egyszerűen a videólejátszóm...:( Ti azért csak nézzétek meg!;)


***


Nessa mint kiderült, amikor állítólagosan egy fotóstúdióból távozott, akkor igazándiból pont hogy a Regis&Kelly showműsor épületébe igyekezett, így a 2-án felvett beszélgetés, csak teganp, azaz 3-án került a TV-be!
Mindenesetre mostmár Ti is megtudjátok nézni itt is!:)
Természetesen itt is fő téma az Identified és persze a HSM3 volt, de Regis szívesen beszélt volna Zachy-ről is, ám Vanessa biztosan hárított.





***


Az Extra se maradhatott ki természetesen a sorból, ők is készítettek egy kis interjút Nessával, amiben albuma mellett, arról is szó esik, hogy Nessa újra tervez egy kis vakáiózást az augusztusi túrnéja után. Elvileg ez egy titkos kis nyaralás lesz a HSM-es csapattal, és elképzelhető hogy valóban az is lesz, mert állítólag már a HSM2 forgatása után is voltak egy közös kiruccanás, de annak akkor sikerült nyilvánosságmentesen lezajlania.



Forrás: VABN; Miss Vanessa.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia ditta és linkluvor
ugye a trl-es interju és a regis & kelly-s vidik le lesznek forditva ?
puszi Laura

Névtelen írta...

annyit már megértettem a regis and kelly-is interjubol hogy vanessa kedvenc száma a lemezröl a gone with the wind
laura

Névtelen írta...

lelesznek, a TRL nem bizti még, de türelmet kérek, most épp recoveryn vok:S, ld.előző komik:)

vivcsi93 írta...

ezen az "extra" videón amikor a HSM 2 premierjét mutatják kit ölel meg Vanessa? én az ing színéből ítélve......nekem Zac ugrik be, de lehet h tévedek? Megvizsgálnátok nekem, légyszíves! Köszönöm előre is! és Linkluvor neked meg sok sok nyugodt pihenéses napot kívánok, amilyen keményen fordítasz itt nekünk, én hálás vagyok neked ezért, jó pihenést neked is meg minden Zanessa rajongónak!

Névtelen írta...

köszi, bár mostmár szívesebben verném fordítás céljából a billentyűket, dehát gátolnak...mindjárt mennem kell, de asszem olyan zeneiízlésformálást kapnak ezért anyámék...asszem legközelebb ha Identifiedot hallgatok, a házból is kimennekxd
najó, megyek, és végrehajtom ördögi tervemxdxd

Névtelen írta...

Sziasztok!!
Nekem az tűnt fel, hogy tök jó fejek a riporterek! Persze nem hagyják ki a Zac-kel kapcsolatos kérdést sem, de ha Vanessa nem válaszol vagy jelzi, hogy nem beszél róla, akkor témát váltanak!! Nem faggatják szegényt!!! Mert láttam már olyanokat is akik 2 percenként visszatérnek a hasonló témákhoz!!!
Üdv: Kitti

u.i.: Ditta!!! Nagyon jó a blog! Naponta többször is látogatom, nagyon szeretem, csak a kommentekhez lusta vok írni!!Gratulálok!!!

xdittax írta...

Vivcsi, foggalmam sincs miért, de csak most tévedtem ide, és a kérdésedre csak most adok választ, mert megnéztzem a vidót, tesóm gépénél, és sajnos nemleges választ kell adnom. Erre több okom van: először is a pasas, akit Ness megölel, idősebb de ami a legfontosabb, hogy borostás. Erősen az, na és ugye Zachy ennyire mikor volt az...? Pléne egy premieren. gyébként is, pont a hSM2 világpremierjén kék ing volt rajta, ez a hapsika pedig fehérbe öltözött. Szóval nem itt most nem Zachy részesedett egy meleg ölelésben, de úgyis kapott ő már, ha nem is eleget...;)))))

Pusz! Ditta×××