2008. júl. 22.

Zanessa @ Best Buy

Zac Efron és Vanessa Hudgens tegnap végre együtt is megmutatkozott, bár kicsit tartózkodóan.(érthető) A pár késő délután/este a Burbank-i Best Buy-ba mentek vásárolni, ami minden bizonnyal eredményesen zajlott, hiszen mindketten "megpaokolva" távoztak a boltból, méghozzá Zachy egy nemakármilyen 19"-os monitorrral! Wow! Biztosan jó vásár volt.:)



Több kép a JJ-n!


Ui.: Nessára nem túl nagy az a papucs...?:) Tudjátok mire gondolok? Végülis Zac-nek is van egy olyana fehérben...vagy ez már képzelődés a mai kölcsön gatya/póló/ és esetleg pulcsi miatt? Egyébként megint átkerült a gyűrű V ujján, most a balkeze gyűrűsujjára... De egyébként idegesítő nem, hogy folyton az ilyenek után kajatatunk?

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát igen .. elég furcsa ... de igen én is észrevettem a papucsot... és hát igen jobbik eset még mindig minteha zac vette volna fel ness topánkáját vagy a naciját pulcsiját vagy épp a pólóját.. zac elég furán nézne ki benne...:Dnah mindegy sztem aranyos nesstól h ilyen ruhákba van és amint láthatjuk a képeken zanessáék vettek egy tv-t talán egy új lakásba vagy a (hálóba) ... na mindegy az a lényeg h vmi közös helyre rakják sztem mert együtt nézték és ráadásul ... nagyon figyelmesen... de hát tv-t csak figyelmesen lehet venni...xdhihihi nah az a lényeg h nagyon arik ezeken a képeken is......reméljünk h még sokáig láthatjuk őket így együtt (vásárolgatni) mert volt olyan amikor 1-2 hónapig nemláthattuk őket együtt.!!!!!nah ennyi pux

Névtelen írta...

Hááát igen,inkább Nessi vegye fel Zac cuccait,mint Zac Nessa magassarkúját...:D:DÖrülök neki hogy mostanában ennyit látjuk őket együtt:))(L)(L)Remélme ez sokáig így lesz...nem győzöm mindennap 3-szor megnézni hogy milyen új hír van róluk:P:P
KlauC

xdittax írta...

Jajj, csajok, nagyon igazatok van a csere ügyben.xD Egyébként emlékeztek amit még szintén közösen hordanak, azok a napszemcsik.:)
Igazánól az hogy együtt néznek valamilyen háztartási eszközt, nem feltétlen jelenti azt, hogy közös helyre megy, hiszen megkérhetik egymást, hogy kísérjék el egymást ezt nézni, meg azt, de tudjuk jól, hogy úgyis mindketten használják majd. Egyébként felrémlett bennem az, hogy Nessa akar venni majd egy házat ha lemegy a túrnéja és pihenhet, így azt gondolom, nem baj ha közös dolgokban gondolkodnak. Úgy értem fura lenne, nem? Zac és egy külön lakás, Nessa is egy külön lakás. Majdnem fölösleges. Úgy értem sokat vannak együtt, Nessa is rengeteget tartózkodik zacnél, felnőttek lassan, is vannak már olyan szinten a kapcsolatukban, hogy egy összeköltözés nem lehet olyan rossz ötlelt. Viszont én azt is eltudom képzelni, hogy nm teszik meg, hisezn még mindig fiatalok és Ness még egyébként se tapasztalta meg úgy igazán a külön élést és az egyedüli önállóságot. Szóval náluk az se probléma ha van mégis két külön hely, és persze átugaranak kisebb-nagyobb időre egymához. Aztán majd veszik a alpot, hogy kezd valamelyik fölösleges lenni.:)

Pussz Nektek: Ditta×××

Névtelen írta...

Sziasztok! Hát igen, mind3ótoknak igaza van! De olyan bizto nem lesz, hogy Zac-et Nessa ruháiban látjuk!:) Egyébként sztem nem Zac topánkája van Nessán... De Nessa már vett egy házat, nem? Vagy csak bérelte??

Névtelen írta...

egyébként *Nóri* voltam... :S:)

Névtelen írta...

Szerintem mindegy,hogy mennyibe került az a 19"-os monitor,nekik az csak aprópénz xD Aranyosak így együtt,Zac oylan helyes és ő nem bujkál xD

xdittax írta...

*Nóri*!

Én is emlékszem, hogy állítólag megvett egy házat, mitán szeptemberben az után vadászott, arra is emlékszem, hogy jelentek meg a "lakásáról" képek a neten, de én ezt itt se kezeltem igaz hírként, hiszen soha egy szót nem hallottunk ezzel kapcsolatban Nessától, vagy a menedzserétől. Nem láttuk őt ott, szóval szerintem az a hír nem volt igaz. Vagy ha mégis, akkor csak majd most fog beköltözni valamikor, ha!

Ditta×××